Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Sta pokloniti svom tati :) 11.3.2013 18:08:46
|
|
|
|
Shishica
|
Sta niko ne voli tate?
|
|
|
|
RE: Sta pokloniti svom tati :) 11.3.2013 18:40:25
|
|
|
|
sneza24
|
Ja sam tati sad za ovaj rođendan kupila pantalone od somota. Nisam znala šta da mu kupim i mislila sam da ih nema ali se na kraju ispostavilo da ima al sam ja srećom uzela drugačije od onih što već ima.
|
|
RE: Sta pokloniti svom tati :) 11.3.2013 18:42:15
|
|
|
|
Maraj
|
bluzu, dzemper ili kravatu
|
|
|
|
RE: Sta pokloniti svom tati :) 11.3.2013 18:43:19
|
|
|
|
isidora88
|
papuce, carape, torta
|
|
RE: Sta pokloniti svom tati :) 11.3.2013 19:24:55
|
|
|
|
Olga75
|
ja nemam zivog tatu poklonila bih mu srebrnu tabakeru i neki supe kajis eto da mogu
|
|
RE: Sta pokloniti svom tati :) 11.3.2013 19:33:04
|
|
|
|
caca81
|
Kozmetički set (dezodorans, losion posle brijanja, kupka).
|
|
|
|
RE: Sta pokloniti svom tati :) 11.3.2013 19:41:30
|
|
|
|
Shishica
|
Olga.. jako mi je zao kad to cujem. Ljubi te Shishica
|
|
|
|
RE: Sta pokloniti svom tati :) 15.11.2019 7:21:30
|
|
|
|
mama ivane
|
Mozemo kupiti novcanik, kozmetiku, i neizbeljna torta u mom slucaju
|
|
|
|
RE: Sta pokloniti svom tati :) 15.11.2019 21:20:46
|
|
|
|
flamingos
|
Olga,baš mi je žao.Ni ja nemam tatu...Ma da je živ da mogu da ga zagrlim,poljubim i kažem da ga volim-bio bi presrećan kao i ja,i to bi mu bio najbolji poklon.Ovako...😢.19-og novembra punih 16 godina kako nas je napustio...I tako...
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?