Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Skidanje muzike s interneta 10.2.2011 9:17:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Za skidanje sadrzaja za mobilni OVDE
|
|
|
|
RE: Skidanje muzike s interneta 10.2.2011 9:22:26
|
|
|
|
Diabla
|
Indy, skini program Ares. Odlican je. Medjutim ja sam sad provalila kako skidati samo muziku sa youtube-a, i tako mi je najlakse. Ukucas na google CONVERT YOUTUBE VIDEOS TO MP3. Ti klikni na prvi, ubacis url videa, moras ga konvertovati u mp3 i onda download. Jer znalo mi se desiti da neke pjesme nikako ne mogu da nadjem, a na youtube imas sve.
|
|
RE: Skidanje muzike s interneta 10.2.2011 9:31:16
|
|
|
|
Nensi*
|
I ja skidam sa YouTube-a pa konvertujem u mp3
|
|
RE: Skidanje muzike s interneta 10.2.2011 9:33:53
|
|
|
|
minavb
|
Torent, je vrh! Onda odes na sajt isohunt ili pirate bay i skidas.
|
|
RE: Skidanje muzike s interneta 10.2.2011 21:19:54
|
|
|
|
Zell
|
sajt http:// beemp3 .com/ *bez razmaka ima opcije za pesmu, album ili izvodjaca a moze i bez pravljenja naloga pozzz
|
|
|
|
RE: Skidanje muzike s interneta 10.2.2011 21:34:44
|
|
|
|
SareniVrabac
|
mi sve(muziku, filmove, serije, progrme) skidamo preko jdownloader-a, odlican program... za muziku je ok skidati i sa mediafire
|
|
|
|
RE: Skidanje muzike s interneta 10.2.2011 21:34:44
|
|
|
|
LillyT
|
Meni je sve sa rapida i megauplada odlično jer nema podvala. P2P čuda su znala da mi nađu gomilu fejkova, pa sam batalila i Mazgu i winMX i Ares.
|
|
RE: Skidanje muzike s interneta 10.2.2011 22:34:38
|
|
|
|
indy_25
|
Zahvaljuje vam se moj muz ma sta bih ja bez vas Hvala cure.
|
|
|
|
RE: Skidanje muzike s interneta 10.2.2011 22:37:48
|
|
|
|
IVA 11
|
E i meni je pomoglo, mi smo isto skidali sa limewire-a. Ja od danas koristim ovo sto i Diabla i Nensi, vec imam oko 30-ak djecijih pjesmica i uspavanki, i hvala im.
|
|
|
|
RE: Skidanje muzike s interneta 14.2.2011 11:14:42
|
|
|
|
Lu
|
Indy hvala na temi Diabla, svaka čast na ovoj stranici, vrlo jednostavno
|
|
RE: Skidanje muzike s interneta 14.2.2011 11:15:19
|
|
|
|
Lu
|
Imam jedno pitanje, koliko pjesama otprilike može stati na CD od 700 mb?
|
|
RE: Skidanje muzike s interneta 14.2.2011 11:26:29
|
|
|
|
SareniVrabac
|
pa zavisi u kom su formatu pesme... ako su mp3, u proseku su one po 6mb, znaci oko 120
|
|
|
|
RE: Skidanje muzike s interneta 14.2.2011 11:27:45
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: SareniVrabac pa zavisi u kom su formatu pesme... ako su mp3, u proseku su one po 6mb, znaci oko 120 Da idu u mp3... ih to je super, hvala
|
|
RE: Skidanje muzike s interneta 14.2.2011 11:31:07
|
|
|
|
SareniVrabac
|
|
|
|
|
RE: Skidanje muzike s interneta 9.4.2012 11:48:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Nikako ne uspevam da prebacim sa yt u mp3 i da skinem jednu pesmicu prijavljuje mi neke viruse silne ..
|
|
|
|
RE: Skidanje muzike s interneta 9.4.2012 11:49:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Poslaću ti na pp sajt preko kog ja to radim, ovde ne smem
|
|
|
|
RE: Skidanje muzike s interneta 9.4.2012 11:49:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Ok , hvala
|
|
|
|
RE: Skidanje muzike s interneta 5.9.2012 22:05:48
|
|
|
|
Lu
|
Više mi ovaj Convert youtube ne fercera, skine mi pjesmu na winamp i nigdje mi ne spremi da mogu prebaciti na cd Šta ima drugo, možda nešto novije, šta koristite?
|
|
RE: Skidanje muzike s interneta 5.9.2012 22:33:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa ukucaj u google youtube to mp3 converter i izaći će ti nekoliko sajtova, ja sam koristila pr ejedan, pa drugi, treći...sve u svemu, većina radi, pokušaj, pa ako ne ide onda ćemo smisliti nešto
|
|
|
|
RE: Skidanje muzike s interneta 5.9.2012 22:38:17
|
|
|
|
Lu
|
E ja to imam u favorite od kad, ko zna šta se sve promijenilo Ja i tehnika, blje da se držim kuhače
|
|
RE: Skidanje muzike s interneta 5.9.2012 22:41:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ovo znam jer sam zvala pre dva meseca brata i kukala da sam sve pokvarila jer neće da konvertuje, pa mi je on rekao mudrost koju ja prosleđujem dalje - google
|
|
|
|
RE: Skidanje muzike s interneta 6.9.2012 11:41:04
|
|
|
|
PoisonEve
|
Mozete i da skinete realplayer downloader i samim tim kada ga instalirate, kad god otvorite neki video bilo da je muzika ili film u pitanju u gornjem desnom uglu vam stoji ikonica downoald. Tako da lako mozete skidati i filmove bez isohunt-a a muziku sa youtube-a. Mozete i da napravite playlist-u i skinete sve odjednom i posle samo konvertujete u mp3. Isto sve odjednom.
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?