Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 15.5.2009 15:57:25
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lu Ajmo mi osnovati klub očajnih kućanica Lu Bebać Gagi Rina ???
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 15.5.2009 16:04:15
|
|
|
|
Tara
|
Ja sam srecna, vesela
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 15.5.2009 16:10:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam na porodiljskom, je l' se i to racuna?
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 15.5.2009 16:53:16
|
|
|
|
Jeca*
|
Ako se računa porodiljsko upisujem se i ja
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 15.5.2009 16:58:31
|
|
|
|
bebać
|
Ma brate ja se osjećam očajno,iako gledano na moj život to nije tako...ali ja se osjećam kao prava očajna domaćica
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 15.5.2009 17:43:05
|
|
|
|
gracija
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR Ako se računa porodiljsko upisujem se i ja I ja sam na porodiljskom....
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 15.5.2009 17:51:02
|
|
|
|
prase
|
Ako se računa porodiljsko, count me in...
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 15.5.2009 21:44:10
|
|
|
|
NadaR
|
Evo i mene, srecne i vesele i debele u zadnje vrijeme...
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 15.5.2009 21:57:06
|
|
|
|
Lu
|
Lu Bebać Gagi Rina Zille Jeca RR Gracija Prase Nnaaddaa Uzećemo i ove sa porodiljnog nek nas je više
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 15.5.2009 22:07:22
|
|
|
|
NadaR
|
Lu je kraljica
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 15.5.2009 22:18:02
|
|
|
|
Rina
|
Pa ja stvarno ne znam kako da se definisem...kod mene se pogled na zivot menja ko vreme u holandiji ...Cas se osecam presrecnom cas ocajnom,kad imam ovo fali mi ono, kad dobijem ono fali mi ovo prvo (to ko onaj fazon ravne i kovrdzave kose ) A cesto mi i ne fali nista ...pa sam vazda vesela
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 15.5.2009 22:24:41
|
|
|
|
Lu
|
Joj Rina i sama sam ti takva,nekad me sve živo nervira da mi je samo pobjeć negdje, a nekad ne bi dala svoj mir ni za kakve pare da se neko odmara na mojim nervima. Kod mene i nema nekih mogućnosti za posao,sve privatnici koji su spremni da im budeš rob za 300 eura a samo sretni imaju mirovinsko i socijalno osiguranje,ma užas. Ne treba mi lova pa se i ne trudim,možda mi se nekad posreći pa budem imala nešto svoje a zasad neka me ovako U biti ja sam više zadovoljna nego što nisam,ebiga prilagodiš se
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 16.5.2009 0:13:26
|
|
|
|
vodolija 82
|
e evo pisujem se i ja,jer sam bas prava ocajna domacica....
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 16.5.2009 13:32:19
|
|
|
|
Lu
|
Lu Bebać Gagi Rina Zille Jeca RR Gracija Prase Nnaaddaa Vodolija 82
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 16.5.2009 13:40:15
|
|
|
|
Tara
|
Zaboravila si mene ja nisam na porodiljskom ,jel se to racuna
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 16.5.2009 14:00:38
|
|
|
|
Rina
|
Bas smo simpaticne!
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 16.5.2009 14:02:52
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 16.5.2009 14:04:33
|
|
|
|
Lu
|
Lu Bebać Gagi Rina Zille Jeca RR Gracija Prase Nnaaddaa Vodolija 82 Tara
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 16.5.2009 14:05:44
|
|
|
|
Lu
|
Eto Tara sad pleti s nama Ti si kao i ja na dugoročnom porodiljnom,ma nije ni nama loše
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 16.5.2009 14:06:44
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: gagi Jao LU pa nisam toliko ocajna Gagi vidiš da piše VESELE, pletemo i štošta radimo s veseljem
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 16.5.2009 14:07:46
|
|
|
|
bebać
|
Joj LU ,kako mi je dobar taj tvoj spisak,gdje nadje te što štrikaju...majke mi mogla sam početi,da mi ne bude dosadno možda manje budem histerisal i napadala sve oko sebe Sad sam uzela i presredila svoj hodnik,novi raspored sam napravila,ogledala premestila...ima čak i ejdan romantični kutak sa svuijećama....hahahah...došlo mi nešto,nadam se da će i sutra isto tako nešto mi 'nadoć'
|
|
[Obrisana poruka] 16.5.2009 14:09:08
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 16.5.2009 14:10:11
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 16.5.2009 14:11:22
|
|
|
|
bebać
|
ja se kanim pravit ručak i nikako mi se ne da,prvo ću odkunjat onih svojih 15min i Sergeja posadit u krevetić,evo još malo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?