Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Pregledi kod ginekologa 28.8.2009 1:03:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne brini...nije velika sonda...bolje retji...nije debela...i pregled ne boli... ja sam bila dosta puta...Samo opushteno...lepo i mirno spavaj
|
|
|
|
RE: Pregledi kod ginekologa 28.8.2009 1:14:13
|
|
|
|
_anima
|
Hvala smeshkice...
|
|
RE: Pregledi kod ginekologa 28.8.2009 1:18:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Nema na chemu draga Inache...pregled moze da traje jedan minut i deset minuta...zavisi shta ginekolog treba da vidi... Nisam uputjena...jesi li ti trudilica, trudnica ili mama?
|
|
|
|
RE: Pregledi kod ginekologa 28.8.2009 1:20:56
|
|
|
|
Ptičica
|
Jao, anima, opušteno.... Nije to ništa... Veličina koja bi usrećila svaku devojku!!! Bila sam juče na vaginalnom UZ... Smešno je.
|
|
RE: Pregledi kod ginekologa 28.8.2009 1:22:07
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ptičica Veličina koja bi usrećila svaku devojku!!! Pa mozda duzina...ali debljina nikako
|
|
|
|
RE: Pregledi kod ginekologa 28.8.2009 1:23:54
|
|
|
|
_anima
|
Hehe... Ni jedno ni drugo ni trece trenutno. Studiram i imam momka. Imala sam neke uzbune s kandidom, pa onda rekli da je trihomonijaza, ja kljukala tablete razne poslije kazu eto nije ni jedno ni drugo nego sam umislila, a dr pogrijesila... Radila papu, kaze radi UZV pa cemo vidjeti... Odokativno mi je prva dr napisala VS 5 i 6. Nikakvi testovi. samo odokativno. Izludjuje me peckanje... Al sta se moze... Biti ce bolje valjda, gore ne moze.
|
|
RE: Pregledi kod ginekologa 28.8.2009 1:26:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj...nemoj mi pominjati pogreshne dijagnoze...meni su dushu izvadili sa hlamidijom...a na kraju ispalo da je nemam.... poludela sam...inache mrzim lekove...ni aspirin ne pijem....a oni me nakljukali... Bice sve ok.... ne brini
|
|
|
|
RE: Pregledi kod ginekologa 28.8.2009 1:26:49
|
|
|
|
Ptičica
|
Šta će ti za te probleme UZ? Ako imaš peckanje, trebalo bi da ti uzmu bris i vide šta je!
|
|
RE: Pregledi kod ginekologa 28.8.2009 1:28:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ptičica Šta će ti za te probleme UZ? Ako imaš peckanje, trebalo bi da ti uzmu bris i vide šta je! Da...to ni meni nije jasno... shta misle da tje videti na uz...shto bi bilo uzorok peckanja
|
|
|
|
RE: Pregledi kod ginekologa 28.8.2009 1:33:06
|
|
|
|
_anima
|
Ma tesko sam primila k srcu to jer mi je to jedini partner, prvi partner, a ja njemu druga... Al na posljednjem pregledu dolazim kod trece ginekologinje i govori mi, ma to ti je od pretjeranog pranja ko ti je reko da imas svasta to... Ja u suze... Od tableta imala glavobolje razne... BTW citala sam muke s hlamidijom tvoje... Uzas... Kod mene isto nema frke s nevjernosti zajedno smo 23 sata... AL eto vidjecemo...
|
|
RE: Pregledi kod ginekologa 28.8.2009 1:34:49
|
|
|
|
_anima
|
Nemam poojma,.,,,, Na uputnici pise redovan pregled-dijagnoza... A ja prvi put idem... Mogu vam uslikati da vidite uputnicu ;) Ona smatra da je to od pretjeranog pranja... Cekam papu... Valjda ce to nesto pokazati.
