Lu
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman lu, ima dušeka! Ima i za bračni. Čak ja imam nestandardni krevet (180_x_200) pa sam naručivala. FENOMENALAN JE! Ali košta mnogo više od 8000. Ja sam moj platila na 6 rata po 3500din... znači 21000din. Antialergijski, i ima neki očin protiv elektriciteta. Ali se zaista nije ni malo iskezečio, kao prvi dan je. Mislim da ima i zimsku i letnju stranu (ne bih se baš zaklela jer ga ne okrećem. Spavam... suuuuuuuper! Ima i onaj prekrivač za krevete (to ne znam za koje dimenzije), kao ako eto nećeš da kupiš ceo madrac nov, onda možeš to da prebaciš preko već postojećeg dušeka. IZVORNA PORUKA: Lu RR Puno je skuplji bračni ili je eto zbog rata IZVORNA PORUKA: pače Mi smo kupili isto bračni(180_x_200) pre šest meseci,ali smo ga platili 24000,i to bez rata.Ali ne žalimo ni jednog jedinog dinara.FENOMENALAN je!!! IZVORNA PORUKA: Anoniman Imaš više vrsta dušeka. Ovaj moj je full. I ima neki koji nema nešto od onog što sam nabrojala. Taj je jeftiniji, ali ne znam da ti kažem koliko. Čak mislim da i taj koji si ti videla za 8000 nije za standardni krevet (baš sam pre neki dan čačkala po sajtu, pa zato ti kažem)... obrati pažnju na dimenzije dušeka. Rate su za penzionere (beskamatno). Pa sam ja uhvatila dedu pod ruku, njegovu ličnu kartu i poslednji penzioni ček. Njemu su odbijali od penzije a ja mu davala u kešu. Vredi svaku paru! IZVORNA PORUKA: oliveradj A kakva su dormeo cebad jer vrede para ili su kao i ostala nista posebno? IZVORNA PORUKA: maky92 Mi imamo bracni i bas je dobar. Ali ne znam koliko je, jer je to moja svekrva kupila pre nego sto sam se uselila... IZVORNA PORUKA: Anoniman IZVORNA PORUKA: Tasha RR Mislim da ima i zimsku i letnju stranu (ne bih se baš zaklela jer ga ne okrećem. Spavam... suuuuuuuper! Tashke, dormeo dusek se jednom mesecno okrece. (Mada to pravilo valjda vazi za sve duseke ) I obavezno je da krevet bude sa onim letvicama pod. Te dve stvari su nam naveli kad smo kupovali u Top shop-u. Tako ja imam ritual oko prvog u mesecu: okrecem dusek, menjam filter u bokalu i sipam tecnost za ciscenje mlaznica u kadu IZVORNA PORUKA: Anoniman Mada ja nemam zimsku i letnju stranu IZVORNA PORUKA: Anoniman Ja nemam letvice, nego je neka kao šper ploča ispod, ili već takvo nešto. I nosam ga okrenula nikada. Nije mi to niko rekao, ili se ne sećam. IZVORNA PORUKA: Anoniman IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ja nemam letvice, nego je neka kao šper ploča ispod, ili već takvo nešto. I nosam ga okrenula nikada. Nije mi to niko rekao, ili se ne sećam. Mi smo naknadno kupovali letvice zbog toga, jer je kao bitno da dise. Probaj da ''''izgooglas'''' negde! Kiss IZVORNA PORUKA: blanketbebe Osim Dormeo, jel neko ima SIMPO dusek i kako ste zadovoljni? Koji njihov dusek je najbolji i najkvalitetniji. Prvi put kupujem i ne znam. Gledala sam onaj Nautilus i neki Magik??? Pisite vasa iskustva. Pozdrav IZVORNA PORUKA: blanketbebe molim vas nek neko odgovori. Hvala IZVORNA PORUKA: lilihip IZVORNA PORUKA: blanketbebe molim vas nek neko odgovori. Hvala čini mi se da su mi prijatelji rekli da su uzeli neki novi Simpov HIGH TECH PREMIUM, jako su zadovoljni ....... IZVORNA PORUKA: Amber Ja ga imam ali ne znam da li je tacno dusek ima svega 4 cm u debljini ali je udban i mekan, utonem u njega i odmah zaspim, mi smo greskom kupili previse tvrd krevet, nije delovao tako u radnji dok nismo prespavali, pa je durmeo bio spas.
< Poruku je uredio Lu RR -- 18.1.2011 20:55:55 >