Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice, imate li prednost u redovima za... 5.4.2009 21:44:11
|
|
|
|
sneza24
|
Ne vozim se gradskim prevozom.Nigde me jos uvek nisu pustili preko reda.
|
|
|
|
RE: Trudnice, imate li prednost u redovima za... 5.4.2009 21:46:36
|
|
|
|
eugenija
|
Ni mene... Čak ja ustajem i dalje starijim ženama i čikama
|
|
RE: Trudnice, imate li prednost u redovima za... 5.4.2009 22:28:20
|
|
|
|
anitamo
|
ma ni na pješačkom mi nisu stajali,sad kad idem sa kolicima neko stane.na birou sam se neki dan posvadjala sa jednom starom kravom.nije nas htjela pustiti.
|
|
RE: Trudnice, imate li prednost u redovima za... 5.4.2009 22:29:03
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: anitamo ma ni na pješačkom mi nisu stajali
|
|
RE: Trudnice, imate li prednost u redovima za... 5.4.2009 22:30:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Nigde ne pustaju, svi se prave da ti ne vide stomak
|
|
|
|
RE: Trudnice, imate li prednost u redovima za... 5.4.2009 22:30:55
|
|
|
|
Buba76
|
Kada sam bila 7-8 mesec kod ginekologa ispred ordinacije mi je jedna zabila lakat u stomak jer je htela preko reda. Nikada mi niko ni u kakvom redu nije ustupio mesto
|
|
|
|
RE: Trudnice, imate li prednost u redovima za... 5.4.2009 22:31:14
|
|
|
|
Sneža
|
Ja uvek propustim trudnicu,pa to je valjda osnovna kultura!A ono što sam primetila a za svaku pokudu je da više muškarci puštaju žene preko reda nego žene,i to ne mogu da shvatim nikako
|
|
RE: Trudnice, imate li prednost u redovima za... 5.4.2009 22:32:25
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Buba76 zabila lakat u stomak O Gospode Bože!!! Kako bi joj ja zabila zatvoren kišobran u gu*** i onda ga otvorila! Mh!!!
|
|
RE: Trudnice, imate li prednost u redovima za... 5.4.2009 22:33:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Mene su uvek puštali, a ja sam se svađala da sam samo trudna, a ne bolesna i da neću da idem preko reda. Nikada nisam išla preko reda.
|
|
|
|
RE: Trudnice, imate li prednost u redovima za... 5.4.2009 22:35:10
|
|
|
|
Buba76
|
Eugi,hvala na ideji. Od sada nosim kisobran kod ginekologa.
|
|
|
|
RE: Trudnice, imate li prednost u redovima za... 5.4.2009 22:55:15
|
|
|
|
Verus
|
bravo eugi, i ja bih joj jeb*** mater samo tako!! IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: Buba76 zabila lakat u stomak O Gospode Bože!!! Kako bi joj ja zabila zatvoren kišobran u gu*** i onda ga otvorila! Mh!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice, imate li prednost u redovima za... 5.4.2009 22:58:38
|
|
|
|
eugenija
|
Pa, mislim stvaaaarnoooo... Kakva turbo gadura... Gde joj je obraz? Pa to više nije ni nekultura, to je bezobrazluk sa ekstraktom neukusa i zavisti, pomešano sa sebičlukom i ruralnim esencijama seljacizma u najgorem obliku!
|
|
RE: Trudnice, imate li prednost u redovima za... 6.4.2009 9:52:51
|
|
|
|
NadaR
|
Slabo su me gdje pustali ... jednom ja ulazim u ambulantu i jedna stolica na kojoj sjedi jedan jako star deda... On ustaje i jedva cujnim glasom me poziva da sjednem. Bas mi bilo doslo da placem. Ovdje blizu imam jako prometnu ulicu koja nema pjesacki .Eh tu sam znala stajati po pola sata, niko da me pusti a pretrcavati ne mogu.
|
|
RE: Trudnice, imate li prednost u redovima za... 6.4.2009 15:41:41
|
|
|
|
Anoniman
|
a meni su juce dvije koze ukrale taxi ispred nosa... da ne pricam na poslu... radim u gimnaziji, i ta djeca su toliko bezobrazna... neka glupacica me je laktom udarila u stomak samo da bi sto prije izasla iz skole kada je zvonilo.... i ona mrtva 'ladna nastavila dalje... srecom prestala sam da radim prije 15 dana, inace bi me zgazili na hodnik ko mrava.
|
|
|
|
RE: Trudnice, imate li prednost u redovima za... 7.4.2009 12:55:21
|
|
|
|
maša
|
Ja se busom nisam vozila, a redove sam izbegavala u širokom luku baš da ne bih dolazila u situaciju kao njih dvoje te puste, a onda neka matora kokoška prokomentariše kako je i ona bila trudna(pre nekih 1000 god ), ali se nije prenemagala...
