Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Pogrešno određen pol na UZ 14.1.2009 11:51:24
|
|
|
|
mamyca
|
Meni su rekli da je najvjerovatnije curica,ali pogrijesili su.Na ultrazvuku se moj zlocko nikako nije dao vidjeti ,tako do samog poroda smo mislili da je najvjerovatnije curica.Cak su i na 4 D mjerili nogice i pete i kao po teme je curica ,ali eto pogrijesili su.
|
|
|
|
RE: Pogrešno određen pol na UZ 14.1.2009 15:58:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Eto ni taj 4D nije baš tačan...
|
|
|
|
RE: Pogrešno određen pol na UZ 15.1.2009 20:17:28
|
|
|
|
guppy RR
|
Mojoj koleginici su rekli da nosi dve curice... pa onda UPS, dva dečaka..... a kad se porodila, bili su dečak i devojčica
|
|
|
|
RE: Pogrešno određen pol na UZ 15.1.2009 22:05:49
|
|
|
|
kumara
|
O boze!
|
|
|
|
RE: Pogrešno određen pol na UZ 21.1.2009 9:24:10
|
|
|
|
Maya21
|
Meni su za Mateja govorili da je zensko do 7. meseca... Za drugu trudnocu ne smem nista da kazem, svi znate koliko su mi pretraga genetskih radili do sad... to valjda ne laze
|
|
|
|
RE: Pogrešno određen pol na UZ 1.4.2009 9:06:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Kažu da se devojčice duže kriju na UZ (skupe nogice, skroz se sklupčaju), a da dečaci odmah svoju ćunu daju "na izvolte"... (babska priča)... jel istina?
|
|
|
|
RE: Pogrešno određen pol na UZ 1.4.2009 9:08:49
|
|
|
|
Anoniman
|
meni oba puta pogodili i to u 12 sedmici trudnoce oba puta ...
|
|
|
|
RE: Pogrešno određen pol na UZ 1.4.2009 10:57:59
|
|
|
|
NadaR
|
Meni su tacno rekli. Sestri od mm rekli da nosi djecaka, i ona sa ultrazvuka ravno u r.kucu i kupi neke pink benkice. Muz ju ubjedjivao da ne kupuje to da ce biti djecak... Nije htjela ni da cuje i eto rodi nam se Jelena... Kaze,bas je imala osjecaj da je djevojcica
|
|
RE: Pogrešno određen pol na UZ 1.4.2009 11:01:44
|
|
|
|
mamanp
|
mojoj drugarici govorili na UZ da je zensko...na porodjaju joj doktor rekao: "Gospodjo, dobili ste sina", a ona jadnica podigla glavu: "Doktore, jestel vi sigurni da je musko, da nije neka greska"
|
|
RE: Pogrešno određen pol na UZ 1.4.2009 12:02:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Tako je i moja drugarica čekala dečaka a dobila devojčicu! Još na UZ pred porođaj su joj rekli da je dečak, i porodi se žena za koji sat... kada... devojčica.
|
|
|
|
RE: Pogrešno određen pol na UZ 1.4.2009 12:15:04
|
|
|
|
Ana RR
|
Moj kolega je bio presrecan kad su njegovoj zeni na UZ rekli da je devojcica, stalno je ponavljao moja mala balerina... Citavu trudnocu oni ubedjeni da je devojcica i kada se porodila kazu njoj evo ga mali pišonja a ona samo što nije pala u nesvest Kolega se tek šokirao, pitao doktora a šta je bilo sa balerinom
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pogrešno određen pol na UZ 1.4.2009 13:31:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni su u prvoj trudnoći rekli u 5.mesecu da je devojčica, u 9.da je dečak, i ispao je dečak. U ovoj drugoj trudnoći su mi u 6.mesecu rekli da je devojčica. I ja opet nisam sigurna
|
|
|
|
RE: Pogrešno određen pol na UZ 1.4.2009 20:49:09
|
|
|
|
Anoniman
|
xaxaxaxaxaxaxaxaxIZVORNA PORUKA: Tasha RR Kažu da se devojčice duže kriju na UZ (skupe nogice, skroz se sklupčaju), a da dečaci odmah svoju ćunu daju "na izvolte"... (babska priča)... jel istina?
|
|
|
|
RE: Pogrešno određen pol na UZ 1.4.2009 20:51:31
|
|
|
|
Anoniman
|
zato je najbolje ne pitati bas iz tog razloga nisam ni pitala... neka bude surprise :)
|
|
|
|
RE: Pogrešno određen pol na UZ 1.4.2009 20:52:23
|
|
|
|
Lilly*
|
mog sina je dr lepo snimio od dole i nema greske
|
|
|
|
RE: Pogrešno određen pol na UZ 1.4.2009 21:05:42
|
|
|
|
mihi
|
Na 4D se može da se ne vidi jer je pupčana vrpca izmdeđu nogu ona realno pokriva polni organ i ne vidi se meni su oba puta u 12 nedelji rekli dečaci i bilo je tačno. Mnogo zavisi od toga ko gleda.
|
|
|
|
RE: Pogrešno određen pol na UZ 30.4.2014 16:30:02
|
|
|
|
vonavoj
|
Moja dr ne voli da govori pol dok nije sigurna...sa prvom cerkom je pogodila...sad nije bila sigurna dok;jer su bile skupljene noge..ali je uz pomoc vaginalnog potvrdila da je curica.. videcemo do kraja!
|
|
|
|
RE: Pogrešno određen pol na UZ 1.5.2014 0:04:21
|
|
|
|
Sanchy
|
Takodje su mi vrlo rano rekli da je decak,cak mislim u 12 nedelji,amnio je potvrdila..inace ne znam za price ali M.se od starta okretao ka ultrazvuku i sve cetiri uvis,nije bilo greske..laik je mogao da vidi pol zato mi cesto nije jasno kako doktori pogrese
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Pogrešno određen pol na UZ 1.5.2014 10:47:48
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moja dr nije htela da kaze do 9 meseca sta je, svaki put je beba bila okrenuta karlicno i to guzom prema pupku sve dok se nije okrenula u 36 nedelji pa je odmah rekla da je devojcica, bez razmisljanja. Pogodak!
|
|
|
|
RE: Pogrešno određen pol na UZ 1.5.2014 15:18:39
|
|
|
|
Sanchy
|
M.se par puta okrenuo i zadnjicom prema uz a i tada se vidi akjo je decak,tacno se vide testisi,znaci nema sanse da se omasi,sad ne znam gde sam spakovala tu slicicu sa uz da vidite koliko je jasan pol
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?