Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veza: plodni dani - želja za sexom 19.5.2009 15:10:30
|
|
|
|
Anastazija
|
Je l` to jos jedna istrazivacka tema? Ja imam zelju tokom svih dana kada nemam pms ili ... Ionako nikad ne znam kada su mi plodni dani
|
|
|
|
RE: Veza: plodni dani - želja za sexom 19.5.2009 15:13:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma nije, pre koji dan mi je jedna poznanica rekla nešto tipa "I tako žena ima veću želju za sexom kada su joj plodni dani", ja sam klimnula, a nemam pojma dal je to tako kod mene.
|
|
|
|
RE: Veza: plodni dani - želja za sexom 19.5.2009 15:14:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Ni ja neznam kad su mi plodni dani...pa tako ni ne mogu da znam dal onda imam vetju zelju....mada....uvek imam veliku zelju
|
|
|
|
RE: Veza: plodni dani - želja za sexom 19.5.2009 15:15:59
|
|
|
|
Anastazija
|
cula sam da neke zene imaju veliku zelju bas u vreme ... a za plodne dane mi je normalno, valjda se priroda pobrinula za produzetak vrste...
|
|
|
|
RE: Veza: plodni dani - želja za sexom 19.5.2009 15:16:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Teorijski jeste logično, ja pitam jel i u praxi tako?
|
|
|
|
RE: Veza: plodni dani - želja za sexom 19.5.2009 15:18:20
|
|
|
|
Ana RR
|
Imam želju za vreme plodnih dana, ali čini mi se da mi hormoni podivljaju od poslednjeg dana ciklusa! Tada BAŠ imam želju
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Veza: plodni dani - želja za sexom 19.5.2009 15:18:56
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Anastazija cula sam da neke zene imaju veliku zelju bas u vreme ... Imam je i ja...al to povezujem sa onim "zabranjeno votje"
|
|
|
|
RE: Veza: plodni dani - želja za sexom 19.5.2009 15:21:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ana80 Imam želju za vreme plodnih dana, ali čini mi se da mi hormoni podivljaju od poslednjeg dana ciklusa! Tada BAŠ imam želju Joj, ja sam ciklus mislila kao svih npr 28 dana, a ti misliš posle ? Posle imam i ja, ali to je verovatno zbog one pauze u toku , a ne zbog plodnih dana.
|
|
|
|
RE: Veza: plodni dani - želja za sexom 19.5.2009 15:26:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa verovatno, ali tada sam stvarno horny raspoložena za sve varijante
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Veza: plodni dani - želja za sexom 19.5.2009 15:29:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Cccccc Jao smejala sam se danas, idem po kancelariji, i kod kolege na stolu snimim heftalicu i počnem da se smejem kao lud na brašno!
|
|
|
|
RE: Veza: plodni dani - želja za sexom 19.5.2009 15:31:09
|
|
|
|
Ana RR
|
Haahaaaa
|
|
|
|
RE: Veza: plodni dani - želja za sexom 19.5.2009 15:34:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Kod mene je istina to za plodne dane, ja tacno znam kad su mi. Kosa mi je lepa, koza meka i mirisljava, ja sva blistam i extra sam raspolozena za sex
|
|
|
|
RE: Veza: plodni dani - želja za sexom 19.5.2009 15:37:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Baš sam lepa KLIK Evo jedna stara tema.
|
|
|
|
RE: Veza: plodni dani - želja za sexom 20.5.2009 10:17:08
|
|
|
|
Dora
|
Apsolutno je tako u mom slučaju!
|
|
|
|
RE: Veza: plodni dani - želja za sexom 20.5.2009 13:17:42
|
|
|
|
Sneža
|
IZVORNA PORUKA: Ana80 Imam želju za vreme plodnih dana, ali čini mi se da mi hormoni podivljaju od poslednjeg dana ciklusa! Tada BAŠ imam želju Isto tako,tad mi nikad dosta price o lepom vremenu
|
|
RE: Veza: plodni dani - želja za sexom 20.5.2009 13:19:59
|
|
|
|
Anoniman
|
S obzirom na oblast interesovanja na RR u zadnja dva dana, želim zvanično da objavim da sve žene na RR trenutno imaju ovulaciju!!!!
|
|
|
|
RE: Veza: plodni dani - želja za sexom 20.5.2009 13:21:08
|
|
|
|
Sneža
|
kako li je samo bilo lako izracunati
|
|
RE: Veza: plodni dani - želja za sexom 20.5.2009 13:22:02
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR S obzirom na oblast interesovanja na RR u zadnja dva dana, želim zvanično da objavim da sve žene na RR trenutno imaju ovulaciju!!!!
|
|
|
|
RE: Veza: plodni dani - želja za sexom 20.5.2009 13:22:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sneža kako li je samo bilo lako izracunati Čista odokativna metoda je u pitanju!
|
|
|
|
RE: Veza: plodni dani - želja za sexom 20.5.2009 13:23:10
|
|
|
|
Anastazija
|
Uff, pa meni se sve poremetilo.. Ovulacija mi uopste nije na sredini ciklusa..
|
|
|
|
RE: Veza: plodni dani - želja za sexom 20.5.2009 13:28:03
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR S obzirom na oblast interesovanja na RR u zadnja dva dana, želim zvanično da objavim da sve žene na RR trenutno imaju ovulaciju!!!! i heklaju ČIPKAST milje....
|
|
RE: Veza: plodni dani - želja za sexom 20.5.2009 14:05:54
|
|
|
|
Sneža
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR IZVORNA PORUKA: Tasha RR S obzirom na oblast interesovanja na RR u zadnja dva dana, želim zvanično da objavim da sve žene na RR trenutno imaju ovulaciju!!!! i heklaju ČIPKAST milje.... Jeco luda si skroz
|
|
RE: Veza: plodni dani - želja za sexom 20.5.2009 14:08:43
|
|
|
|
Anoniman
|
haj mangupi oheklajte ovo
|
|
|
|
RE: Veza: plodni dani - želja za sexom 20.5.2009 14:10:41
|
|
|
|
Sneža
|
Vucko,bravo za mustru,ma odmah cu danas da pocnem bosti
|
Anketa
KENGUR NOSILJKEbukimukiDA LI STE KORISTILI KENGUR NOSILJKE ZA DECAKEDA (
42%)
NE (
58%)
Ukupan broj glasova: 52Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!