Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Programčić za download serije 8.6.2009 0:15:30
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica E svaki link pojedinachno samo kopiraj u navigation toolbar....i sve tje ti biti jasno... Ali moratjesh jedan po jedan deo da skidash.... Ja imam program gde to ide automatski...ali nema ga na netu...jer ga je moj drug pravio... IZVORNA PORUKA: Maya21 uglavnom za rapid share treba da cekas deo po deo da skida a pauza izmedju je desetak minuta IZVORNA PORUKA: Ptičica A, gde mi je taj navigation? Sorry, ja sam duduk za računare. Ustvari, još učim!
|
|
|
|
RE: Programčić za download serije 8.6.2009 0:18:04
|
|
|
|
Anoniman
|
E navigation toolbar ti je na vrhu prozora...tamo gde ti pishe adresa stranice na kojoj si....tj sada npr www.ringeraja.rs Razumesh? Znachi ubaci taj link...tj klikni na njega....idesh na free user....kad ti odbroji sekunde klikni na download, odaberi folder gde da se skida, i to je to....i tako za svaki sledetji link...
|
|
|
|
RE: Programčić za download serije 8.6.2009 0:19:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Juuu, koliko to traje???
|
|
|
|
RE: Programčić za download serije 8.6.2009 0:21:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Zavisi koliko je velik sadrzaj koji se skida...i brzina konkcije na internet....pauza izmedju 2 skidanja mora da bude mislim najmanje 10 minuta... Rapidshare nije bash najsretjniji nachin za skidanje filmova....
|
|
|
|
RE: Programčić za download serije 8.6.2009 0:22:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Ptičice, draga, koju seriju skidaš? Što ne kupiš?
|
|
|
|
RE: Programčić za download serije 8.6.2009 0:23:19
|
|
|
|
Ptičica
|
Ukapirala sam!!! Hvala, Smeshkice! Ala će da potraje...... Ok, duuuga je noć...
|
|
|
|
RE: Programčić za download serije 8.6.2009 0:25:04
|
|
|
|
Ptičica
|
Vojnici, sa Đoletom Balaševićem (mojim omiljenim likom)!!! Ne znam da li ima da se kupi. Ja ga u Bg-u nisam našla... Ima li u NS?
|
|
|
|
RE: Programčić za download serije 8.6.2009 0:25:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Mogu pitati sutra u video klubu, imam jedan super klub, imaju sve i svašta...
|
|
|
|
RE: Programčić za download serije 8.6.2009 0:26:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Nema na chemu....ne morash sve danas...a ja tju josh videti...mozda nadjem neki program za skidanje sa rapidshare
|
|
|
|
RE: Programčić za download serije 8.6.2009 0:27:41
|
|
|
|
Maya21
|
jao Smeshkice to bi i meni trebalo
|
|
|
|
RE: Programčić za download serije 8.6.2009 0:28:53
|
|
|
|
Maya21
|
Vojnici, sa Đoletom Balaševićem (mojim omiljenim likom)!!! Nisam znala za tu seriju! Sigurno je dobra! Je l on pisao i muziku?
|
|
|
|
RE: Programčić za download serije 8.6.2009 0:31:11
|
|
|
|
Ptičica
|
Ovo ide presporo. Prvi link skida 7 minuta... Al' ajd... Tasho, pogledaj ako te ne mrzi i ako ti je usput. Viđaš li nekad Đoleta?
|
|
|
|
RE: Programčić za download serije 8.6.2009 0:32:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne. I ni ne želim da ga viđam. Oni ima fenomenalnu muziku, ali ne mogu da ga gledam. N evolim da ga gledam. Čak i njegovu muziku slušam samo kada se zapijem pa uspem da isključim momenat da to ON peva.
|
|
|
|
RE: Programčić za download serije 8.6.2009 0:33:48
|
|
|
|
Ptičica
|
Da, Mayo, pisao je muziku. To je stara serija, ali je lepa i slatka komedijica o vojničkim danima. Super je!
|
|
|
|
RE: Programčić za download serije 8.6.2009 0:35:05
|
|
|
|
Ptičica
|
Ajao.... dobro. Onda nećemo o Đoletu... A i nije tema.
|
|
|
|
RE: Programčić za download serije 8.6.2009 0:35:28
|
|
|
|
Maya21
|
Tako je pticice sa rapidom koji usput i nije toliko rapid mi smo jednu epizodu nekog starijeg crtaca skidali mislim 3 dana
|
|
|
|
RE: Programčić za download serije 8.6.2009 0:38:39
|
|
|
|
Anoniman
|
programa KLIK
|
|
|
|
RE: Programčić za download serije 8.6.2009 0:52:04
|
|
|
|
Anoniman
|
U poruci iznad ti je link za program RapGet...u koji ubacish linkove sveeeee koje imash za ovu seriju...i pokrenesh download...on tje sam skidati deo po deo...i sam tje chekati tih 10 minuta...tako da je tvoje samo da ga pokrenesh i chekash
|
|
|
|
RE: Programčić za download serije 8.6.2009 0:55:08
|
|
|
|
Ptičica
|
Dobro, a sta sa ovim jednim koji sam već skinula? Njega da preskočim?
|
|
|
|
RE: Programčić za download serije 8.6.2009 0:56:50
|
|
|
|
Ptičica
|
Nije žvaka za seljaka!
|
|
|
|
RE: Programčić za download serije 8.6.2009 0:57:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa preskochi...da ti ne skida 2 puta isti deo...ako ga je vetj skinuo
|
|
|
|
RE: Programčić za download serije 8.6.2009 0:59:00
|
|
|
|
Ptičica
|
HVALA!!!!!
|
|
|
|
RE: Programčić za download serije 8.6.2009 1:00:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Nema na chemu
|
|
|
|
RE: Programčić za download serije 8.6.2009 1:01:11
|
|
|
|
Ptičica
|
E, a šta tamo radim? Jel na isto mesto ubacujem, kako si mi objasnila? Joooj, udavih te!!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?