|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Punjene articoke
26.2.2011 10:49:22   
Anoniman
Sastojci:

1 limun
6 velikih articoka

Za nadev:

2 kriske belog hleba bez korice
3 fileta incuna, seckana (to su one male slane ribe poput sardina - bljak)
2 cena belog luka, seckana
2 kasike kapra, ispranog i seckanog
3 kasike seckanog svezeg persunovog lista
4 kasike prezle
4 kasike maslinovog ulja

Za pecenje

1 cen belog luka, presecen na 3-4 dela
1 veza persunovog lista
3 kasike maslinovog ulja

Priprema

1. Pripremite nadev. Potopite hleb u malo vode na 5 minuta. Stisnite da se ocedi. Stavite u cinuju sa ostalim sastojcima i izmesajte.
2. Iscedite limun i stavite sok i korice od limuna u veliku ciniju punu hladne vode. Operite articoke i pripremite ih jednu po jednu. Odsecite samo vrh a zatim ogulite manje i tamnije listice dok ne dodjete do dugackih zelenih. Koristite nozic.
3. Malo otvorite articoku tako da lakse dodjete do "sredine". Secite oko nje i izvadite sredinu kasicicom. Kkao koju articoku obradite, stavite je u vodu sa limunom. To ce spreciti da potamne. Zagrejte rernu na 190C
4. stavite beli luk i losce persuna u posudu velicine da moze da drzi articoke uspravno. Sipajte hladnu vodu u visini od 2-3 mm. Izvadite articike iz vode, ocedite brzo, i napunite ih. Stavite ih u posudu tako da punjeni deo dodiruje dno posude (repovi na gore). Sipajte malo maslinovog ulja preko svake. Prekrijte posudu folijom i pecite oko 1h ili dok ne omeksaju.


user posted image
  Direktna veza do poruke: 1
   RE: Punjene articoke
26.2.2011 20:04:13   
Anoniman
Ovo je vec komplikovanije...Moj brat i snajka vole ovu egzotiku, kao i ja...Cim mi se najave ovo cu da im spremamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Krekeri
photo
Ringerajin kuvar: Nedja RR
Pšenični griz sa voćem
Ringerajin kuvar: little_one



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here