|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Sampita
1.2.2013 14:49:44   
Figaro88
Danas sam pravila sampitu prvi put,i ispala je super,a i trebalo mi je mozda nekih pola sata da je napravim.Pravila sam po ovom receptu:
-10 jaja,450gr secera,7 kasika ulja,7K mleka,7K brasna,1 prasak za pecivo
Prvo se umute zumanca sa 50gr secera,zatim se doda ulje,mleko,brasno i prasak za pecivo.To je kora i pece se na 200 stepeni dok ne bude gotova,ja proverim cackalicom.Za to vreme(dok sam mutila koru) uspinovala sam 300gr secera sa deset kasika vode.Onda se umute belanca sa 100gr secera u cvrst sneg,pa se postepeno u to dodaje vreo uspinovani sirup.
Na koru se namaze sam,ja sam stavila i malo cokolade po vrhu,ali tako mm voli,u receptu nije pisalouser posted image
Bas je ukusna,a koga mrzi da muti koru moze i lisnato testo dobro istanjeno....

_____________________________

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Sampita
1.2.2013 15:33:40   
imperial
Ja sampitu obozavam,a ovaj recept cu spremati vrlo brzo,bas mi dobro izgleda.user posted image

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Sampita
1.2.2013 15:49:14   
Meisje
I ja sam je pravila pre neki dan i svaki dan je sve bolja i bolja,njam,njam!user posted image

(odgovor članu imperial)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Sampita
1.2.2013 16:00:09   
Olga75
ja imam neki recept i u njega ide i kasika sirceta na belance user posted image
mislim za taj sam , da ne trazim , nekako ovako , za svako belance ide valjda po dve kasike secera i po kasika sirceta i onda se to mesa pa se nesto na pari prokuva ,stajaznam i tako ( stvarno mi se ne pretura po receptima )
a kore , to ne pravim , to kupujem ja sam lenja user posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Sampita
1.2.2013 16:14:36   
Nik Name
Figaro88 po ovom receptu i ja pravim i odlicna ispadne.

Olga nesto ovo puno sircetauser posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Sampita
1.2.2013 16:21:12   
Olga75
ja nisam nikad pravila , gledala sam se sa receptom jer volim sampitu ali mi je bio onako , cudan
a plus ja ne volim ziva jaja nikako i nemam poverenja u vreli spinovani secer i sam i tako
ne pravim sampitu , Marija je jadna nikad nije jela jer sam ja isprepadana kojecime a bas bi volela da je napravim i da bide fina
a jos bi vise volela da napravim onu francusku , to su nekad pravili u Dubravki u Su al Dubravka davno zatvorena a ove ko poslasticarnice su user posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Nik Name)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Sampita
1.2.2013 16:21:43   
madre
obozavam sampitu, ali je bas dugo nisam jela... nikada je nisam pravila i ne usudjujem seuser posted image ali mozda probam po ovom tvom receptu, figaro, ne deluje komplikovanouser posted image

_____________________________

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Nik Name)
Direktna veza do poruke: 7
   RE: Sampita
1.2.2013 16:21:45   
17 joka
Figaro  odlicno  zvuci  a  sigurno  je  prelepo

jeste  da  nesmem  ali  moram  da  napravimuser posted image

_____________________________

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Nik Name)
Direktna veza do poruke: 8
   RE: Sampita
1.2.2013 16:28:53   
Meisje
Ja sam pravila po ovom receptu: Sampita
i mutila sam to belo u lavabou sa vodom i ledom da se ohladi sto pre

< Poruku je uredio Meisje -- 1.2.2013 16:29:18 >

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 9
   RE: Sampita
1.2.2013 17:25:07   
nina26
uuu sampite, ne pamtim kada sam ih zadnji put jelauser posted image

kako se spinuje seceruser posted image

_____________________________

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 10
   RE: Sampita
1.2.2013 21:05:06   
Figaro88

IZVORNA PORUKA: Meisje

i mutila sam to belo u lavabou sa vodom i ledom da se ohladi sto pre


Meni je mm polako sipao secer dok sam ja mutila,i mutila sam bas dugo,dok se nije prohladilo.A kasika sirceta ili jos bolje limunovog soka ide valjda da bi se belanca bolje umutila.Videla sam da u nekim receptima ide i kora od gotovog lisnatog testa,ja se plasim da bi pri dnu ostala suvauser posted image Ma Joko i ja ne bi smela,a smazala sam 4 parcetauser posted image Zato sam preskocila veceru,mada sumnjam da to tako funkcioniseuser posted image

_____________________________

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 11
   RE: Sampita
1.2.2013 21:13:30   
17 joka
joj  ja  neznam  jos  se  razmisljam  ali  osecam  da  cu  posustati  i  napravitiuser posted image user posted image

