Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Požar u obdaništu (Meksiko) 8.6.2009 9:26:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Negde je lu već spomenula, ne mogu da nađem taj njen post... Broj žrtava u požaru, koji je u petak zahvatio obdanište u gradu Ermosiljo, na severozapadu Meksika, popeo se na 41, dok se najmanje 12 dece nalazi u životnoj opasnosti, saopštile su meksičke vlasti. "U proteklih nekoliko sati još troje dece je umrlo", rekao je ministar zdravlja države Sonora Rejmundo Lopes novinarima i dodao da je 12 od 22 hospitalizovane dece u teškom stanju. Kada je požar izbio, u obdaništu "ABC centar" se nalazilo najmanje 140 dece, od kojih je nekoliko desetina sa teškim opekotinama prebačeno u specijalizovane bolnice preko granice u američku državu Arizonu. Većina nastradale dece, starosti od nekoliko meseci do tri godine, umrlo je od posledica udisanja dima, preneo je Rojters. Susedi i vaspitači su trčali kroz gust dim kako bi izvukli decu iz "ABC centra", a vatrogasci su probijali zidove kako bi doprli do mališana. Za sada nije poznato gde ili kako je požar izbio, ali postoji mogućnost da se to dogodilo u obližnjem skladištu ili prodavnici guma, saopštila je meksička vlada. Predsednik Meksika Felipe Kalderon je naložio da se pokrene istraga povodom ovog tragičnog događaja. Izvor: blic.rs
|
|
|
|
RE: Požar u obdaništu (Meksiko) 8.6.2009 9:54:23
|
|
|
|
Sneža
|
|
|
RE: Požar u obdaništu (Meksiko) 8.6.2009 9:57:25
|
|
|
|
2002m
|
To sam gledala pre neko vece, uzas.Ostavis dete u isugrnu ustanovu i .Nisam ni odgledala do kraja, ne mogu kada su deca u pitanju jako mi je strasno
|
|
|
|
RE: Požar u obdaništu (Meksiko) 8.6.2009 9:59:40
|
|
|
|
mihi
|
Joj to mi je bilo strašno još kad sam čula da je bilo beba od 3 meseca pa nadalje nisam mogla da slušam. Užas .
|
|
|
|
RE: Požar u obdaništu (Meksiko) 8.6.2009 10:01:17
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: mihi Joj to mi je bilo strašno još kad sam čula da je bilo beba od 3 meseca pa nadalje nisam mogla da slušam. Užas . I ja sam prebacila kada su rekli da je bilo beba od 3 meseca pa do......dalje neznam.
|
|
|
|
RE: Požar u obdaništu (Meksiko) 8.6.2009 10:09:40
|
|
|
|
NadaR
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?