|
|
RE: Pregledi kod ginekologa 28.8.2009 1:40:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Kako bi dobro bilo kad bi oni znali shta i zashto rade... Ne samo ginekolozi...nego svi lekari.... eno moja baka dobila 10 vrsta lekova da pije...a vetjinu 3 puta na dan... pa i zdrava osoba bi ih tih silnih lekova poludela.... Svrab moze da ti bude i od kreme, pene...ili shta vetj za brijanje ili depilaciju... ili chak od sapuna, gela...ili chega vetj za kupanje... chak i od deterdzenta i omekshivacha za vesh.... samo to nikom ne padne na pamet da te pita
|
|
|
|
RE: Pregledi kod ginekologa 28.8.2009 1:42:29
|
|
|
|
Ptičica
|
Papa test je test koji otkriva promene na grliću matrerice, tako da nema veze sa tvojimproblemom. Ti treba da uradiš bris sekreta. Nisam gindza, ali toliko znam. To možeš i privatno. NIje skupo. Od preteranog pranja ne možeš da dobiješ takve simptome. Jedino ako si se prala merix sapunom za fleke!!!
|
|
RE: Pregledi kod ginekologa 28.8.2009 1:49:00
|
|
|
|
_anima
|
Ma znam... Posto me muci 3 mjececa pokusala sam se sjetiti sta bi mogao biti "okidac" i posumnjala sam na neke kondome koje smo dobili na ulici nesto borba protiv side. Kaze mi ova posljednja ginekologinja da je to moguce ako su bili s spermicidom jer mozda sam alergicna na to... Javicu sta mi je rezz pape i ici cu ponovo na pregled normalni onaj pa da vidi je li mi ima upala ikakva unutra. Nisam radila nikakve testove na bakterije pa cu reci da mi to rade... Ove brisove... Inace sam skontala ako sam ne pitas nece oni se sami sjetiti... Hvala ti jos jednom smeshkice.... A sto se tice sonde... Javim jesam li zadovoljna velicinom...
|
|
RE: Pregledi kod ginekologa 28.8.2009 1:52:25
|
|
|
|
_anima
|
I Ptičice od mene laku noc takodjer.... Ma novi sam igrac u svijetu ginekoloskih pregleda pa sam u letu skontala da mi trebaju raditi bris... Papu su mi radili jer mi je mama imala problema koji su se zavrsili operacijom...
|
|
RE: Pregledi kod ginekologa 28.8.2009 1:56:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa da...dok ih sama ne podsetish...nishta oni nece raditi.... Ajd...javi nam dalja deshavanja.... Prijatni snovi
|
|
|
|
RE: Pregledi kod ginekologa 29.8.2009 15:32:26
|
|
|
|
_anima
|
E da javim kako bi... Prvo, glup je pregled pravo, nije bolan... Tako da sam se djaba prepala. Drugo, rekla mi je da je nalaz potpuno uredu, hvala Bogu. Na uputnici je raspisala dimenzije maternice i ovarija. Kaze da su normalne. Malo sam reagovala na lubrikant pa mi se kandida pojacala. Al mi je drago da sam odradila taj pregled posto mi je mama imala tumor neki kad je bila mladja koji se zavrsio metodom "pod nož".
|
|
RE: Pregledi kod ginekologa 11.9.2009 0:13:08
|
|
|
|
_anima
|
Ehhh rezzz pape mi je drugaciji nego sto sam citala na forumu. Vi ste imale neke grupe, ja nemam nikakvu grupu testa. Imam iksiće na odgovarajucim stvakama. Čekirani su: Benigne promjene Candida Leukociti Upala,tipicna reparacija i Hiperkeratoza Kontrola za 6 mjeseci... Interesuje me sta je ova Hiperkeratoza, nadjoh da je neko ljustenje??!! cega koga, radi cega... Ovo je bio moj prvi papa test, koji mi je doktorica dala s rijecima: Test je dobar, nemate rak grlica materice!!! Malo me izbi iz cipela, sta da je bilo da imam, da li bi rekla tim rijecima...
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?