_____________________________

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 12
   RE: Sampita
1.2.2013 21:15:56   
17 joka
IZVORNA PORUKA: nina26

uuu sampite, ne pamtim kada sam ih zadnji put jelauser posted image

kako se spinuje seceruser posted image


Nina  sipas  secera  koliko  treba  i  samo  prelijes  vodom seces  da  potopi  i  kuvas  to  dok      nebude  onako  lepo  jednako  i  onda  sipas   dok  mutis  i  bude  super

_____________________________

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 13
   RE: Sampita
1.2.2013 21:23:11   
jovicaa
hocu ovooo da jedeeeem, a da li smem ziva jaja dok dojimuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

don't shit where you eat :))

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 14
   RE: Sampita
1.2.2013 21:31:26   
Olga75
pa nisu to ziva jaja , skuvas ih sa onim vrelim spinovanim secerom

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 15
   RE: Sampita
1.2.2013 22:10:40   
jovicaa

IZVORNA PORUKA: Olga RR

pa nisu to ziva jaja , skuvas ih sa onim vrelim spinovanim secerom

paaaa malo pre si rekla da su zivauser posted image
ja bih ionako zeznula to spinovanje secera i dalje ne kontam kako se to radi..

_____________________________

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 16
   RE: Sampita
1.2.2013 22:32:28   
Meisje
Po ovom receptu doda se soli na vrh noza u belanca..
A.secer znas kad je spinovan tako sto uzmes malo u kasicicu pa.izmedju dva prsta malo I treba da se bas lepi..i izgleda onako ko sirup

Figaro,blago tebi kad tm ]hoce da pomogne,moj pomaze samo u jelu user posted image

< Poruku je uredio Meisje -- 1.2.2013 22:35:51 >

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 17
   RE: Sampita
2.2.2013 0:14:53   
Jole84
Par puta sam pokušavala i uvek mi je "sneg" pao kad sam dodala ušpinovani šećer user posted image Nije moglo ni da se kusa,a kamoli da se nazove šampitom user posted image

_____________________________

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 18
   RE: Sampita
2.2.2013 10:52:33   
Olga75

IZVORNA PORUKA: jovicaa


IZVORNA PORUKA: Olga RR

pa nisu to ziva jaja , skuvas ih sa onim vrelim spinovanim secerom

paaaa malo pre si rekla da su zivauser posted image
ja bih ionako zeznula to spinovanje secera i dalje ne kontam kako se to radi..

e bre Jovice , pricam ja ponekad svasta user posted image

u svakom slucaju taj vreli secer bi trebao da ih skuva

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 19
   RE: Sampita
2.2.2013 11:33:18   
jovicaa
ja bih htela to da napravim, ali nema sanse da uspem..

_____________________________

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 20
   RE: Sampita
2.2.2013 11:40:03   
Olga75
Jovice , umutis belanca , uspinujes secer i spojis , probaj , dovoljno je slatko da ne upropastis user posted image
a kore ima i one gotove za krempitu , mislim da mogu i te
secer spinijes dok se lepo ne rastopi i ne pocne da susti i nda dodajes kasiku po kasiku ( predpostavljam ali javice se Figaro da objasno bolje sigurna sam ) mada je najbolje da ti to neko sipa dok ti mikserises user posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 21
   RE: Sampita
2.2.2013 15:15:20   
jovicaa
aha, mozda i iskusam svoju srecu... eno vec ima nekih nepojedenih kiflica i kolaca, samo mesim ovih dana ne znam sta me je obuzelo :D
a pleh koje velicine je za ovu koru, ja imam samo neki bas veliki

_____________________________

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 22
   RE: Sampita
2.2.2013 15:34:39   
Figaro88
Ja sam belanca ovako:Imala sam sveza,umutila sam ih prvo dobro bez icega,pa sam dodala secer i opet ih dobro umutila(kad okrenem ciniju ona stoje),onda mi je muzic polako sipao sirup,i ostala su tako bas cvrsta.A ja sam pekla u manjem plehu pola mere,on je 29*22cm.


_____________________________

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 23
   RE: Sampita
2.2.2013 15:48:12   
jovicaa
ti si pravila pola od ove navedene mere ili je to vec pola mere?

_____________________________

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 24
   RE: Sampita
2.2.2013 15:58:36   
Figaro88
Od pola ove mere,prvi put mi je pa nisam znala kako ce ispasti.Smazali smo sve za dan ipouser posted image

_____________________________

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3   Sledeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Posna pesak torta
Ringerajin kuvar: Maraj
Pita sa eurokremom
Ringerajin kuvar: lesica RR



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here