*Alexx*
|
Preneto iz teme "Mašine za pranje veša": IZVORNA PORUKA: marince Trebalo bi ovih dana da kupim masinu za ves,zbog bebe i zbog nas (do sad koristila svekrvinu) Sta mi preporucujete? Koje masine vii mate? Sta znaci on gomila oznaka i karakterisitka ? IZVORNA PORUKA: bonita marince,ja sam bas ovih dana kupila novu vesmasinu,simens,digitalna,7 kg vesa ima i akva stop.Ma super je stvarno sam prezadovoljna. Bas nam je rekla i prodavacica da su za sada ubedljivo najbolje marke BOCH I SIMENS,da se ostalo sve pokvarilo sto se kvaliteta tice.KOstala je 599e IZVORNA PORUKA: marince Sta znaci akva stop? Meni treba neka ''manjeg kapacitete'',meni je i 5 kg mnogo,posto je nas dvoje,a bebin ves moram preti posebno IZVORNA PORUKA: bonita to ti je ako se nedaj boze pokvari,da voda ne iscuri nego osane u njoj dok majstor ne dodje. pa vidis i ja sam mislila sa 5 kg,kad za divno cudo,nakupi se neki silni ves.. a i ova masina ,stavio 2 kg ili 7kg vesa uzima samo onoliko vode kolko je potrbno. Spara energiju i vodu..ekonomicna je IZVORNA PORUKA: mihi Draga Bonita to je druga priča kad si u zemlji EU i u Srbiji. Da li znas da se Bosch za Srbiju sklapa u Turskoj i Indesit takođe, ja sam kupila Indesit za veš i evo za 3 godine zarđao poklopac (vertikalna vrata) već sam jednom menjala 50 evra poklopac pa ti vidi. Ovde je haos sa tom belom tehnikom. IZVORNA PORUKA: bonita IZVORNA PORUKA: mihi Draga Bonita to je druga priča kad si u zemlji EU i u Srbiji. Da li znas da se Bosch za Srbiju sklapa u Turskoj i Indesit takođe, ja sam kupila Indesit za veš i evo za 3 godine zarđao poklopac (vertikalna vrata) već sam jednom menjala 50 evra poklopac pa ti vidi. Ovde je haos sa tom belom tehnikom. pa da,u pravu si... onda mislim da je gorenje zakon... moja mama je ima i prezadovoljna je IZVORNA PORUKA: Ana RR Imam Candy, klasa AA,za 6 kg veša, otvara se odozgo i samim tim zauzima dosta manje prostora. Dve godine je imam i malo je reći da sam prezadovoljna. IZVORNA PORUKA: Lu RR Ja imam Bosh,perilica i sušilica u jednom,s tim da suši samo 2,5 kg a pere 5. Meni tako i odgovara,pošto nemam puno za prati,samo moje i Rokovo, ja stavim veša do pola i odmah ukucam i pranje i sušenje IZVORNA PORUKA: simke Ja imam Simens-ovu masinu iz Nemacke.Malo je reci da sam prezadovoljna.Prima 7kg vesa(nakupi se brzo kad imas bebu),ima akva stop,mozes da biras centrifugu od 600-1500 obrtaja(skoro suv ves),nije digitalna,ali imam je godinama i kao nova je Ne bih je menjala ni za jednu novu kupljenu ovde