Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 9.6.2018 14:12:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Podseti me ova tema ds pogledam slike u mobu.. Slika na kojoj spava slikana pre godinu dana, moracu opet da je slikam...
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 9.6.2018 14:17:43
|
|
|
|
mama Jo
|
Maca neato slatko sanja, divnica mala 💖
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 16.6.2018 8:48:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR juce sam spominjala spavanje sa medom,sinoc sam i slikala
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 16.6.2018 8:48:43
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Moja dusa 💜💜💜💜💜
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 16.6.2018 10:08:07
|
|
|
|
Maraj
|
Joj koliki meda
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 16.6.2018 12:18:58
|
|
|
|
emicaa
|
pa kazem ja da je veci od njega ima jos jedan u istoj velicini,jedan od njih dvojice je na njemu dok spava a evo i drugo djetence,ona uvjek ima neke poze.Rijetko kad da „normalno“ spava
< Poruku je uredio emicaa RR -- 16.6.2018 12:44:52 >
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 16.6.2018 14:30:28
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj Emice pa oni su divni 😍
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 16.6.2018 21:14:57
|
|
|
|
emicaa
|
Hvala Mama Jo
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 16.6.2018 21:27:44
|
|
|
|
Ana RR
|
Jao vidi ih! Pa ne zna se ko je luđi
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 16.6.2018 21:47:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, volim je
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 16.6.2018 22:27:34
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Jao vidi ih! Pa ne zna se ko je luđi Ana podjednako su ludi,u svakom smislu Ivana volimo te 💜
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 1.7.2018 8:51:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 1.7.2018 8:53:04 >
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 1.7.2018 8:55:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Duuuusa lepa
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 1.7.2018 9:53:49
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana ona je pravi andjeo(kad spava )
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 1.7.2018 10:09:37
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Ivana ona je pravi andjeo(kad spava ) mislim da su svi . Moj posebno
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 1.7.2018 10:18:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hihihihi, jesu, najbolji su dok spavaju
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 1.7.2018 10:21:42
|
|
|
|
emicaa
|
Ma moji su vragolani i dok spavaju
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 1.7.2018 18:35:01
|
|
|
|
mirana1
|
Nista lepse. Mali andjeli.
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 3.4.2019 21:48:38
|
|
|
|
smeško
|
J se uspavljuje sa jagnjetom. I to je ok. Ali sto voli kuci sveznalicu, pa kad je stisne a ona propeva...🙃😜
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 3.4.2019 21:50:23
|
|
|
|
vonavoj
|
Haha,kad proprevaju te igracke kad ne treba.Moracu i ja M neku igraxku za uspavljivanje da ubacim..njih dve imaju vec.
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 3.4.2019 21:55:17
|
|
|
|
smeško
|
Ja nisam planirala da se uspavljuje sa igrackama, ovo su igracke u ,,cosku" da ima cime da se igra kad se probudi u 5,6. Zgrabi ih i poigra se, pa nastavi da spava.😂 A on ih sada koristi i za uspavljivanje uvece.
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 3.4.2019 22:51:42
|
|
|
|
mama Jo
|
hit mi je kuca sveznalica koji odjednom propeva u toku noci, je l' sa vama u sobi spava? Je l'te preplasi kad u sred noci cujes ,,golicas me"
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 3.4.2019 22:57:37
|
|
|
|
smeško
|
😂😂 Da, spava sa nama. I to u krevetu jer je bas sirok i nemamo dodirne tacke nocu, a u krevecu, koji je pored, se igra u toku dana. Skocim kao oparena nocu i kao po pravilu mi kuca prvo peva azbuku! Onda proradi dugmence na uhu koje je jos Maki pokvario, jer je zvakao to uvo kao beba. Marfi na delu, bas kad mi se najvise spava.🤣
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 3.4.2019 23:00:47
|
|
|
|
mama Jo
|
hit, dok ne zavrsi tu azbuku probudi sve redom Presladak je malenic ❤
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 3.4.2019 23:03:27
|
|
|
|
smeško
|
Mislis, probudi samo mene.🤣 To me najvise boli hahahaha
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Devojčica sa šibicama - najtužnija bajka d...Bliže se praznici i nekako se uvek setimo jedne od najtužnijih bajki svakog detinjstva.
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?