Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: aparat za kuvanje na pari + blender 23.3.2009 10:28:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao kako je slatka spravica. Nisam zagledala takve stvari, obratiću pažnju pa ako nešto vidim, saznam - javlja.
|
|
|
|
RE: aparat za kuvanje na pari + blender 23.3.2009 10:53:31
|
|
|
|
Jeca*
|
Ja imam posebno aparat za kuvanje na pari (sjajna spravica) i blender ali ovo je baš slatko
|
|
|
|
RE: aparat za kuvanje na pari + blender 24.3.2009 10:50:31
|
|
|
|
prase
|
Našla nešto slično i blago se razočarala: KLIK Ima i u "Enci menci" prodavnicama, za 2000 din više... a onaj Beaba aparatić je oko 120e Sad, tih 120e bih nekako prežalila, pošto planiram da imam još dece pa će da se otplati... a da li bih prežalila skoro 200e (čitaj: nagovorila mm da je to dobra investicija) e to već ne znam
|
|
|
|
RE: aparat za kuvanje na pari + blender 24.3.2009 10:54:47
|
|
|
|
Jeca*
|
Ja imam ovo i stvarno je prakticno i dobro. Ali nije multipraktik već samo za kuvanje na pari. Ipak, mislim da se isplati, premda ja još uvek Luki ne kuvam u tome...nemam pojma zašto. Sve mi nešto lakše u šerpici KLIK
|
|
|
|
RE: aparat za kuvanje na pari + blender 24.3.2009 11:03:30
|
|
|
|
prase
|
I meni bi bilo zgodnije u šerpici, zbog zapremine, ko bi pokretao onoliki aparat za količinicu hrane koja je potrebna bebi... Osim toga, ja bih ovaj veliki aparat mogla da držim otprilike samo na glavi jer mi je inače sve natrpano u kuhinji, a za onaj mali bi se valjda našlo mesta
|
|
|
|
RE: aparat za kuvanje na pari + blender 11.5.2011 20:12:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
KLIK Da li neko ima iskustvo sa ovakvim aparatom?
|
|
|
|
RE: aparat za kuvanje na pari + blender 28.5.2011 2:22:24
|
|
|
|
madre
|
sanjice, ja imam ovaj zepter-ov mixsy i prezadovoljna sam
|
|
RE: aparat za kuvanje na pari + blender 28.5.2011 2:27:24
|
|
|
|
madre
|
nego, ja sada jurim aparat 2 u 1, za kuvanje na pari+blender. vidim da postoje chicco i avent... zna li neko nesto o tome?
|
|
RE: aparat za kuvanje na pari + blender 28.5.2011 9:22:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
madre, meni kad bude stigao aventov recicu ti kakav je
|
|
|
|
RE: aparat za kuvanje na pari + blender 30.5.2011 22:25:12
|
|
|
|
Vika
|
I meni je zapao za oko taj Avent, ali je preskup, tako da rešavam štapnim mikserom i super ispasira
|
|
|
|
RE: aparat za kuvanje na pari + blender 31.5.2011 7:45:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I meni je on preskup, ali mi brat donosi iz Engleske. Mnogo je jeftiniji nego kod nas.
|
|
|
|
RE: aparat za kuvanje na pari + blender 24.6.2011 1:00:05
|
|
|
|
prase
|
Happy end moje price od onomad je da mi je stigao Beaba aparat za 100e - doneo mi kolega iz Belgije. Prezadovoljna sam: bila onda, a opet sada. Od iseckane hrane do kasice za bukvalno 20 minuta sa sve hladjenjem. Kuva smrznuto, kuva presno, podgreva, ono sto se lako kuva skuva za 3 minuta (tipa jabuka, kruska) a posle okrenes prekidac na drugu stranu i eto kasice! Mnoooogo mi se isplatio. Sada sticajem okolnosti imam ogromnu kuhinju i opet glasam za ovo nasuprot serpice i kuvanja u serpici. Ne samo sto je teze nesto skuvati u serpici pa onda prebaciti i umiksati/ispasirati, nego zato sto sve sto je dobro u povrcu i vocu ostane u vodi od kuvanja koja ne moze u potpunosti da se iskoristi. Sa ovim malim cudom nemam taj problem. Jednom u nikad ispadne redje, onda samo dodam kasiku pirincane kasice ili u poslednje vreme mlevenog Plazma keksa i problem resen. Svi vitamini, minerali, sta god vec tamo gde im je i mesto - u kasici
|
|
RE: aparat za kuvanje na pari + blender 15.7.2011 16:25:55
|
|
|
|
Vika
|
Doduše, moram da se dopunim, da nisam već imala aparate za kuvanje na pari, blendere obične i štapne, grdne dodatke za mikser itd. verovatno bih ga kupila! U nekoj emisiji sam videla i prihvatila logiku, da cenu neke robe podeliš sa brojem upotrebe da bi procenio da li je skupo. Stoga ako košta 16.000 a upotrebićeš ga npr.1000 puta, cena po upotrebi je 16 dinara što mi dođe kao 1 pampers off: nešto me danas krenulo ser..danje
|
|
|
|
RE: aparat za kuvanje na pari + blender 15.7.2011 16:57:28
|
|
|
|
Tea2
|
I ja ovo zelim da imam.
