Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 30.11.2016 21:57:48
|
|
|
|
emicaa
|
Da se upisem,da u decembru budemo zdraviji i da se naspavamo
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 30.11.2016 22:01:43
|
|
|
|
Animsaj9
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 30.11.2016 22:25:22
|
|
|
|
branki*
|
evo i mene u decembru
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 30.11.2016 22:31:08
|
|
|
|
sonyasha
|
Dobro veče decembarci, skoro pa je i laku noć inače i ja se razbolela pa sam (primetila tek kada sam imala 39 turu ) Nego što rekoste da smo zdraviji i naspavaniji!!! Laka vam noć ženske
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 30.11.2016 23:14:09
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame! Stiže decembar! Drago mi je zbog praznika ali mrzim hladnoću i zimu Nisam Vam se javljala odavno. Niti sam vas čitala. Otkad su mi se otkočila leđa vratila sam se starom tempu, a kad imam vremena onda šijem umesto da visim na RR L mi slini već nedelju dana, jutros je povraćala pa sam je odnela kod dr, ima upalu ušiju i kaže dr da je šlajm na plućima, dobila pancef i prospan, u ponedeljak na kontrolu. Uveče se tek počela žaliti na uši. Nije imala upalu 2 godine sigurno. A sad slini već 2 meseca, nije ni čudo. H je zasad dobro,samo da ne ureknem! A mene nešto grebucka grlo i baš često kijam, valjda se neću razboleti! Uh,Sony,da ozdraviš što pre! Laku noć drage!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 1.12.2016 6:19:08
|
|
|
|
branki*
|
Jutro,mame!mariya,valjda neces!mene grebucka grlo i boli malo..spdemam se za posao,mir i tisina je dok se bocka ne probudi
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 1.12.2016 7:26:27
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro u decembru! Zelim svima dobro zdravelje, da nam sneg cisti vvazduh i da ispratimo ovu prestupnu godinu, nije bila losa, ali je uvek teska, na "misice". Maryia zelim ti da te zaobidje viremija. Ljubimo vas sve.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 1.12.2016 7:43:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutric mamikama Dok ne padne sneg ja nemam osecaj da je zima jedva cekam da parvimo sneska Ja se probudila sva otecena Nisam pisala, ali bila sma kod Dr. prosle nedelje za ovo oko sto mi otice i dala mi kapi i kao sve super do jutros, jutros opet oko tj. kapak uzas otecen kao da me neko tukao
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 1.12.2016 8:05:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Ni ja ne volim zimu, hladno mi je sve do maja Sneg volim samo dok se ne pretvori u "bljuzgavicu".
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 1.12.2016 8:05:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Jedno snezno jutro i kod nas. Cele noci nisam spavala zbog T. Pratila sam temp.Opet je dobila od 3 temperaturu. Ali posto nije prelazila 38,5 nisam joj nista dala.I dalje je isto. Cekam da se probudi. Ja moram na casove, ali ona ce kod mm u kancelariju. Nema jok druge.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 1.12.2016 8:10:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, nek što pre ozdravi dusa mala😘
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 1.12.2016 8:48:34
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro,ipak se ne naspavah Voci ja jedva cekam da se zavrsi ova godina,jedino dobro sto se u njoj desilo je David.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 1.12.2016 8:54:42
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro, mamike! Kako ste? Mi ustale pre pola sata, M sad siki, pa rekoh da iskoristim da vidim šta ima ovde, posle obično ne stignem do uveče. Ja volim decembar, samo mi nedostaje sneg. Jedva čekam da kitimo jelku
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 1.12.2016 9:00:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Evo nama nagradne igre sad cemo da se kuckamo Da ubijem vreme u ovim hladim danima. Juce kukam mm kad ce prolece ne mogu da sedim u kuci vise poludecu a on ee nije jos ni zima stigla Decembar mi lepo prodje zbog ove NG euforije, Januar ajde jos nas drzi ali Februar se oduzi do besvesti ..... kad dodje Mart vec mi je lakse
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 1.12.2016 10:18:12
|
|
|
|
Animsaj9
|
kako volim kad zazivi ovak forum , decembar ce biti veseo, jos da bude neka kreativna nagrada kao prosle godine za Ferero.. mene ukocilo u kicmi, ne mogu da mrdnem
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 1.12.2016 10:31:58
|
|
|
|
emicaa
|
Ja od jutros ne znam gdje gonim,nesto sam danas neorganizovana.Tek sad pusim prvu. Mraz se bijeli,nadam se da ce za ovu NG padati snijeg
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 1.12.2016 10:35:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Animsaj, kakva je bila to nagradna igra? Emice, i ja bih volela da za Novu godinu pada sneg :)
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 1.12.2016 10:58:46
|
|
|
|
Animsaj9
|
pravili smo ukrase i kacili slike, i Rr je imao ideje, a mogli smo i nase neke prosle godine je sneg padao 2/3.1. tad se rodio moj D
< Poruku je uredio Animsaj9 -- 1.12.2016 10:59:59 >
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 1.12.2016 11:00:35
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ivana al si na dobrom broju postova 6666
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 1.12.2016 11:08:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha, evo sad je 6667
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 1.12.2016 11:11:56
|
|
|
|
Khaleesi
|
Da da budemo zdraviji u decembru. Neka dodje mraz i smrzne ove viruse da vise svi prezdravimo...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 1.12.2016 11:13:34
|
|
|
|
vocicana
|
Emice da znas, jedino dobro je moje dete sto mi se dogodilo. Cela godina je bila ispunjena nekom tenzijom, nekim morem nedoumica, nekim problemima bez problema, a da, ima tu jos jedno dve stvari, fantasticne, ali navescu i to da sam promenila banku, resla problem, koliki mi je teret spao sa ledja. Anck, zasto oko nateceno? Hm, bas cudno. Sanjice, ozdravite nam brzo. Dusa malena, poljubi je.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 1.12.2016 11:18:29
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Voci tako mi je vec vise od mesec dana Kapak spoljni deo jako otekne, pa smiri neko vreme. A onda mi se promenila i koza na kapku kao da se perutala. Ja odem kod Dr. a ona pametnica (posto mi u tom momentu nije bilo oteceno) samo sto nije rekla nije ti nista I da mi neke kapi protiv oticanja, da koristim 5 dana, i bilo dobro dok sam ih koristila, kad jutros mi se i gornji kapak spustio.... sad treba opet da odem do Dr. kao da imam vremena da me vozaju...grrrrrr
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 1.12.2016 11:21:13
|
|
|
|
Animsaj9
|
Anck verovatno se koza promenila zbog upale, pa kad prodje ona se peruta
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?