Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Učimo da pišemo brojeve 7.9.2009 18:16:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Kada sam bila mala, mama i baka su mi od brojeva crtale razne stvari. Tako sam brzo naučila brojeve a i da nacrtam te neke stvarčice. Danas sam sela sa bojicama za papir i shvatila da se sećam svega nekoliko brojeva. Postaviću vam slike, i volela da bih, ako neka od vas zna za ovo, ili prosto ima inspiraciju za koji broj, da dopuni moje crteže. Želela bih da napišem brojeve od 1-9, da ih okačim Luki na zid, neka ih gleda, a u prolazu ćemo da ih ponavljamo... Dakle, sećam se samo 1,2,4 i 8. Isti crtež, krupnije: ps. pitala sam baku, ona je rekla da se ne seća, da je to bilo u nekoj knjizi koja se kompletno raspala, pa su je bacili, a mama se setila 4-ke, ja se ne bih setila da nije rekla.
|
|
|
|
RE: Učimo da pišemo brojeve 7.9.2009 18:20:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Baš i nije krupnije. Poenta je da se crteži ne ponavljaju!
|
|
|
|
RE: Učimo da pišemo brojeve 7.9.2009 22:50:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Zašto niste kreativne i nećete da mi pomognete?
|
|
|
|
RE: Učimo da pišemo brojeve 8.9.2009 11:10:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne vidite moju temu ili niste kreativne?
|
|
|
|
RE: Učimo da pišemo brojeve 8.9.2009 13:13:00
|
|
|
|
mamanp
|
Tri put se vracam na ovu temu i nikako da mi padne nesto pametno sa neba u glavu. Od mene ti pomoci nema sto se tice brojeva. Al' jedno moram da ti kazem: nemoj ga mnogo siliti i pretrpavati sa brojevima i slovima. Cini mi se da je on jos mali da uci brojeve.
|
|
RE: Učimo da pišemo brojeve 8.9.2009 13:29:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Nisam htela da ga silim, htela sam da postavim na zid, pa više kroz igru.
|
|
|
|
RE: Učimo da pišemo brojeve 8.9.2009 13:36:48
|
|
|
|
mamanp
|
Ne znam...ja sam starijeg tako ucila i slova i brojeve, pre predskolskog je uveliko znao i da pise i da cita, pa sad mucim muku sa njegovom knjigom i ucenjem. Dosadi im brzo. To sam htela da kazem.
|
|
RE: Učimo da pišemo brojeve 8.9.2009 14:08:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Vidite ovo: Izvor: KLIK
< Poruku je uredio Tasha RR -- 8.9.2009 14:10:31 >
|
|
|
|
RE: Učimo da pišemo brojeve 8.9.2009 14:10:29
|
|
|
|
mamanp
|
Extra kreativno.
|
|
RE: Učimo da pišemo brojeve 8.9.2009 14:15:28
|
|
|
|
viking
|
Tasho, ovo je stvarno sjajno! Nikada ovo nisam videla ali ću zapamtiti kad jednog dana budem imala dete. Do tada cu da copy/pastujem svim drugaricama sa klincima. Hvala! P.S. Jel postoji tema Dečji biseri ili tako nešto? Sigurna sam da ste vi mame pune priča!
|
|
RE: Učimo da pišemo brojeve 8.9.2009 14:21:58
|
|
|
|
Lu
|
Kreativna ideja,nema šta Slažem se s tobom,staviti na zid njegove sobe i kad on bude raspoložen ili zainteresiran baciće pogled,pitati ili pogađati slova,to je super i nije forsiranje Pokušaću i ja pošto će sad zahladniti i bićemo više u kući,vrijedi pokušati
|
|
|
|
RE: Učimo da pišemo brojeve 8.9.2009 14:29:42
|
|
|
|
bonita
|
i ja mislim da je ideja super.Sacuvacu ovo kad bude trebalo.
