Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: SESTRA znaci nikad ne biti sam 11.6.2013 21:14:38
|
|
|
|
17 joka
|
slazem se u potpunosti, meni je sestra polovina mene, volim je najvise e sad jedino nisam sigurna da i ona meni uzvrati takva osecanja
|
|
RE: SESTRA znaci nikad ne biti sam 11.6.2013 21:18:09
|
|
|
|
degu
|
hehehe moram da pitam mog brata
|
|
RE: SESTRA znaci nikad ne biti sam 11.6.2013 21:23:52
|
|
|
|
Zirafica Tackica
|
he he.. e to je vec nova tema :D
|
|
|
|
RE: SESTRA znaci nikad ne biti sam 11.6.2013 21:26:09
|
|
|
|
17 joka
|
Veverice to je jos veca ljubav ja bih za svu bracu i sestre zivot dala
|
|
RE: SESTRA znaci nikad ne biti sam 11.6.2013 21:58:02
|
|
|
|
World
|
moje sestre su trecine....
|
|
RE: SESTRA znaci nikad ne biti sam 11.6.2013 22:01:52
|
|
|
|
maksmin
|
slazem se, moja sestra je najbolja na svetu!!!
|
|
|
|
RE: SESTRA znaci nikad ne biti sam 11.6.2013 22:02:50
|
|
|
|
17 joka
|
ma moja celina
|
|
RE: SESTRA znaci nikad ne biti sam 11.6.2013 22:37:12
|
|
|
|
lanajelena
|
ja imam dve tako da i da hocu ne mogu da budem sama
|
|
|
|
RE: SESTRA znaci nikad ne biti sam 11.6.2013 23:02:35
|
|
|
|
Zirafica Tackica
|
Ali ova trecina ti je najbolja, jel da :D IZVORNA PORUKA: World moje sestre su trecine....
|
|
|
|
RE: SESTRA znaci nikad ne biti sam 11.6.2013 23:03:00
|
|
|
|
Zirafica Tackica
|
Znaaam kako ti je :D
|
|
|
|
RE: SESTRA znaci nikad ne biti sam 11.6.2013 23:04:39
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: degu hehehe moram da pitam mog brata ahahaha... I ja moram da pitam mog!!! Moj brat je najbolja sestra na svetu!!!
|
|
RE: SESTRA znaci nikad ne biti sam 11.6.2013 23:08:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nemam seku, ali sam je uvek zelela... Ali sam Najsrecnija na svetu kad vidim moje princeze koje ce uvek imati jedna drugu
|
|
|
|
RE: SESTRA znaci nikad ne biti sam 11.6.2013 23:46:36
|
|
|
|
lesica
|
Tema postoji Moj brat/ sestra i ja nastavite tamo. Koristite pretraživač pre otvaranja duplih tema.
|
 | Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Питање.
пеперутка16
Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?