Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.2.2014 21:36:19
|
|
|
|
17 joka
|
za puno pozitivnih postupaka i divnih bebica
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.2.2014 22:02:53
|
|
|
|
wivern
|
Da nam ova tema bude srecnija od predhodne Chipsy pa koje si ti godiste kad si tako "matora" Ako se sme znati
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.2.2014 22:09:17
|
|
|
|
Chipsy
|
'78. Nisam bas toliko, al ove dve su cist podmladak
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.2.2014 22:13:18
|
|
|
|
wivern
|
Tu smo negde u istom pubertetu, ja sam 75-o a ove dve su prave pionirke
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.2.2014 22:35:23
|
|
|
|
alex88
|
da nam nova tema donese puno pozitivnih beta Ivanica,moja draga ce povuci nogu.
< Poruku je uredio alex88 -- 28.2.2014 22:37:55 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.2.2014 22:43:47
|
|
|
|
Chipsy
|
Mozda mi je Alexx bila i ucenica, ko zna
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.2.2014 22:46:18
|
|
|
|
degu
|
Wiv sad sam videla, čestitam Drage moje VTO-vke sve vas vučem za nosiće i prašim
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.2.2014 22:47:16
|
|
|
|
Chipsy
|
Uplasena, koliko sam bila tuzna zbog sebe, ne rekoh ti ni koliko mi je zao sto kod tebe nije doslo do oplodnje...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.2.2014 22:49:07
|
|
|
|
alex88
|
Nisam sigurno,ja sam rodom iz Nisa.E i nismo vise klinke,rado bi se vratila u to doba kad bi moglo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.2.2014 23:03:22
|
|
|
|
alex88
|
Chipsy citala sam na nekom forumu da je dr iz Segedina pravi macan,jer istina?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.2.2014 23:17:41
|
|
|
|
zece
|
Ajde ne se predavajte nema tuka matora mm je 77god roden I denes slavi rodenden a jas sam84 rodena I neka ovaa strana se polne so visoki beti
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.2.2014 23:25:59
|
|
|
|
dunja RR
|
I ja sam to čitala ali ga nisam tako doživela, mada ga svi tako zovu, pa sam i ja. Izgleda pristojno, ali ništa sada posebno .. ali ukusi su različiti .. Evo ga pa proceni ;) IZVORNA PORUKA: alex88 Chipsy citala sam na nekom forumu da je dr iz Segedina pravi macan,jer istina?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.2.2014 23:26:36
|
|
|
|
Chipsy
|
Srecan muzu rodjendan Alexx, nije po mom ukusu, mada je simpatican. Mozes da ides na njihov sajt pa proceni sama A mnogo je smesan kad obuce bele doktorske pantalone i na njih stavi crn kais Inace, Madjari nemaju bas nekog modnog ukusa, Rumuni su mnogo bolji po tom pitanju, a i vedriji su
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.2.2014 23:28:10
|
|
|
|
dunja RR
|
Srećan rođendan mužu, pa da se obradujete uskoro IZVORNA PORUKA: zece Ajde ne se predavajte nema tuka matora mm je 77god roden I denes slavi rodenden a jas sam84 rodena I neka ovaa strana se polne so visoki beti
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.2.2014 23:30:36
|
|
|
|
17 joka
|
Alex, nerazumeju oni da smo mi prerano izgubili tu mladost, da nemora nase godiste biti nezrelo mnogo toga prođes sa 24 god. Cipsy videces kad se upoznamo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.2.2014 23:31:30
|
|
|
|
Chipsy
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Cipsy videces kad se upoznamo Jedva cekam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.2.2014 23:32:50
|
|
|
|
Chipsy
|
Dunjci, nisam znala da ga tako zovu... Joj Boze, pa meni tamo nije ni do cega, gledam u onaj plafon i jedva cekam da zavrsi, kakvi macani, kakvi bakraci...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.2.2014 23:39:52
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: zece Ajde ne se predavajte nema tuka matora mm je 77god roden I denes slavi rodenden a jas sam84 rodena I neka ovaa strana se polne so visoki beti Srecan muzu rođendan i da uskoro dobijete od srca vam zelim
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.2.2014 23:50:36
|
|
|
|
alex88
|
Srecan rodjendan muzu i da za sledeci drzi bebicu u rukama. Joj Chipsy verujem da ti tad nije bitno pa da je najlepsi na svetu,malo sam htela da se nasalim za MACANOG,danas citala za Segedin pa videh i kako ga zovu.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 1.3.2014 10:42:27
|
|
|
|
uplasenaa
|
Chipsy verujem jer i ja sam jos uvek tuzna sto se moje jajne celije nisu oplodile i to bez i jednog objasnjenja a sve je bilo savrseno,ali sta cemo zivot je takav nepredvidiv moramo dalje u nove pobede dok ne dodjemo do naseg cilja
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 1.3.2014 10:46:41
|
|
|
|
wivern
|
Zece srecan rodjendan tm..... Uplasena bebice te sigurno negde cekaju, samo treba biti uporan i imati dovoljno zivaca da se izdrzi sve.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 1.3.2014 11:05:46
|
|
|
|
uplasenaa
|
wiwern znam ugledacu se na sve vas jer sve ste vi toliki borci (inace nisam bas jaka i hrabra)i toliku podrsku pruzate jedna drugoj da citajuci vas vi mi dajete snagu za dalje sve vas
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 1.3.2014 11:06:48
|
|
|
|
uplasenaa
|
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 1.3.2014 11:13:50
|
|
|
|
wivern
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?