Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Tečnost pre ejakulacije 20.3.2009 12:50:33
|
|
|
|
morena
|
Ja mislim da je to tako iz svog osobnog iskustva. Izvadio ga je prije a ja sam ostala trudna. Pa ti budi pametan!
|
|
|
|
RE: Tečnost pre ejakulacije 20.3.2009 12:51:43
|
|
|
|
hedonist
|
Ja sam pre cetiri godine upravo tako ostala trudna i abortirala. .....
|
|
|
|
RE: Tečnost pre ejakulacije 20.3.2009 13:16:45
|
|
|
|
eugenija
|
Moguće je, moguće...
|
|
RE: Tečnost pre ejakulacije 20.3.2009 17:32:07
|
|
|
|
Sneža
|
Ako je muškarac super plodan,u smislu brzine, pokretljivosti i kvaliteta sperme,trudnoća zagarantovana!
|
|
|
|
RE: Tečnost pre ejakulacije 20.3.2009 18:50:42
|
|
|
|
bebać
|
ma ništa nije sigurno pa ni to,nama je zaštita upravo 'ta metoda' i dosad ima efekta hvala Bogu,evo god i pol
|
|
RE: Tečnost pre ejakulacije 23.3.2009 10:32:58
|
|
|
|
Jacaca
|
Nemaju svi muskarci tu sluz pre ........moj muz nema, a neki su imali
|
|
|
|
RE: Tečnost pre ejakulacije 1.12.2009 16:24:02
|
|
|
|
Anoniman
|
.......... onda bi trebalo da sam do sada ostala u 2. stanju 649 X!
|
|
|
|
RE: Tečnost pre ejakulacije 1.12.2009 16:28:23
|
|
|
|
LillyT
|
Ja tako ostadoh trudna Sve je na vreme uradio, poznaje svoje telo, sexamo se vec skoro 4 godine, ali jbg, bilo brzih plivaca u toj tecnosti i tako. Cavic ili Felbs, ko ce ga znati, ali dete je na putu
|
|
RE: Tečnost pre ejakulacije 4.12.2009 15:27:44
|
|
|
|
Anoniman
|
to je tzv. metoda tupakupupak i naravno da se može ostati trudan
|
|
|
|
RE: Tečnost pre ejakulacije 10.3.2015 23:48:55
|
|
|
|
Andrea W
|
Ja koliko sam upoznata sa tim, svaki muskarac ima tu tecnost, ali od toga koliko cesto ejakulira, zavisi i da li ce je izbaciti iz sebe manje ili vise. Bar sam tako procitala, a i osetila poneki put.
|
|
|
|
RE: Tečnost pre ejakulacije 19.12.2016 2:00:07
|
|
|
|
cvrlee
|
Hteo bih da pitam nesto, zanima me sve o tecnosti koja izlazi pre ejakuacije. Isto tako me zanima ako istpustim tu tucenost u devojku koliko su sanse u % da ona zatrudni? I ako ispustim tu tecnost u nju i ona odmah posle sexa ode u wc da piski, da li to izbacuje tu tecnost ili to nema nikakve veze? P O M O C ! ! !
|
|
|
|
RE: Tečnost pre ejakulacije 19.12.2016 7:09:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Postotak ne znam ali postoje male sanse. A to da ispiski ne moze.
|
|
|
|
RE: Tečnost pre ejakulacije 19.12.2016 8:04:39
|
|
|
|
vocicana
|
cvrle, moguce je, ima gore nesto pisano, ako je muskarac super plodan, uvek postoji sansa. Coitus interruptus(prekinuti snosaj), nikada nije sigurna metoda zastite od trudnoce, polako, sacekajte jos neki dan, ali ne verujem da je ista bilo, sledeci put pamet u glavu, kondom!!!! Nista strasno, uzivanje je takvo kakvo je, a rekla bi da ste jako mladi, zato se ne igrajte.
|
|
RE: Tečnost pre ejakulacije 8.6.2017 1:47:20
|
|
|
|
shalluw
|
Devojka i ja smo imali polni odnos pre neki dan.. Ono sto me brine je da sam imao tecnost pre ejekulacije ali da je nestala, tacnije ostala je u gacama, na mom polnom organu nije nicega bilo i da je nije bilo kada sam izvadio.. Pre toga nismo imali odnos, tacnije to je bio prvi put tog dana, ali opet sam zabrinut.. Nisam siguran sta da radim, da li da uzimam tabletu pomooc? :)
< Poruku je uredio shalluw -- 8.6.2017 1:48:17 >
|
|
|
|
RE: Tečnost pre ejakulacije 8.6.2017 5:02:02
|
|
|
|
Milena18
|
Kao što je ranije već napisano, postoji mala verovatnoća da devojka na taj način zatrudni, svejedno što ti tvrdiš da presemenu tečnost nisi video. Ona se javlja pre ejakulacije, dakle nisi ni mogao da je vidiš. Ako misliš na tzv. pilulu za dan posle, čini mi se da se ona uzima do 72 sata nakon odnosa, što ranije to bolje.
|
|
|
|
RE: Tečnost pre ejakulacije 8.6.2017 6:58:21
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sledeci put zastitu pa te nece boleti glava!
|
|
|
|
RE: Tečnost pre ejakulacije 5.11.2018 21:05:33
|
|
|
|
Dora89
|
Svakako, što je sigurno, sigurno je! Tekst je tačan.
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Najlepse imeSlavica 81Nikola (
46%)
Uros (
25%)
Damjan (
28%)
Ukupan broj glasova: 211Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!