|
|
RE: Učimo da pišemo brojeve 8.9.2009 14:57:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Ima: Da se smejemo našoj deci. Naći ću ja i slova isto tako. Hoću da ispićem Luka i isto da okačim na zid. Kada nađem, otvoriću temu i o tome.
|
|
|
|
RE: Učimo da pišemo brojeve 6.3.2015 17:17:13
|
|
|
|
mila83
|
Bas je kreativno i zanimljivo! Nesto slicno sam ja radila sa slovima,pisala sam u toj temi o tome.Pustite masti na volju i uzivajte u ucenju i decijim biserima
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Učimo da pišemo brojeve 6.3.2015 17:22:51
|
|
|
|
veselicaa
|
Ja ni ne znam kako je moja Stasa naucila brojeve,samo sam primetila da ih pise i prepoznaje.Pretpostavljam da je videla od sestre ili joj je mozda muz pokazao kada ja nisam bila tu.
|
|
|
|
RE: Učimo da pišemo brojeve 6.3.2015 17:26:56
|
|
|
|
Bibilib
|
Marko zna sve brojeve jednostavno ga je nemoguce prevariti u prodavnici sa cenama ali zato jos ucimo da pisemo,nekad napise naopako broj....
|
|
RE: Učimo da pišemo brojeve 6.3.2015 17:52:16
|
|
|
|
isidora88
|
mateja zna neke brojeve, ne zna jos svem pokusacu da nacrtam ovo kao tash, bice mu zanimljivije
|
|
RE: Učimo da pišemo brojeve 24.7.2015 14:28:33
|
|
|
|
milicicak
|
Mini buba pokazuje zanimanje za brojeve odavno, zna da isprica brojeve do 20 bez greske i sve brojeve prepoznaje vec godinu dana... Juce je prvi put izbrojala do 12, ono da pipne predmet, kaze broj i nastavi tako od 1 do 12... i sad cu ja da pitam a vi mislite da sam kreten sto se brinem zbog toga, da nije to prerano? ja se sve tripujem da je mi mozda previse forsiramo sa informacijama i ucenjem, iako to sve ide kroz igru...
< Poruku je uredio milicicak -- 24.7.2015 14:29:45 >
|
|
|
|
RE: Učimo da pišemo brojeve 24.7.2015 14:34:04
|
|
|
|
Rosita
|
Sve sto je kroz igru i zanima je nije prerano, samo da nije isforsirano. Ne usvajaju oni jos pojam u pravom smislu, ali sve ce to da se nadogradi lepo i spontano. D je sa dve godine uzeo pino slagalicu azbuka i znao je svako slovo da dodeli pojmu i imenuje. To smo onako vrteli i slagali par puta, sad mi se negde zagubila tabla , nemamo vec duze pa je zaboravio . Definitivno ga nisam isforsirala , al on pita mama sta je ovo, ono... I on je tip koji ce pre da usvoji slovo nego da ga lepo okrene i uklopi u slagalicu. PS jedino sto takvoj deci ovakva skola kakva je moze da bude dosadna i sto ces morati stalno da se brines da zadovoljis vise intelektualne izazove...
< Poruku je uredio Rosita -- 24.7.2015 14:36:14 >
|
|
RE: Učimo da pišemo brojeve 24.7.2015 14:37:37
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: Rosita I on je tip koji ce pre da usvoji slovo nego da ga lepo okrene i uklopi u slagalicu. i mini buba isto :) ali sam se juce bas iznenadila, uzela je pleh za mafine i prebrojala svaku rupu dok sam ja topila cokoladu, eto tako iz cista mira... ma nju sve zanima, samo da ne mora da jede
|
|
|
|
RE: Učimo da pišemo brojeve 24.7.2015 14:47:50
|
|
|
|
branki*
|
Milicicak,bravo a,sto se tice tvoje brige i tvog pitanja,ja se ne bih sekirala,nego radovala,sve sto nauce i znaju i zele da uce je odlicno i nikad nije rano,meni je to super
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?