Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tinejdžerka ostala trudna nakon kupanja u... 10.7.2009 9:48:49
|
|
|
|
prolece
|
ma, da. bezgrešno začeće
|
|
|
|
RE: Tinejdžerka ostala trudna nakon kupanja u... 10.7.2009 10:03:57
|
|
|
|
Brand new mama
|
Ciji god su- sjajni su "plivaci" A ni hlor im nista ne moze
|
|
RE: Tinejdžerka ostala trudna nakon kupanja u... 10.7.2009 10:09:11
|
|
|
|
oliveradj
|
A nije bilo opa cupa u bazenu .
|
|
RE: Tinejdžerka ostala trudna nakon kupanja u... 10.7.2009 10:14:45
|
|
|
|
mister NO
|
hehe...bas sam se slatko nasmijao . to mu dodje iz istog miljea kao i 'dobila sam sidu tako sto sam se rukovala sa sidasem'..... glupost!
|
|
|
|
RE: Tinejdžerka ostala trudna nakon kupanja u... 10.7.2009 10:17:18
|
|
|
|
guppy RR
|
Svašta se bre može pokupiti u tim bazenima
|
|
|
|
RE: Tinejdžerka ostala trudna nakon kupanja u... 10.7.2009 10:18:15
|
|
|
|
prolece
|
ne. ovo mu dođe kao pitanja iz onih glupi teen magazina: je l mogu da zatrudnim od oralnog seksa?
|
|
|
|
RE: Tinejdžerka ostala trudna nakon kupanja u... 10.7.2009 10:25:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR Svašta se bre može pokupiti u tim bazenima MMM, ja razmišljam o nečemu drugome. Devojčica ima 13 godina. Zar nije nevina majku mu????
|
|
|
|
RE: Tinejdžerka ostala trudna nakon kupanja u... 10.7.2009 10:28:16
|
|
|
|
prolece
|
k'o majka devet Jugovića. ali verovatno će mama tvrditi da jeste.
|
|
|
|
RE: Tinejdžerka ostala trudna nakon kupanja u... 10.7.2009 10:29:14
|
|
|
|
guppy RR
|
IZVORNA PORUKA: prolece ne. ovo mu dođe kao pitanja iz onih glupi teen magazina: je l mogu da zatrudnim od oralnog seksa? Pa ćemo na kraju doći do toga, da MOŽE da se zatrudni od oralog seksa ako on svrši, pa to poližeš, pa on tebe poljubi, pa onda poliže svoj prst, pa onda taj prst......... Tako je i ova ostala trudna u bazenu.
|
|
|
|
RE: Tinejdžerka ostala trudna nakon kupanja u... 10.7.2009 10:30:42
|
|
|
|
Anoniman
|
kakve prljave misli ima ova guppy...
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 10.7.2009 10:30:54
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Tinejdžerka ostala trudna nakon kupanja u... 10.7.2009 10:35:20
|
|
|
|
prolece
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR IZVORNA PORUKA: prolece ne. ovo mu dođe kao pitanja iz onih glupi teen magazina: je l mogu da zatrudnim od oralnog seksa? Pa ćemo na kraju doći do toga, da MOŽE da se zatrudni od oralog seksa ako on svrši, pa to poližeš, pa on tebe poljubi, pa onda poliže svoj prst, pa onda taj prst......... i dobiješ trudnu devicu.
|
|
|
|
RE: Tinejdžerka ostala trudna nakon kupanja u... 10.7.2009 10:43:52
|
|
|
|
Brand new mama
|
IZVORNA PORUKA: prolece ne. ovo mu dođe kao pitanja iz onih glupi teen magazina: je l mogu da zatrudnim od oralnog seksa? Meni je postavljeno to pitanje uzivo!!! U stvari :" Joj, ja sam nevina, ali sta ako sam ostala trudna kad sam mu pop.....?" Mani me takvih nevinostu
|
|
[Obrisana poruka] 10.7.2009 10:44:58
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Tinejdžerka ostala trudna nakon kupanja u... 10.7.2009 10:46:46
|
|
|
|
Brand new mama
|
Kako ide taj vic? " Naravno, pa sta mislis kako nastaju politicari"
|
|
RE: Tinejdžerka ostala trudna nakon kupanja u... 10.7.2009 10:47:33
|
|
|
|
Ana RR
|
Šta reći..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tinejdžerka ostala trudna nakon kupanja u... 10.7.2009 10:48:51
|
|
|
|
Anoniman
|
"sletio sam na aerodrom u čitluku....rekli su mi tu ćeš vidjet Gospu (DJEVU) Mariju" ova pjesma je odlična
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 10.7.2009 10:49:02
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Tinejdžerka ostala trudna nakon kupanja u... 10.7.2009 10:50:02
|
|
|
|
oliveradj
|
|
|
RE: Tinejdžerka ostala trudna nakon kupanja u... 10.7.2009 10:54:09
|
|
|
|
Brand new mama
|
Bez zezanja, ali pricica ima i drugi obrt- koliko sam skontala(imam prijatelje iz Poljske) , tamo crkva ima izrazito jak uticaj, te se, recimo, abortus tesko dopusta i zrtvama silovanja(inace je skroz NO-NO). Znam da su prosle godine bili protesti(pod uticajem crkve) jer su nekoj djevojci, zrtvi visestrukog silovanja, dopustili da uradi abortus, sto su protesti sprijecili(to mi je ispricala prijateljica koja zivi u blizini Varsave). Ko zna sta je i ova zena morala da izmisli da bi sacuvala " obraz" porodice
|
|
RE: Tinejdžerka ostala trudna nakon kupanja u... 10.7.2009 10:54:14
|
|
|
|
prolece
|
IZVORNA PORUKA: gagi a ja sam je nahajcala i rekla neka ide doktoru da vidi da nije trudna gagi, legendo. i šta joj je rekao?
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 10.7.2009 10:55:20
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Tinejdžerka ostala trudna nakon kupanja u... 10.7.2009 10:56:54
|
|
|
|
prolece
|
jbt, al si me zasmejala.
|
|
|
|
RE: Tinejdžerka ostala trudna nakon kupanja u... 10.7.2009 10:57:40
|
|
|
|
Brand new mama
|
IZVORNA PORUKA: gagi a ja sam je nahajcala i rekla neka ide doktoru da vidi da nije trudna Najgora si od sve dece A sad ipak pjesmica
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?