|
|
|
|
RE: aparat za kuvanje na pari + blender 17.7.2011 23:34:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Konacno sam uzela aventov kombinovani multipraktik. Ja sam odusevljena kako to cudo radi. Kuva na pari i ujedno pravi kasicu. Za 20 minuta sve bude gotovo i ima tajmer. Ko ima nekog u inostranstvu moze da poruci, jer jeftinije nego kod nas.
|
|
|
|
RE: aparat za kuvanje na pari + blender 17.7.2011 23:39:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Evo pogledajte na kraju stranice kako radi ovaj aparat
|
|
|
|
RE: aparat za kuvanje na pari + blender 17.7.2011 23:43:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Sanjice, mnogo je dobro koja je cena?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: aparat za kuvanje na pari + blender 18.7.2011 0:33:45
|
|
|
|
Anoniman
|
sanjice, videla sam odavno reklamu za ovaj aparat i odusevila se! uopste nisam vidjala da ima kod nas da se kupi. a kolika bi bila cena, i mene zanima?
|
|
|
|
RE: aparat za kuvanje na pari + blender 18.7.2011 7:21:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Meni je brat doneo iz Engleske i platila sam 80 evra. Inace kod nas je 15.000. Inace, zaista vredi imati ovakav aparat. Kasnije mozemo i mi sebi da spremamo neku hranu.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 18.7.2011 7:22:38 >
|
|
|
|
RE: aparat za kuvanje na pari + blender 18.7.2011 8:56:30
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa skoro je duplo skuplje kod nas. Užas. Meni bi tata mogao da kupi u Nemačkoj kada bude došlo vreme za kašice. Baš je praktično, brzo se sprema i ne isprljaš ništa od suđa.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: aparat za kuvanje na pari + blender 18.7.2011 9:19:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Anchi odlicna stvar. Brzinski spremis ruckic za bebicu i samo tu jednu posudu isprljas. I sto je bitno drzi dugo toplom spremljenu kasicu. Radujem se tom aparatu kao malo dete
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 18.7.2011 9:20:18 >
|
|
|
|
RE: aparat za kuvanje na pari + blender 18.7.2011 9:29:01
|
|
|
|
Anoniman
|
15000 stvarno je previse! ali definitivno odlicna stvar!
|
|
|
|
RE: aparat za kuvanje na pari + blender 24.8.2014 13:14:48
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Konacno sam uzela aventov kombinovani multipraktik. Ja sam odusevljena kako to cudo radi. Kuva na pari i ujedno pravi kasicu. Za 20 minuta sve bude gotovo i ima tajmer. Ko ima nekog u inostranstvu moze da poruci, jer jeftinije nego kod nas. Sanjice, jel imaš neki link da vidim? Dolazi mi drugarica iz Dubaia pa bi joj rakla da tamo uzme nešto tog tipa, jer je kod njih tehnika duplo jeftinija. Ako uzmem nešto tako kombinovano, ne treba mi posebno blender za kašice?
|
|
RE: aparat za kuvanje na pari + blender 24.8.2014 13:29:23
|
|
|
|
Leptiric123
|
Ja sam čula da je ekstra taj multipraktik. Ali preskup je...a realno jako kratko se koristi, nekih 6 meseci ako ne i manje. Ja imam delimano za kuvnje na pari i običn blender i to je bil ok kombinacija, a ima upotrebu i za nas....čim su izašli zubi prestale su da je zanimaju blendirane stvari tako da bolje sto nisam kupila multipraktik.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Za 13 meseci otkriveno sedam beba koje bol...Spinalna mišićna atrofija je retka, ali teška bolest koja se manifestuje postepenom, progresivnom atrofijom mišića i gub...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.