Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Testiranje kozmetike na zivotinjama 11.3.2013 16:34:34
|
|
|
|
Verolina
|
Sta mislite o ovome. Ja sam pomalo skepticna.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Testiranje kozmetike na zivotinjama 11.3.2013 19:14:56
|
|
|
|
nata11
|
Vero ja sam izricito protiv i na svakoj kozmetici trazim nalepnicu. Nerazumem zasto mucimo zivotinje kada imamo pune zatvore pedofila i silovatelja.
|
|
|
|
RE: Testiranje kozmetike na zivotinjama 11.3.2013 19:18:12
|
|
|
|
World
|
Ne znam sta da mislim pravo da ti kazem, ako ne budu testirali na zivotinjama, testirace na ljudima, tako da se ne zna sta je gore. Mi cemo postati zamorcici. Treba se vratiti prirodnoj kozmetici, ukinuti ove hemikalije...
|
|
RE: Testiranje kozmetike na zivotinjama 11.3.2013 21:37:42
|
|
|
|
Verolina
|
World, to je donekle i moje misljenje. zao mi je zivotinja, ali ako ne budu testirali na njima, ljudi ce da nadrljaju.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Testiranje kozmetike na zivotinjama 11.3.2013 21:38:48
|
|
|
|
Maraj
|
i oni su ziva bica...
|
|
|
|
RE: Testiranje kozmetike na zivotinjama 11.3.2013 21:49:20
|
|
|
|
Verolina
|
Ma jesu, to stoji, ali mi se necemo odrci ni krema ni pudera. Jednom sam slusala jednog hemicara koji je pricao o tome. Covek je bio realan. Ako se ne testira na zivotinjama, ljudi mogu da zarade kancere i to je upravo ono sto se zeli izbeci. Ja necu biti sigurna pri kupovini kozmetickih preparata vise.
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?