Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
Faze sexa koje prolaze svi parovi 2.4.2009 15:20:11
|
|
|
|
eugenija
|
I seksualni život ima svoje uspone i padove, razdoblja strasti i zatišja. Sve to ovisi o godinama, odnosu s partnerom, razinom samopouzdanja, no postoje faze u seksu koje svaka žena mora proći Tako će osim faze strasti i zaljubljenosti, u kojoj ne skidate ruke jedno s drugoga, doći i faza udobnog seksa, ali i faza bez seksa. Vjerojatno ćete proživjeti i fazu iskušavanja novih stvari. Evo nekih faza koje ćete svakako proći: Adolescentska faza ili faza zaljubljenosti Ovo je faza u kojoj izgubite razum i u potpunosti se prepustite osjećajima. Obično se događa na početku nove veze, a puna je seksa, intimnosti, strasti. Možete je doživjeti sa 19, ali i sa 35 godina. Faza 'nova poza' Već ste sve iskušali i želite začiniti seksualni život. Dugo ste zajedno, osjećate se slobodno i pokušavate ostvariti maštarije koje se ne biste usudili reći svakome. U ovoj fazi vjerojatno ćete iskušavati nove lokacije, pokrete, seksi igračke. Nastojat ćete pojačati uzbuđenje i seks doživljavati svim čulima. Faza u kojoj žalite za nečim što ste probali Svojedobno ste zbog partnera ili iz radoznalosti pristali uraditi nešto od čega vam se sada diže kosa na glavi. Balansiranje između zabranjenog i društveno prihvatljivog ponašanja, između razuma i strasti, nije uvijek lagano. Oprostite sebi ako smatrate da ste prešli tu granicu i više nikada nemojte raditi nešto protiv svoje volje. Faza seksa na brzinu Nemate uvijek vremena za paljenje svijeća, pripremanje mirisne kupke ili za duge predigre. Dobri stari seks na brzaka u zgusnutom rasporedu mogao bi jedno vrijeme postati pravilo. Zašto ne? Žestoko, brzo i učinkovito. Faza udobnog seksa Seks na filmu obično je eksplozivan, strastven, požudan i životinjski. U fazi udobnog seksa upravo ovakav seks mogao bi vam nabijati komplekse, jer činit će vam se miljama daleko. Ne očajavajte - u dugim vezama ljudi razviju poseban odnos, u kojem ne treba suviše riječi, jednostavno znate prečac kako jedno drugo zadovoljiti i što najviše volite. Seks više nije samo strast i požuda, već duboka intimnost koju jako proživljavate. Ako vam se ipak sviđa faza zaljubljenosti, nadajte se da ćete nakon ove faze ponovno ući u neko uzbudljivije razdoblje. Izvor U kojoj se vi fazi nalazite drage curke? A u kojoj bi volele da se nalazite?
< Poruku je uredio eugenija -- 2.4.2009 15:31:13 >
|
|
RE: Faze sexa koje prolaze svi parovi 2.4.2009 15:22:46
|
|
|
|
Ana RR
|
U prvoj.. i drugoj... i cetvrtoj... i petoj... hm, zanimljivo
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Faze sexa koje prolaze svi parovi 2.4.2009 15:23:06
|
|
|
|
Sneža
|
Ma ja se sve ne mogu odlučiti samo za jednu fazu,ma mi smo ti kao onaj šteker za troFAZNU struju,ima svega
|
|
RE: Faze sexa koje prolaze svi parovi 2.4.2009 15:24:05
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Sneža šteker za troFAZNU struju,ima svega to ti pricam
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Faze sexa koje prolaze svi parovi 2.4.2009 15:24:20
|
|
|
|
Anoniman
|
s dvoje djece smo najcesce u ovoj fazi... kad se strenemo dodushe Faza seksa na brzinu Nemate uvijek vremena za paljenje svijeća, pripremanje mirisne kupke ili za duge predigre. Dobri stari seks na brzaka u zgusnutom rasporedu mogao bi jedno vrijeme postati pravilo. Zašto ne? Žestoko, brzo i učinkovito.
|
|
|
|
RE: Faze sexa koje prolaze svi parovi 2.4.2009 15:26:37
|
|
|
|
eugenija
|
Volela bih da sam u prvoj ceo život
|
|
RE: Faze sexa koje prolaze svi parovi 2.4.2009 15:28:56
|
|
|
|
Sneža
|
Lenka,ja tebe i inače zamišljam žestoku,brzu,i učinkovitu!Nema bre kod tebe ono cico mico,polagance
|
|
RE: Faze sexa koje prolaze svi parovi 2.4.2009 15:29:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Heeeeeeej pa nisi pitala u kojoj bismo volele da smo nego u kojoj smo!
