Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pozivnica - rođendan deteta 31.7.2009 8:26:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi smo ove godine imali pozivnice iz rođendaonice, kada stignem kući, možda se setim da vam ubacim sliku. Mada, ljudi su uglavnom bili pozvani sms-om, a pozivnice su bile više zato da bi Luka podelio koju. Mislim da će mu pozivnice biti zanimljive kada bude krenuo u vrtić.
|
|
|
|
RE: Pozivnica - rođendan deteta 31.7.2009 8:30:19
|
|
|
|
guppy RR
|
ja to šaljem mailom... bio mi je tu kolega iz BG pre mesec dana i tek pre neki dan sam stigla da odem na poštu da pošaljem njegove razglednice. Neću da se to desi sa štampanim pozivnicama
|
|
|
|
RE: Pozivnica - rođendan deteta 31.7.2009 8:35:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa to ti kažem. Ja napravim pozivnicu prosto... eto da ostane za Radosnicu, da bi Luka dao drugarima u parku, a sve ostalo... ŽIVEO SMS!
|
|
|
|
RE: Pozivnica - rođendan deteta 9.8.2009 10:08:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Ovo je ovogodišnja pozivnica, sa druge strane se popunjavao text. Već je odštampano ono: Pozivam te na moj ___ rođendan, dana ______ ...
|
|
|
|
RE: Pozivnica - rođendan deteta 9.8.2009 10:20:41
|
|
|
|
Ana RR
|
Jao baš je blesava
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pozivnica - rođendan deteta 9.8.2009 10:21:53
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR Oni su preslatki, oduševljena sam (pu,pu)
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pozivnica - rođendan deteta 9.8.2009 10:24:23
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR kako su ti slatka decica
|
|
|
|
RE: Pozivnica - rođendan deteta 3.10.2012 13:50:34
|
|
|
|
jance
|
vidim da je tema bas stara, mozda ima neka slicna pa je zato ova zamrla, izvinjavam se ako je tako. uglavnom, upravo surfujem netom i trazim neku ideju za pozivnicu za Ogijev prvi rodjendan, nesto sto moze i da se posalje mailom a i da se stampa u crnobeloj tehnici. da, i mozak mi je stao, kako se ono kaze majstor na engleskom?
|
|
RE: Pozivnica - rođendan deteta 3.10.2012 13:53:33
|
|
|
|
Jeca*
|
именица master мајстор, господар, магистар, маестро, оригинал, наставник artisan занатлија, мајстор maestro маестро, мајстор repairer мајстор repairman мајстор, механичар artificer проналазач, мајстор izvor: google mozes da ga fotografišeš kako drži podignut palac i slovima oko palca napišeš dodjite na moj rodjendan
|
|
RE: Pozivnica - rođendan deteta 3.10.2012 13:57:43
|
|
|
|
jance
|
ideja mi je bila da mu stavim facu na neki crtani lik majstora, bas bi bila fora. bilo bi jos bolje da imam npr kostim majstora pa da ga slikam u tome, ali 10 dana do rodjendana bas i nemam nesto puno vremena za to.... a bas bi volela da ima neku pozivnicu, to barem nije skupa stvar ako se pravi u domacoj radinosti. jedino sto bi trebala da bude i elektronska verzija jer sile nema da za 10 dana stignem svima da podelim licno... hvala za prevod
< Poruku je uredio jance -- 3.10.2012 13:58:46 >
|
|
RE: Pozivnica - rođendan deteta 3.10.2012 13:59:58
|
|
|
|
Jeca*
|
evo meni ova dvojica padaju na pamet majstor bob super mario
|
|
RE: Pozivnica - rođendan deteta 3.10.2012 14:10:41
|
|
|
|
jance
|
da, majstor bob je bolje, njega imam bas i sa alatkama, super maria nemam, on samo izgleda kao majstor pade mi na pamet sada da ukradem onu tecinu ogromnu kutiju sa alatkama, pustim ga da ih razvuce po podu pa da ga slikam usred toga sa majstor bobom onako kako stoji iznad njega i smeska se
|
|
RE: Pozivnica - rođendan deteta 20.11.2013 15:24:50
|
|
|
|
Lu
|
Da li neko pravio ručno pozivnice, koje se uručuju Nemaju prvačići maila mi ne pozivamo odrasle Prije smo kupovali pozivnice a sad bi napravili ali moramo biti brzi, do petka. Ako neko ima ideju da nešto iscrtamo na kolaž papiru npr.?
