dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: tonja Zdravo drage moje, nije me bilo dugo i eto sad nesto procackah po forumu i nadjoh ovu temu koju sam ja otvorila pre vise od tri godine i ostala sam duzna za odgovor,koji ce mozda trebati nekoj drugoj nislijki. Naime,ja sam jedna od onih srecnica,koja je radila vto u niskom kc i uspelo je iz prvog puta.Komisiju smo prosli aprila 2010,jula i avgusta sam pila kontracepciju,19.8. sam pocela terapiju,2.9. mi vratili dva embriona,13.9. bhcg 166(primio se jedan),12.4.(mesec i po pre termina) rodila se moja sreca najveca,posle 17 dana iz inkubatora stigao kuci,sada dok ovo pisem to je jedan veliki decko,zdrav,prav,veseo i srecan...hvala dragom Bogu! Htela bih napomenuti da smo tada samo nas dve-tri ostale trudne i to zahvaljujuci tome sto su u Nisu tad boravile Dr.Kopitovic i Dr Nada Tabs.Dr.Bata mi je radio punkciju,Mitic embriotransfer,ali Dr kopitovic je sve nadgledala i gledajuci u onaj UZ govorila Miticu nesto tipa "malo levo,desno..." kad je vracao embrione.Ja sam bila bas opustena i tada i onih 12 dana cekajuci bhcg,jela sam pomorandze i ananas(zbog endometrijuma),mirovala sam,mazila pupu i bila sigurna da je uspelo.Po prirodi i nisam neki opimista,ali tad sam zaista bila i mislim da je to jako bitno.Citam nesto o neljubaznosti,a ja bas imam suprotno iskustvo kad su sestre u pitanju.Bile su tada jako ljubazne,zaista. Sada se vracam na ovaj forum,jer se posle svih peripetija,pet godina lecenja,vto,jako teske trudnoce i prevremenog porodjaja razmisljam da li da se konacno opustim i pokusam prirodno stici do druge bebe...valjda je proslo dovoljno vremena da se zaborave ruzne stvari. Trebace mi vasa podrska,a i ja sam tu za one koje imaju pitanja vezana za Nis,vto... puno pozdrava za sve Ivanice, ne znam da li si videla ovaj post?