Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Suzi Kju, srećan rodjendan! 26.11.2016 19:43:34
|
|
|
|
emicaa
|
Suzi srecan rodjendan,ziva i zdrava da nam budes
|
|
RE: Suzi Kju, srećan rodjendan! 26.11.2016 20:59:38
|
|
|
|
branki*
|
Srecan rodjendan,suzi,sve najlepse 😘
|
|
RE: Suzi Kju, srećan rodjendan! 26.11.2016 22:53:51
|
|
|
|
degu
|
Srećan rođendan
|
|
RE: Suzi Kju, srećan rodjendan! 26.11.2016 22:59:56
|
|
|
|
amelia
|
Srecan rodzendanko suzi. Budi ziva, drava voljena i vesela
|
|
RE: Suzi Kju, srećan rodjendan! 27.11.2016 9:23:02
|
|
|
|
mali_mis
|
Srecan rodjendan
|
|
|
|
RE: Suzi Kju, srećan rodjendan! 27.11.2016 11:19:51
|
|
|
|
pipi_coco
|
sretan rodjendan
|
|
RE: Suzi Kju, srećan rodjendan! 27.11.2016 21:42:51
|
|
|
|
superm
|
Srećan rođendan!
|
|
RE: Suzi Kju, srećan rodjendan! 27.11.2016 23:26:38
|
|
|
|
veselicaa
|
Srecan rodjendan
|
|
|
|
RE: Suzi Kju, srećan rodjendan! 28.11.2016 2:39:31
|
|
|
|
dijana1*
|
Suzi srecan rodjus
|
|
RE: Suzi Kju, srećan rodjendan! 28.11.2016 9:25:56
|
|
|
|
World
|
Srecan
|
|
RE: Suzi Kju, srećan rodjendan! 28.11.2016 9:43:26
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Sve najlepse!
|
|
RE: Suzi Kju, srećan rodjendan! 28.11.2016 11:36:39
|
|
|
|
suzi kju
|
Aaaaa ja sad vidim temu, bas ste me razveselile,hvala vam puuuuno puuuuuno!!!! 💛💙💜💚❤💗💓💕💖💞💘💋
|
|
|
|
RE: Suzi Kju, srećan rodjendan! 26.11.2017 9:25:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sve najlepše od srca ti zelimo
|
|
RE: Suzi Kju, srećan rodjendan! 26.11.2017 9:27:46
|
|
|
|
vocicana
|
Srecan rodjus draga drrugarice, sve najlepse od neka ti saki dan bude obojen najlepsim bojama i osmesima tvojih mackica!!!
|
|
RE: Suzi Kju, srećan rodjendan! 26.11.2017 9:28:46
|
|
|
|
Duškić
|
Srecan rodjendan! Sve najlepse!
|
|
|
|
RE: Suzi Kju, srećan rodjendan! 26.11.2017 9:31:01
|
|
|
|
isidora88
|
Srecan rodjendan
|
|
RE: Suzi Kju, srećan rodjendan! 26.11.2017 18:52:21
|
|
|
|
suzi kju
|
Hvalaaaaa drage!
|
|
|
|
RE: Suzi Kju, srećan rodjendan! 26.11.2017 19:00:42
|
|
|
|
emicaa
|
Suzo moja,Suzana 😊 srecan i ovde divan dan
|
|
RE: Suzi Kju, srećan rodjendan! 26.11.2017 20:48:00
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Srecan divan dan!
|
|
|
|
RE: Suzi Kju, srećan rodjendan! 26.11.2017 23:19:36
|
|
|
|
Ana RR
|
Srećan rođendan, Suzi
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Suzi Kju, srećan rodjendan! 26.11.2017 23:30:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Srecan rodjendan.
|
|
RE: Suzi Kju, srećan rodjendan! 27.11.2017 21:12:09
|
|
|
|
krin 40
|
Srećan rodjendan draga sa zakašnjenjem i ovde❤
|
|
RE: Suzi Kju, srećan rodjendan! 27.11.2017 21:21:00
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja cestitala na FB al evo i ovde srecan divan dan
|
|
|
|
RE: Suzi Kju, srećan rodjendan! 27.11.2017 22:37:04
|
|
|
|
Milena18
|
Srećan rođendan!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
.....DiablaKada sam bila tinejdzer, bila samnajpopularnija cura u skoli (
20%)
bubaš (
10%)
class clown (
8%)
povučena (
24%)
buntovnik (
38%)
Ukupan broj glasova: 187Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!