Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Utorak je najstresniji radni dan 1.5.2011 23:42:26
|
|
|
|
Brana
|
Meni je najstrsniji dan radna subota.. a utorak nista posebno.
|
|
RE: Utorak je najstresniji radni dan 29.4.2012 16:08:13
|
|
|
|
pepeljuga
|
meni su svi stresni
|
|
RE: Utorak je najstresniji radni dan 10.4.2013 23:48:30
|
|
|
|
Dana 72
|
Voli ono sto radis a ne radi samo ono sto volis i bice ti sretan svaki dan
|
|
|
|
RE: Utorak je najstresniji radni dan 11.4.2013 0:31:27
|
|
|
|
viking
|
Pa ima istine u ovome. Meni je i nedelja uveče stres.
|
|
RE: Utorak je najstresniji radni dan 10.6.2013 21:29:14
|
|
|
|
Maraj
|
jao meni isto nedelja vece i ponedeljak
|
|
|
|
RE: Utorak je najstresniji radni dan 10.6.2013 21:30:26
|
|
|
|
liliana
|
Što bi rekao Đole: "Utorke mrzim!!!"
|
|
RE: Utorak je najstresniji radni dan 10.6.2013 21:31:13
|
|
|
|
vukosava
|
Ja na poslu imam zilion obaveza ali posto volim ono sto radim, volim taj pozitivni stres.
|
|
|
|
RE: Utorak je najstresniji radni dan 10.6.2013 21:39:05
|
|
|
|
milicicak
|
Ja obozavam svoj posao al mi je stresno kad radim nedeljom, ne zato sto radim nego zato sto nisam sa detetom
|
|
|
|
RE: Utorak je najstresniji radni dan 13.6.2017 10:20:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Znaci,danas smo istresirani Meni je isto padao tesko rad nedeljom,bas zbog deteta.
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?