|
|
|
|
RE: Faze sexa koje prolaze svi parovi 2.4.2009 15:30:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sneža Lenka,ja tebe i inače zamišljam žestoku,brzu,i učinkovitu!Nema bre kod tebe ono cico mico,polagance vala nisi fulila ni sekunde ... kakvi ba cico micu nemam ja zivaca za to...
|
|
|
|
RE: Faze sexa koje prolaze svi parovi 2.4.2009 15:30:27
|
|
|
|
eugenija
|
U pravu zi Snežo, i meni Lenka deluje baš furiozno Grrrr tigrice
|
|
RE: Faze sexa koje prolaze svi parovi 2.4.2009 15:31:53
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Heeeeeeej pa nisi pitala u kojoj bismo volele da smo nego u kojoj smo! Evo uredih poruku Dodala sam pitanjac
|
|
RE: Faze sexa koje prolaze svi parovi 2.4.2009 15:33:10
|
|
|
|
Anoniman
|
mijauuuu
|
|
|
|
RE: Faze sexa koje prolaze svi parovi 2.4.2009 15:33:42
|
|
|
|
Sneža
|
IZVORNA PORUKA: lenka sarajevo mijauuuu
|
|
RE: Faze sexa koje prolaze svi parovi 2.4.2009 16:25:19
|
|
|
|
Lu
|
Sex na brzaka,to mi je trenutno jedina opcija.
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 2.4.2009 20:18:04
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Faze sexa koje prolaze svi parovi 3.4.2009 1:36:50
|
|
|
|
Verus
|
ja sam trenutno u fazi udobnog seksa...a i od tolko mucenja, vec bih mogla i u snu da mutim a da se ne probudim! nekada mi nedostaje to ludilo tinejdzersko gde smo mogli pet puta na dan, pa i jos! Nekada me uhvate jos ti leptirici ali posle 15 godina zajednicke veze/braka, mislim da je sasvim normalno da smo tu gde smo!
|
|
|
|
RE: Faze sexa koje prolaze svi parovi 25.5.2009 14:53:38
|
|
|
|
Rina
|
Adolescentska faza ili faza zaljubljenosti Ovo je faza u kojoj izgubite razum i u potpunosti se prepustite osjećajima. Obično se događa na početku nove veze, a puna je seksa, intimnosti, strasti. Možete je doživjeti sa 19, ali i sa 35 godina. Najbolja ova,sve ostalo je cista tehnika...
|
|
|
|
RE: Faze sexa koje prolaze svi parovi 25.5.2009 14:58:27
|
|
|
|
Anoniman
|
jao...pa ko bi se tu odluchio u kojoj sam fazi....mi faze menjamo iz sata u sat
|
|
|
|
RE: Faze sexa koje prolaze svi parovi 25.5.2009 15:00:08
|
|
|
|
2002m
|
Jeste najbolja ali brzo prodje, tako mi nekad krivo sto necu vise to doziveti kao sto je sex na pocetku veze.
|
|
|
|
RE: Faze sexa koje prolaze svi parovi 25.5.2009 15:04:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Sve se troši,dal pre il kasnije,pa i sex
|
|
|
|
RE: Faze sexa koje prolaze svi parovi 27.9.2014 9:36:59
|
|
|
|
big mum
|
Malo da podignem temu -u kojoj ste vi fazi Ja sam u faza nova poza i faza udobnog sexa Kad iskušamo nove poze zaista uživamo u njima
|
|
RE: Faze sexa koje prolaze svi parovi 27.9.2014 10:01:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Volela bih da sam u prvoj ceo život Takodje i ja bih volela da smo ostali na prvoj fazi ali presli smo sve...
|
|
|
|
RE: Faze sexa koje prolaze svi parovi 27.9.2014 10:13:06
|
|
|
|
Mala Elena
|
A na ovoj temi samo jedna stranica. .. pa otkud znam , malo je zatajilo, previse smo umorni, a i muz mi cesto radi nocne Moram da napadam dok mi prilika pa na brzaka
|
|
|
|
RE: Faze sexa koje prolaze svi parovi 27.9.2014 10:30:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR U prvoj.. i drugoj... i cetvrtoj... i petoj... hm, zanimljivo isto
|
|
|
|
RE: Faze sexa koje prolaze svi parovi 27.9.2014 11:26:43
|
|
|
|
bubulence
|
ma sve zavisi od situacije, sve faze su zastupljene
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?