Torbica
|
Po meni je tu negde oko godine ipo plafon. Ja sam imala zelju da i sin siki kao sto je i seka, skoro 15 meseci, s tim sto to kod nas nikad nije bila uteha, hedonizam, sta god, vec obrok. Dakle od 9 punih meseci samo ujutro/uvece i onda dok to sami ne izbace. Pa kad mi je sin bio godinu dana i batalio, mene je u stvari grizla savest, jer sam mislila da bi on jos sikio da nisam trudna..... Nikad to necu saznati, mislim, ne mora da znaci ali ko zna?!! Da, Vejnovic, sunce nase, ja kad sam ga pitala, rekao je, opusteno, ako bude hteo moze i kad se porodis!!! Imam ja takvih slucajeva dosta! Iju, rekoh mu, ne planiram tako, vec kad sam presece, do porodjaja ce bataliti sigurno... sto se ubrzo i desilo. Ja inace nisam pristalica toga - daj kad se meni cefne, eto tako, da povucem koji put... A dete vec uveliko koristi casu, cak ni flasica vise nije aktuelna. Mislim da je optimum godinu dana, i onda eto jos koji mesec, prerastu oni to brzo, pa bude kao da nikad nisu sikili.