Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 17.8.2009 13:22:28
|
|
|
|
bonita
|
trenutno koristim calgon i super su. mada nekada uzmem iz aldija i one nisu lose.a dodatno koristim sjaj za case isto kalgon,a so neku obicnu i jeftinu.
|
|
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 17.8.2009 13:34:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Zašto uz tabletice koristiš so i sjaj, kada je to već sadržano u tableticama, bar u ovim koje ja kupujem, Calgon 5 u 1.
|
|
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 17.8.2009 13:41:01
|
|
|
|
bonita
|
hehe,dobro pitanje?zato sto kazem ti ne koristim uvek iste tabletice..... ove iz aldija to nemaju u sebi...... pa sipam za svaki slucaj
|
|
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 17.8.2009 13:51:16
|
|
|
|
Zoka81
|
IZVORNA PORUKA: bonita hehe,dobro pitanje?zato sto kazem ti ne koristim uvek iste tabletice..... ove iz aldija to nemaju u sebi...... pa sipam za svaki slucaj Vidi ti moje komsinice....Stuttgart I ja sam uzimala te iz Aldija ili Lidl cesto ali sam se opet vracala na Calgon mada i uz Calgon ubacim so i taj sjaj kako vi kazete.
|
|
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 17.8.2009 13:53:32
|
|
|
|
bonita
|
hej komsinica,pa gde zivis ti? meni je aldi zakon za sve,prosto obozavam da kupujem tamo..... a i ove tabletice su im super.....
|
|
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 17.8.2009 13:57:00
|
|
|
|
Zoka81
|
IZVORNA PORUKA: bonita hej komsinica,pa gde zivis ti? meni je aldi zakon za sve,prosto obozavam da kupujem tamo..... a i ove tabletice su im super..... Iz Böblingena sam mada sam se sada preselila kod dragog u Bruchsal mada sam cesto u Stuttgart kod moje drugarice. Volim taj kraj nema sta. Nista mi ovde ne moze to zameniti. Ja ti pa sve u Lidl a i u Aldi kupujem.kada mi dojadi Aldi odem u Lidl i obrnuto. Komsinice odakle si dole? Mozda smo duple komsinice.....
|
|
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 17.8.2009 13:58:20
|
|
|
|
bonita
|
krusevac,a ovde schorndorf.25 km od stuttgarta
|
|
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 17.8.2009 14:02:20
|
|
|
|
Zoka81
|
Pa super bas mi je drago da imam na forumu ovde i jednu komsinicu odavde..... Ja sam iz Panceva inace. promasile mi temu....... Znaci Aldi tabletice, baa cu da ih probam
|
|
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 17.8.2009 14:04:28
|
|
|
|
bonita
|
haha,i ja cu iz aldija,probala sam iz marktkauf i nizu za schwanz.....
|
|
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 17.8.2009 14:05:39
|
|
|
|
Zoka81
|
IZVORNA PORUKA: bonita haha,i ja cu iz aldija,probala sam iz marktkauf i nizu za schwanz..... Luda si!!!! Dace nama Verus Schwanz po ustima......
|
|
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 17.8.2009 14:06:58
|
|
|
|
bonita
|
aj bezi odavde,ovo je tema za domacice a schwanz u to ne spada ali da calgon je jako dobar,preporucujem
|
|
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 17.8.2009 14:07:55
|
|
|
|
Zoka81
|
Moram sada da idempo mm na poso. Kasnije se nadam da si tu pa mozemo dalje da piskaramo. Bas mi je drago da imam komsinicu....
|
|
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 17.8.2009 14:08:51
|
|
|
|
bonita
|
ja od pola 5 radim,tek veceras sam oko 9 kuci.pa se piskaramo.küssa
|
|
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 17.8.2009 14:14:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Zoka81 Iz Böblingena sam mada sam se sada preselila kod dragog u Bruchsal mada sam cesto u Stuttgart kod moje drugarice. Volim taj kraj nema sta. Nista mi ovde ne moze to zameniti. Pa što napisa onda Pančevo??? Isto kao i Verus Novi Sad.
|
|
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 17.8.2009 14:41:16
|
|
|
|
Anoniman
|
calgon all in 1
|
|
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 17.8.2009 16:53:06
|
|
|
|
mihi
|
Calgonit 10 u 1, plus so, sjaj ne stavljam dodatno.
|
|
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 17.8.2009 18:08:12
|
|
|
|
gagana83
|
I ja koristim Calgonit all in 1
|
|
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 24.8.2009 17:34:30
|
|
|
|
dacca
|
koristila sam Calgonit tablete, ali sam vec 5 mjeseci mna prasak (Calgonit) i prezadovoljna sam, em bolje pere em je usteda!
|
|
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 5.7.2020 7:22:59
|
|
|
|
branki*
|
Feri najbolje.
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 5.7.2020 20:43:38
|
|
|
|
Maraj
|
Ja nisam nikad probala Fairy. Calgonit kupujem
|
|
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 5.7.2020 21:47:43
|
|
|
|
Filadendronka
|
Finish. Probala Somat i Dm i losije su mi od F.
|
|
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 6.7.2020 15:08:09
|
|
|
|
branki*
|
e,pa ,fil,probaj,onda feri tablete.mm je uzeo poslednji put vrecicu finish tableta,72 u pakovanju,imamo jos 7-8 i jedva cekam da ih istrosim.Feri je najbolji.probali somat,feri i finish ,one jeftinije nismo ni kupovali nikad i feri mi je najbolji .
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 6.7.2020 15:41:55
|
|
|
|
Didy
|
Finish all in 1. Čim vidim da je na akciji u marketu, kupim ga, nikad ne čekam da zafali.Calgonit probala, ali mi nisu odgovarale. Fairy nisam nikad probala. Od fairy deterdženta za ruke mi se koža bukvalno osuši i ljuspa, izgleda da mi je prejak ili sam alergična na njega, pa nisam razmatrala ni njihove tablete za sudomašinu.
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 7.7.2020 13:45:20
|
|
|
|
bikicaV
|
Nisam uzimala feri, one su mi nekako bile bas skupe. Praticu kad su naa nekoj akciji.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?