sirena
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava hehe, zaššto li sam znala da DG ima acer?? elem, sve zavisi od područja i koji brand gura koja država, nešto mi se čini da acer-a nema mnogo u srbiji, i ti koji imaju su uglavnom skuplji (nekada sam pratila i cene i sve, sada malo manje), no sve zavisi za šta ti treba. JA lično imam asusa, platila ga Boga oca pre više od godinu dana, mm pa ima acer. Moj je 15'' monitor i automatski nemam numeričku tastaturu (to me katastrofalno nervira, dokupila sam externu numeričku, tačnije dobila je), nema izlaz za TV (ali to je do grafičke). E sad, imam i dual core, i 250gb hd, i 2 gb rama, radi lepo, turili smo mu vistu, ne štuca, ali mu se užasno prlja cooler - pa svakih recimo 2 meseca ga otvaramo i čistimo - jer se dernja užasno. Smeshki svaka ti čast ako na 10'' možeš gledaš film, meni je i TV od 82cm dijagonale mali jbg ja bi sve u jednom - što nekad nije moguće Acer od mm je ok, 17'', ima izlaz za TV ali mu je lošija konfiguracija, pa gomila igrica koje kod mene rade bez problema, kod njega štucaju (moja je radeon i ima 128 - nije nešto mnogo, ali radi mi radnju) Nisam ni malo pomogla jel da? MSI - koliko znam su dosta povoljni, Lenovo je nekadašnji ITM ako se ne varam? Hej Acer nije skup, kupila sam ga pre tri meseca.
|