Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: skidanje knjiga i clanaka 3.3.2011 8:57:33
|
|
|
|
Lu
|
Imamo temu o knjigama za nove mame i tate i linkove za "skidanje", a kakve su knjige u pitanju?
|
|
RE: skidanje knjiga i clanaka 3.3.2011 9:14:03
|
|
|
|
Anoniman
|
nisam mislila konkretno na knjige za mame i tate, nego i za strucne clanke i knjige iz bilo koje oblasti (npr. medicina, informatika, astrologija, bilo sta). mene konkretno zanima lingvistika. evo, nakon pola sata sam uspela da otvorim sajt i skinem jednu knjigu, jupiii...
|
|
|
|
RE: skidanje knjiga i clanaka 3.3.2011 9:16:31
|
|
|
|
Lu
|
Pa dobro nije problem, mislila sam da su neke određene da promjenimo naslov
|
|
RE: skidanje knjiga i clanaka 3.3.2011 9:21:31
|
|
|
|
Didy
|
Ja ne. Zabole me oči i ne mogu dugo da čitam, a ni da budem dugo skoncentrisana. I kad sam dobijala neku stručnu literaturu mejlom, štampala sam je i onda čitala u nekoj udobnijoj pozi + što sam mogla da podvlačim markerima, dopisujem i sl. Što se knjiga tiče, vrlo sam konzervativna - papir i samo papir...
< Poruku je uredio Didy -- 3.3.2011 9:22:24 >
|
|
RE: skidanje knjiga i clanaka 3.3.2011 9:22:21
|
|
|
|
Anoniman
|
mozemo dodati "raznih" u naslov ako je to jasnije.
|
|
|
|
RE: skidanje knjiga i clanaka 3.3.2011 9:23:02
|
|
|
|
Anoniman
|
da napisem koji je sajt u pitanju? besplatno je skidanje, ali je potrebno registrovati se i imati gmail Didy, i sa ovog sajta se mogu skinuti i odstampati i ako vidim da mi je nesto korisno, sigurno cu odstampati, bas zbog zamaranja ociju.
< Poruku je uredio ksena -- 3.3.2011 9:24:27 >
|
|
|
|
RE: skidanje knjiga i clanaka 3.3.2011 9:24:39
|
|
|
|
Olga75
|
stavi sajt
|
|
RE: skidanje knjiga i clanaka 3.3.2011 9:29:58
|
|
|
|
Anoniman
|
KLIK
|
|
|
|
RE: skidanje knjiga i clanaka 3.3.2011 9:38:23
|
|
|
|
Modessty
|
Ima li nešto na srpskom?
|
|
RE: skidanje knjiga i clanaka 3.3.2011 9:41:31
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: ksena mozemo dodati "raznih" u naslov ako je to jasnije. Ma nema potrebe kseno, u redu je
|
|
RE: skidanje knjiga i clanaka 3.3.2011 9:42:30
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Modessty Ima li nešto na srpskom? I ja sam sad gledala, jel to samo na engleskom
|
|
RE: skidanje knjiga i clanaka 3.3.2011 9:44:31
|
|
|
|
Anoniman
|
ima i na srpskom, ja sam skinula recnik jezickih nedoumica, ali ima i drugih knjiga, samo ukucajte u pretragu sta hocete.
|
|
|
|
RE: skidanje knjiga i clanaka 3.3.2011 9:48:17
|
|
|
|
Dada81
|
Samo da kažem,dobra je ovo stvar Kseno
|
|
RE: skidanje knjiga i clanaka 3.3.2011 9:49:37
|
|
|
|
Anoniman
|
hvala, dado
|
|
|
|
RE: skidanje knjiga i clanaka 3.3.2011 9:54:10
|
|
|
|
Modessty
|
sajt je EXTRA!!!!
|
|
RE: skidanje knjiga i clanaka 3.3.2011 9:56:53
|
|
|
|
Anoniman
|
ako znate jos neki sajt ili nesto, dodajte.
|
|
|
|
RE: skidanje knjiga i clanaka 3.3.2011 10:00:37
|
|
|
|
Olga75
|
super je sajt
|
|
RE: skidanje knjiga i clanaka 3.3.2011 10:01:43
|
|
|
|
Modessty
|
ja nikako ne mogu da skinem fajl.
|
|
RE: skidanje knjiga i clanaka 3.3.2011 10:10:12
|
|
|
|
Anoniman
|
i ja sam se malo namucila u pocetku. ides tamo gde pise password i link, kliknes na link, otvori ti novi prozor i tu nadjes opciju mislim ask for downloading card, pa te onda prebaci na drugu stranu, tamo pritisnes download i onda ja bar moram na link if downloading doensn't start click here i onda ides da otvoris zipovani dokument, a lozinka ti je ona sto je pisala na prvoj strani.
|
|
|
|
RE: skidanje knjiga i clanaka 3.3.2011 10:13:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Ksena . Ksena , Ksena , Ksenaaaa ... Ti znaš da ja tebe volim , ali posle ovoga te volim još više Strava stvar , našla sam sada neke knjižice koje sam dugo tražila .
< Poruku je uredio BubaMira -- 3.3.2011 10:14:42 >
|
|
|
|
RE: skidanje knjiga i clanaka 3.3.2011 10:26:20
|
|
|
|
Anoniman
|
hihihih....sto volim kad me vole i ja sam nasla neke stvari koje sam dugo trazila i sto je najsladje - besplatno
|
|
|
|
RE: skidanje knjiga i clanaka 3.3.2011 10:27:10
|
|
|
|
Modessty
|
jeeeeeeeeeeeee uspela!!!!
|
|
RE: skidanje knjiga i clanaka 3.3.2011 10:29:45
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?