Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Preterano ljubazne osobe češće vode ljubav 9.3.2009 8:26:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ne volim PRETERANO ljubazne osobe, mislim da su veštačke i neiskrene, i ne razumem kako onda mogu češće voditi ljubav.
|
|
|
|
RE: Preterano ljubazne osobe češće vode ljubav 9.3.2009 8:33:48
|
|
|
|
mihi
|
Možda zato što su preterano ljubazne pa im neki lakoverni poveruju!!!!!
|
|
|
|
RE: Preterano ljubazne osobe češće vode ljubav 9.3.2009 8:36:08
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ja ne volim PRETERANO ljubazne osobe, mislim da su veštačke i neiskrene, i ne razumem kako onda mogu češće voditi ljubav. Pa upravo zato što žele da udovolje svima pa i partneru(blaži oblik prostitucije ako mene pitate
|
|
|
|
RE: Preterano ljubazne osobe češće vode ljubav 9.3.2009 8:44:47
|
|
|
|
NadaR
|
Pa upravo zato što žele da udovolje svima pa i partneru(blaži oblik prostitucije ako mene pitateuser posted image
|
|
RE: Preterano ljubazne osobe češće vode ljubav 9.3.2009 15:54:03
|
|
|
|
eugenija
|
Joj sviđa mi se ovo "blaži oblik prostitucije"
|
|
RE: Preterano ljubazne osobe češće vode ljubav 4.1.2010 18:08:25
|
|
|
|
Lu
|
Ja sam proteklih dana baš bila prijateljski raspoložena
|
|
|
|
RE: Preterano ljubazne osobe češće vode ljubav 13.3.2018 19:45:26
|
|
|
|
mama Jo
|
Sto bi rekli ,,ispod Mire sto djavola vire" 😊
|
|
RE: Preterano ljubazne osobe češće vode ljubav 15.3.2018 22:00:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa ko ce s mrgudom svaki dan, takvi ni sebe ne vole
|
|
|
|
RE: Preterano ljubazne osobe češće vode ljubav 15.3.2018 22:05:53
|
|
|
|
madre
|
Pa, anck, pitanje je da li su ljubazne zato sto se cesce seksaju ili se cesce seksaju jer su ljubazne
|
|
RE: Preterano ljubazne osobe češće vode ljubav 15.3.2018 22:10:40
|
|
|
|
mama Jo
|
Hehehe Madre to si u pravu skroz 😊
|
|
RE: Preterano ljubazne osobe češće vode ljubav 15.3.2018 22:40:06
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mm uvek kaze za drkave zene da im fali "nesto" Ja nikad nisam drkava
|
|
|
|
RE: Preterano ljubazne osobe češće vode ljubav 15.3.2018 22:45:36
|
|
|
|
emicaa
|
ja sam jedna mnogo ljubazna osoba
|
|
RE: Preterano ljubazne osobe češće vode ljubav 15.3.2018 22:49:44
|
|
|
|
mama Jo
|
Ima dana kada sam i preterano ljubazna
|
|
RE: Preterano ljubazne osobe češće vode ljubav 16.3.2018 7:24:21
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: madre Pa, anck, pitanje je da li su ljubazne zato sto se cesce seksaju ili se cesce seksaju jer su ljubazne hahaha bravo...
|
|
|
|
RE: Preterano ljubazne osobe češće vode ljubav 16.3.2018 9:32:07
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa to je to ide jedno s drugim
|
|
|
|
RE: Preterano ljubazne osobe češće vode ljubav 16.3.2018 16:09:30
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: madre Pa, anck, pitanje je da li su ljubazne zato sto se cesce seksaju ili se cesce seksaju jer su ljubazne Nasmeja me slatko Inace meni je teorija, cista glupost. Al kod procitah sta je madre napisala,.... mozda zato i postoji onaj izraz nedoje..na
|
|
|
|
RE: Preterano ljubazne osobe češće vode ljubav 16.3.2018 16:21:38
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Maraj IZVORNA PORUKA: madre Pa, anck, pitanje je da li su ljubazne zato sto se cesce seksaju ili se cesce seksaju jer su ljubazne Nasmeja me slatko Inace meni je teorija, cista glupost. Al kod procitah sta je madre napisala,.... mozda zato i postoji onaj izraz nedoje..na Maraj, umreh od smeha sada 😂😂
|
|
RE: Preterano ljubazne osobe češće vode ljubav 17.3.2018 11:33:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Maraj IZVORNA PORUKA: madre Pa, anck, pitanje je da li su ljubazne zato sto se cesce seksaju ili se cesce seksaju jer su ljubazne Nasmeja me slatko Inace meni je teorija, cista glupost. Al kod procitah sta je madre napisala,.... mozda zato i postoji onaj izraz nedoje..na Ahahhaahahhahaahahhaa, sve se slažem
|
|
RE: Preterano ljubazne osobe češće vode ljubav 17.3.2018 12:37:31
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR IZVORNA PORUKA: Maraj IZVORNA PORUKA: madre Pa, anck, pitanje je da li su ljubazne zato sto se cesce seksaju ili se cesce seksaju jer su ljubazne Nasmeja me slatko Inace meni je teorija, cista glupost. Al kod procitah sta je madre napisala,.... mozda zato i postoji onaj izraz nedoje..na Ahahhaahahhahaahahhaa, sve se slažem Hiihii, ima logike..
|
|
|
|
RE: Preterano ljubazne osobe češće vode ljubav 17.3.2018 13:49:24
|
|
|
|
vocicana
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Mm uvek kaze za drkave zene da im fali "nesto" Ja nikad nisam drkava Zadovoljna i zadovoljena zena. Ja sam drkava zbog drugih stvari, ne zbog nesexanja, mada ako se ne obrati paznja, moze da bude i crveni karton
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?