Shishica
|
EVO NEKIH IDEJA ZA ZAVRŠETAK TEKSTA POZIVNICE: Želeli bismo da u našem najlepšem danu uživamo sa Vama. Učinite nam čast i uveličajte porodičnu svečanost kao i veliki dan za nas. Učinite nam čast, budite sa nama u danu našeg velikog početka. Dođite obavezno, venčaćemo se samo ovog puta! Budite sa nama toga dana da podelimo trenutke radosti i veselja. Ponesite deo naše ljubavi kao lepu uspomenu. Budite nam dragi gosti. Dobro nam došli! Biće nam čast da sa Vama podelimo radost ovog svečanog dana. Od svih lepih dana u našem životu, ovaj će biti najlepši, zato Vas pozivamo da ga zajedno učinimo još srećnijim. U danu kada ćemo krunisati našu ljubav, našu sreću rado bismo podelili sa Vama. Bilo bi nam drago da Vašim prisustvom ulepšate ovaj naš svečani dan. Radujemo se Vašem dolasku koliko i najlepšem danu u našim životima. Budite uz nas ovog dana koji traje kratko a pamti se večno. Voleli bismo da podelite sa nama trenutke koje ćemo zauvek pamtiti. Sa radošću Vas pozivamo da Vašim prisustvom uveličate ovaj, za nas poseban dan. Snove i ljubav poklonićemo jedno drugome, radost i veselje podelićemo sa Vama! Dođite i budite deo našeg veselja! Pozivamo Vas u radosti, budite naši dragi gosti! DEČIJI ROĐENDANI 1. 22. jula biće divan dan jer meni je peti rođendan! Dođite da sa mnom podelite sreću i da zajedno ugasimo rođendansku sveću. Tog dana žurku pravim i baš neću bez vas da slavim. Igraćemo se i pevaćemo dok se mrak ne spusti kući ćete ići kad vas Lana pusti! 2. 24.05.2007. krštenje i rođendan pravim i baš neću bez Vas da slavim. Sve ću organizovati sam, jer ja sam veliki bata, a sponzori su mi mama i tata. Krštenje je u 15h u crkvi Presvete Bogorodice u Batajnici. U restoranu ’’Točak sreće’’ u Batajnici u 16h igraćemo i pevaćemo dok se mrak ne spusti, kući ćete ići kad Vas Luka pusti. Porodica Delić 3. Zovem se Marko i porastao sam do neba, pošto više nisam beba, veliko krštenje pravim i bez Vas nikako neću da slavim. Pozdravlja Vas veliki bata njegova seka, mama i tata. 3. septembar 2007. god u 17 časova restoran ’’Casablanca’’ 4. Iz šume nam slavuj javlja, ovih dana biće slavlja, biće sreće i radosti mala Anka sve vas časti jer na taj divan dan njen je prvi rođendan! Čekamo Vas 17. februara 2007. godine u 15 časova da uveličate naše porodično slavlje. Anka sa mamom i tatom 5. ’’Što je teško kad si beba! Sve bi hteo, ništa smeo, pa si zato neveseo. Dosadan je dan bebeći, nikad ne znaš kad ćeš leći, strpaju te očas posla a spavanja tebi dosta!’’ U subotu, 24. oktobra 2009. godine proslavljamo prvi rođendan i krštenje naše princezice Maše. Srećni tata Miloš i mama Olivera 6. ’’Dete nije dete igračka za strine i tete, dete je dete da ga volite i razumete.’’ Zovem se Aneta i prava sam dama, malo kao tata, više kao mama, zato veliko krštenje (rođendan) pravim i bez Vas nikako neću da slavim. Srdačno Vas pozivamo dana ..... na svečani ručak koji priređujemo u restoranu...... sa početkom u .....časova. Porodica Simić 7. U nedelju 25. jula 2007. god. proslavljamo krštenje i prvi rođendan naše kćerke Jane Jovanović. Svečani ručak biće održan u 14 časova u restoranu Đukić. Pozivamo Vas da Vašim prisustvom uveličate naše slavlje. S poštovanjem, porodica Jovanović 8. Vreme leti kao strela i godina prođe cela pa sad Lena svima javlja krštenje će biti dan mog slavlja. Pop će me svetom vodom okupati zvanično će ime kum mi dati Lena ću se navek zvati. Za to ime srećna slavim hoću da i vama javim. Dođite mi na veselje ispunite moje želje.... Dana 25.01.2009.god u 13 casova u restoranu ’’Palanta’’ u Prokuplju 9. Jednog ranog jutra dok zora sviće, rodilo se jedno malo biće. Puna je kuća radosti i veselja ispunila se želja mladih roditelja. Lete dani kao ptica, prođe jedna godinica. Došao je i taj divan dan, slaviće nam Sara prvi rođendan! Slavlje prvog rođendana naše male princezice biće održano u restoranu ’’Zar’’ u Ćupriji 02.08.2009. u 17h. Biće nam drago ukoliko dođete, i prisustvujete gašenju njene prve svećice. I ovo sam sve kopirala od negde
< Poruku je uredio Shishica -- 2.11.2010 17:49:53 >