Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 9.9.2009 13:38:51
|
|
|
|
gagana83
|
Koliko ce mi ovog jutra trebati vremena da razbudim mm?
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 9.9.2009 13:39:37
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: mamanp "Kad dodjem danas s' posla leci cu da spavam" (al' to nikad ne ostvarim) "Da mi je jos samo jos deset minuta..." Potpisujem
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 9.9.2009 13:42:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Da li je gotova kafa?
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 9.9.2009 13:42:19
|
|
|
|
daca77
|
Joj...ne mogu vise da ustajem ovako rano Inace, ustajem u 5h
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 9.9.2009 13:43:17
|
|
|
|
vila 07
|
IZVORNA PORUKA: mamanp "Kad dodjem danas s' posla leci cu da spavam" (al' to nikad ne ostvarim) "Da mi je jos samo jos deset minuta..." ISTO
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 9.9.2009 13:46:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Upiškiću se! A onda: Gde su mi stvari, treba da probudim Luku, treba da ga obučem, dam mu nešto da čalabrcne dok se ne navikne na doručak u školici, ajaoooo opet ćemo zakasniti!
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 9.9.2009 13:48:33
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Upiškiću se! A onda: Gde su mi stvari, treba da probudim Luku, treba da ga obučem, dam mu nešto da čalabrcne dok se ne navikne na doručak u školici, ajaoooo opet ćemo zakasniti! Tasho tebi je onda od samog jutra zurka
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 9.9.2009 13:51:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma ne pitaj... još dete vozim u drugi deo grada u vrtić, a parking oko posla ne mogu nikada da nađem, pa vratim kola kući i onda dođem na posao. Kada u 8h stignem na posao, prvo sednem da se odmorim.
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 9.9.2009 13:56:45
|
|
|
|
viking
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ma ne pitaj... još dete vozim u drugi deo grada u vrtić, a parking oko posla ne mogu nikada da nađem, pa vratim kola kući i onda dođem na posao. Kada u 8h stignem na posao, prvo sednem da se odmorim. uuu jeee, tasho! ženo zmaju
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 9.9.2009 13:57:58
|
|
|
|
viking
|
ja kad se probudim odmah pogledam na sat i prva misao mi je: "FUCK!!!"
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 9.9.2009 13:59:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Svaka cast, Tasho Skidam kapu!
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 9.9.2009 14:01:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma ne skidajte kape, nego nam kažite šta prvo pomislite ujutru?
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 9.9.2009 14:57:10
|
|
|
|
marince1
|
Koliko je sati? Auu sto mi se piski!!(to pomoslim i nocu kad me probudi ta potrebe)
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 9.9.2009 14:59:09
|
|
|
|
Anoniman
|
"JAO NE POSAO"
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 9.9.2009 15:02:08
|
|
|
|
Shishica
|
Jel ce sve biti u redu sa bebom... Uh sto bi jos lezala...ali ne mogu da se ulenjim..
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 9.9.2009 15:03:33
|
|
|
|
Rivana
|
Probudi me uglavnom bebin plac i tada nemam vremena da mislim vec skacemu kuhinju da pravim mleko
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 9.9.2009 15:40:27
|
|
|
|
Verus
|
Gde sam? Gde su mi papuce? Jel petak? O ne opet sve ispocetka? Sta cu da jedem?
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 9.9.2009 15:41:46
|
|
|
|
Nensi*
|
Pa zar je vec pola 7? A tako bih ostala jos da spavaaaaaaaaaaaaam...
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 9.9.2009 21:13:52
|
|
|
|
Lu
|
Roko,kava,nesqik,vrtić...onda sam u kući i počinjem da mislim šta ću danas raditi
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 9.9.2009 21:15:17
|
|
|
|
dacca
|
IZVORNA PORUKA: mamanp "Kad dodjem danas s' posla leci cu da spavam" (al' to nikad ne ostvarim) "Da mi je jos samo jos deset minuta..." Ha ha IDENTICNO!!! S obzirom da se svako jutro budim u 05:40
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 9.9.2009 21:17:04
|
|
|
|
2002m
|
Pomislim kako mi se jos SPAVA
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 9.9.2009 21:28:35
|
|
|
|
bonita
|
ja pomislim,zar vec ima 10,moram ustati
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 9.9.2009 21:45:43
|
|
|
|
NadaR
|
Pomislim>> Miloshe sine,zar ne bi mogao jos pola sata odspavati?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?