|
|
RE: Pozivnica - rođendan deteta 20.11.2013 15:29:44
|
|
|
|
vikiveki
|
Lu nisam te baš razumela,kakve pozivnice treba da napravite za drugu decu ili odrasle
|
|
|
|
RE: Pozivnica - rođendan deteta 20.11.2013 15:48:54
|
|
|
|
Lu
|
Za djecu Iskružiti u kolaž papiru neki oblik ili nalijepiti nešto... pa napisati, Luka pozivam te na rođendan dana____ u ______ sati adresa_______ Nešto tako Mislim, možda je neko pravio tako nešto pa ima sliku ili ideju u glavi?
< Poruku je uredio Lu -- 20.11.2013 15:49:59 >
|
|
RE: Pozivnica - rođendan deteta 20.11.2013 15:52:56
|
|
|
|
Olga75
|
iseckajte tortu i to zalepite na neki karton u boji i onda tekst , nesto kao : Marko , pozivam te na svoj rodjendan u subotu u 15 h i adresa to si mislila ? na jednu stranu zalepite to sto mislite a na drugu napiset_e tekst ili ces tekst da stampas ?
< Poruku je uredio Olga RR -- 20.11.2013 15:53:48 >
|
|
RE: Pozivnica - rođendan deteta 20.11.2013 15:56:03
|
|
|
|
Lu
|
Da to Olga Ali mene uglavnom muči ovaj likovni dio(tortica ili nešto), treba mi SLIKA
|
|
RE: Pozivnica - rođendan deteta 20.11.2013 16:01:34
|
|
|
|
Olga75
|
sad cu ja kreativna : iseces tri pravougaonika razlicitih velicina i boja - kao spratovi i neke krugove - to su baloni i zveze i etto zurka na pozivnici
|
|
RE: Pozivnica - rođendan deteta 20.11.2013 16:02:11
|
|
|
|
vikiveki
|
Možda možeš presaviti onaj deblji papir u boji, pa na prednjoj strani iseći otvor u nekom obliku mošda onog auta ili neki drugi oblik tako da se kroz taj otvor vidi tekst pozivnice, a tu prednju stranu možeš ukrasiti kolaž papirom ili možda onim lepkom sa šljokicama ili možeš i lakom koji ima one šljokice
|
|
|
|
RE: Pozivnica - rođendan deteta 20.11.2013 19:00:59
|
|
|
|
Lu
|
Hvala vam na idejama Evo napravismo nešto sa samoljepljivim kolažom, unutra je R. pisao pozivnicu Draga Olga, ja krenula sa trokutima i ispade mi jelkica...ako ništa imam ideju za Božić i N.G.
|
|
RE: Pozivnica - rođendan deteta 20.11.2013 19:04:15
|
|
|
|
jovana jojo
|
Lepa vam je pozivnica,i ja sam mislila da napravim nešto slično za Novu godinu
|
|
|
|
RE: Pozivnica - rođendan deteta 20.11.2013 19:08:40
|
|
|
|
New Mom
|
O, Lu, ovo je super! Jesu li sve iste (slicne) ili i neki drugi motiv ima?
|
|
RE: Pozivnica - rođendan deteta 20.11.2013 19:49:09
|
|
|
|
Lu
|
NM, izabrala sam jedan najjednostavniji motiv i sve su takve, dosta od mene Do Božića
|
|
RE: Pozivnica - rođendan deteta 20.11.2013 21:25:14
|
|
|
|
Leax
|
Bravo Lu super izgleda , deca ce se oduseviti
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
VEZBANJEDJURICIkada ste pocele da vezbate posle prirodnog porodjaja a i dalje ste dojile...odmah (
42%)
posle prestanka dojenja (
31%)
posle bebine prve kasice (
11%)
ili napiste u komentaru (
17%)
Ukupan broj glasova: 65Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!