minavb
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis Kad se nesto lose desi ja znam da je to prirodno i da je to samo jos jedna stvar koju moramo da savladamo, zasucemrukave i to zavrsim. Ja jesam hejter, mnogo toga me nervira, ali kad bolje razmislim i hejtujem ljude koji imaju los odnos prema svom zivotu, pa posle ispadne da sam negativna ja a ne oni Za mene je zivot uzivanje, nema u njemu zabranjenih stavri, nema mnogo moralisanja i ostalih gluposti. Ja ne verujem ni u šta. Ni u boga, sudbinu, više sile, ne znam kakve moći... prosto ne verujem. Gotovo sam sigurna da je, ono što nam se u životu dešava, posledica naših postupaka, i postupaka ljudi u našem životu. Nema tu viših sila-danas sam ustala u 9h i omašila da mi se desi to i to. Nije tako bilo jer je to sudbina ili ko zna šta, već zato što sam sinoć zaspala u 3h jer sam gledala odličan film po mom izboru. Ne znam da li me razumete. Ako jednog dana obolim od recimo raka želudca, to neće biti zbog sudbine i negativnih misli, već samo sa mojim načinom života, ishrane, pušenjem i refluksom. Tako stvari funkcionišu, 1+1=2. Kao što Miš napisa, realna sam osoba, ali imam vrlo pozitivan stav o životu. Prihvatam sve što se dešava, ružno ili lepo, i izborim se sa tim. Što kaže Miš, zasučem rukave. Neće mi se život srediti ako sedim i imam pozitivne misli, već ako nešto dobro uradim za sebe. Da ovo pravilo sa privlačenjem ima smisla, ja bih do sad dobila sedmicu na lotou sto puta, moja kuma bi imala čoveka svog života, moj muž bi bio GM u IBM-u, ja bih imala privatnu ordinaciju... ne ide to tako. Nadam se da me ne shvatate pogrešno, ne želim da vam izmračim mantru. Svako veruje u šta želi jer tako lakše gura kroz život. U svakom slučaju treba imati pozitivne misli, biti otimista.