Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spajanje više fotki u jednu 20.9.2010 10:39:13
|
|
|
|
Jeca*
|
photoshop, coreldraw...bilo koji tog tipa. mozes i u wordu da zalepis jednu, pa pored nje drugu. Nije bas najbolje resenje, ali mozes
|
|
RE: Spajanje više fotki u jednu 20.9.2010 10:40:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro, i šta kada ih zalepim u wordu? Kako da postane fotka koju bih recimo mogla dići na FB? Jao koji sam mentol...
|
|
|
|
RE: Spajanje više fotki u jednu 20.9.2010 10:43:33
|
|
|
|
Jeca*
|
joj nikako........ tj mozes printscreen pa da je kopiras i secnes u paint-u.... sve je to mnogo komplikovano hajde posto ja znam da radim u ovim programima koji su namenjeni za to, posalji mi na mejl i resen problem
|
|
RE: Spajanje više fotki u jednu 20.9.2010 10:44:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Dokle ćeš ti da mi obrađuješ slike i textove??? A hoćeš i napisati pisanim slovima imena na slike?
|
|
|
|
RE: Spajanje više fotki u jednu 20.9.2010 10:45:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Eno ti slike u mojoj temi za porođaj.
|
|
|
|
RE: Spajanje više fotki u jednu 20.9.2010 10:46:56
|
|
|
|
Jeca*
|
kojoj temi??? ma daj mi ih na mejl, ne zezaj
|
|
RE: Spajanje više fotki u jednu 20.9.2010 10:52:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Odeeeeee! Moram da upišem kurs fotošopa...
|
|
|
|
RE: Spajanje više fotki u jednu 20.9.2010 17:49:46
|
|
|
|
lanajelena
|
Ovo sam i ja zelela ...mislim Jeco da li bi ti mislim Vi htela i meni da uradis ako ne uspem,potrudicu se da uspem...mislim dever mi je haker ali ako mu i ovo spomenem ubice me
|
|
|
|
RE: Spajanje više fotki u jednu 20.9.2010 18:19:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Mila, ako jeca nema vremena, uradiću ti ja I napisati kratko uputstvo usput
|
|
|
|
RE: Spajanje više fotki u jednu 20.9.2010 19:13:21
|
|
|
|
lanajelena
|
Vazi probacu sama pa ako ne uspem...moram prvo da pronadjem slicice...hvala Nedjo
|
|
|
|
RE: Spajanje više fotki u jednu 20.9.2010 20:29:48
|
|
|
|
Jeca*
|
može draga, uopšte nije problem. Pošalji mi pp kad budeš želela pa ću ti dati mejl na koji da mi pošalješ fotke. To je minut posla, zaista i nije mi teško
< Poruku je uredio Jeca RR -- 20.9.2010 20:30:03 >
|
|
RE: Spajanje više fotki u jednu 20.9.2010 23:52:10
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nedja I napisati kratko uputstvo usput Ovde napiši!
|
|
|
|
RE: Spajanje više fotki u jednu 21.9.2010 10:58:12
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
Jecooooooooooo, Nedjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa napišite ovdje uputstvo žive bile i mene zanima
|
|
RE: Spajanje više fotki u jednu 21.9.2010 15:13:48
|
|
|
|
Anoniman
|
i mene zanima
|
|
|
|
RE: Spajanje više fotki u jednu 21.9.2010 16:52:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja koristim program PhotoFiltre za sve sto treba oko fotki, ako neko koristi taj program, rado cu objasniti
|
|
|
|
RE: Spajanje više fotki u jednu 24.9.2010 9:34:14
|
|
|
|
Anoniman
|
evo ja cu ga koristiti skinuh program i shta sad? chini mi se da moram da registrujem a nemam key,ili ne moram? nisam bash neki poznavaoc pa podeli svoja znanja sa mnom
|
|
|
|
RE: Spajanje više fotki u jednu 24.9.2010 9:43:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sve radim u photoshop-u
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Spajanje više fotki u jednu 24.9.2010 9:51:01
|
|
|
|
Jeca*
|
I ja ali mi je jako tesko da ovako objasnim ceo proces spajanja dve fotografije bojim se da bih vas samo zbunila
|
|
RE: Spajanje više fotki u jednu 24.9.2010 9:53:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Takođe.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Spajanje više fotki u jednu 24.9.2010 11:24:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo kako ja radim: Uđem u program, otvorim obe fotke koje hoću da spojim. Onda odem na File/ New/Ok, i on otvori prazan "papir. Odem na prvu sliku, desni klik, copy, pa na praznu i paste. Slika je "uokvirena" i samo je prevučeš na jednu stranu praznog dokumenta. Onda ponoviš sa drugom i prevučeš je na drugu stranu. Ako su slike prevelike, dok su tako "uokvirene" staviš kursor na ćošak slike i smanjiš je da stane na pola praznog "papira". Ni sebi nisam jasna, al bolje ne umem da objasnim
|
|
|
|
RE: Spajanje više fotki u jednu 24.9.2010 11:26:01
|
|
|
|
Jeca*
|
aj sad za zbunjivanje. Sve ovo funkcionise pod uslovom da su slike u istoj ili slicnoj rezoluciji
|
|
RE: Spajanje više fotki u jednu 24.9.2010 11:38:20
|
|
|
|
Ana RR
|
hehe, pretekla si me Jeco
|
|
|
|
RE: Spajanje više fotki u jednu 24.9.2010 12:01:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja to ni ne gledam...ako se ne uklapaju, ja ih isečem i gotovo Al to nije ništa profi, tako da...
|
|
|
|
RE: Spajanje više fotki u jednu 24.9.2010 12:47:21
|
|
|
|
Anoniman
|
nikako ne mogu da skinem na engleskom ovaj program nego na francuskom ,da li imas link odakle si ti skinula jer nece da mi otvori ove `lose` :)i hvala na objashnjenu verovatno cu se snaci jer pishe svaki korak
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?