|
|
|
|
RE: Trudnice, imate li prednost u redovima za... 7.4.2009 13:07:19
|
|
|
|
Ana RR
|
Retko kad se vozimo autobusom, pogotovo mm, ali jednom prilikom smo išli negde i mm ustane da bi sela trudnica, međutim ispred nje se provuče neka veštica i ladno sedne mm kaže da nije njoj ustao nego trudnoj ženi a ova gadura kaže šta me briga, što ne sedi kući kad je trudna! Ceo autobus počeo da se svađa sa njom a nju boli dupe! Onda je mm pobesneo, zgrabio je za ramena i bukvalno bacio sa sedišta! Nikad ga nisam videla tako besnog, mogao ju je zgromiti! A ova trudnica ne veruje šta se dešava. Neki ljudi su stvarno prava stoka!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Trudnice, imate li prednost u redovima za... 7.4.2009 13:11:25
|
|
|
|
eugenija
|
Mene juče u gradu u banci iznenadio neki čovek... Počeo da se obraća ostalim ljudima u redu : "Pa kakvi smo mi to ljudi, žalimo se na nisku stopu nataliteta, a kad je žena trudna, ne pazimo je ni malo.. Ajde ti dušo, samo napred prođi.." I meni bilo neprijaaatno, kao da sam ukrala nečiji bicikl
|
|
RE: Trudnice, imate li prednost u redovima za... 8.4.2009 9:22:51
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Mene juče u gradu u banci iznenadio neki čovek... Počeo da se obraća ostalim ljudima u redu : "Pa kakvi smo mi to ljudi, žalimo se na nisku stopu nataliteta, a kad je žena trudna, ne pazimo je ni malo.. Ajde ti dušo, samo napred prođi.." I meni bilo neprijaaatno, kao da sam ukrala nečiji bicikl
|
|
RE: Trudnice, imate li prednost u redovima za... 23.6.2009 11:14:34
|
|
|
|
dunja RR
|
meni se redovno desava da mi ustaju u autobusu( a nisam trudna-vec apslolvirano), misleci da sam trudnica.... malo mi je nadut stomak, ali bas maloo, otkako imam ovu glupu endometriozu, i neverovatno koliko ljudima to deluje kao trudnicki... bas pre neki dan vracamo se mm i ja sa Ade i zena mi u 37-ci ustaje, prvo je gledala, odmeravala stomak i ko veli, ma hajde da ustanem: meni bilo smesno -jes' da sam bila vseze operisana, ali sam joj rekla da sedne..., da nisam trudna, a mm se oci napunile suzama ...
|
|
|
|
RE: Trudnice, imate li prednost u redovima za... 23.6.2009 11:15:59
|
|
|
|
Rivana
|
Ustajali su mi dok sam bila trudna i u redovima nisam nikad cekala
|
|
|
|
RE: Trudnice, imate li prednost u redovima za... 23.6.2009 13:29:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj Dunjice i meni si izbila suze na oci IZVORNA PORUKA: dunja meni se redovno desava da mi ustaju u autobusu( a nisam trudna-vec apslolvirano), misleci da sam trudnica.... malo mi je nadut stomak, ali bas maloo, otkako imam ovu glupu endometriozu, i neverovatno koliko ljudima to deluje kao trudnicki... bas pre neki dan vracamo se mm i ja sa Ade i zena mi u 37-ci ustaje, prvo je gledala, odmeravala stomak i ko veli, ma hajde da ustanem: meni bilo smesno -jes' da sam bila vseze operisana, ali sam joj rekla da sedne..., da nisam trudna, a mm se oci napunile suzama ...
|
|
|
|
RE: Trudnice, imate li prednost u redovima za... 23.6.2009 15:50:59
|
|
|
|
sanji
|
Za mene još misle da sam debeljuca , iako se već vidi stomačić tko da me niko ne konstatuje. Pre par dana mi je jedna devojka u gradskom prevozu ponudila da sednem pošto me je proučavala par stanica !
|
|
RE: Trudnice, imate li prednost u redovima za... 23.6.2009 19:14:54
|
|
|
|
*iva*
|
Niko ne pusta preko reda, svi se prave ludi, vide i brzom brzinom okrenu glavu. Zapanjujuce smo nekulturni. Poneki muskarac popusti ali zene nikada do sada. A tek babe!!! Zle, zle babe...
|
|
|
|
RE: Trudnice, imate li prednost u redovima za... 23.6.2009 19:55:35
|
|
|
|
Lilly*
|
Autobusom sam se jako retko vozila, i tada mi jesu ustajali, a ni u redovima bas nisam cekala. Jednom mi se desilo da sam cekala u redu u posti koji se savio 3x kao zmija, i svi su se pravili blesavi, dok me nije na kraju ugledala zena koja radi za salterom i pozvala preko reda, a bila sam jedno 8. mesec, znaci nisu mogli da ne primete
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?