Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Plačete li... 21.6.2010 0:31:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja placem i na vec utvrdjenu scenu iz latino serija, kada se nadju majka i izgubljena cerka...Sta dalje da pricam....
|
|
|
|
RE: Plačete li... 21.6.2010 0:38:57
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Jutros na TV je bio onaj dokumentarac Poslednja Oaza. Na sekund sam pogledala i gotovo. Mm je plakao na kraju filma Blistavi um. Odbila sam ga od zezanja. Naplatila sam mu suze moje koje sam prolila uz Opru, a za koje on nije imao razumevanja. Generalno placem, ne da placem nego znam i da na glas zajecam.
|
|
RE: Plačete li... 21.6.2010 0:55:51
|
|
|
|
Mishica 77
|
Možda je malo bzv ali ja mnogo više plačem kada su pitanju životinje nego ljudi. Znate oni panduri na Animal planet-u? A od kada imamo Isidoru počela sam da plačem na dečiju patnju... do sada baš i nisam. Zato i ne gledam takve emisije na TV-u. Onaj lik sa "Kvadraturom kruga" me ubija u pojam i više ne gledam. Plačem ko kiša. Šta mi to treba?
|
|
RE: Plačete li... 21.6.2010 1:00:38
|
|
|
|
Mishica 77
|
Dunja, mislila sam na konkretan razlog tj. gledanje TV-a. Ono je uopšteno.
|
|
RE: Plačete li... 21.6.2010 1:01:37
|
|
|
|
dunja RR
|
ok, mada su dosta slične teme
|
|
|
|
RE: Plačete li... 21.6.2010 1:07:39
|
|
|
|
cipiripi
|
Ja od kad sam placem kad gledam na animal planet-u SPCA... A kad sam bila ne-trudna plakala sam za razne gluposti...zensko to pa ludo nacisto
|
|
RE: Plačete li... 21.6.2010 1:58:12
|
|
|
|
Pipi duga carapa
|
Veoma retko placem mogu oci da mi zasuze,ali sam teska na suzama.Rasplacem se samo iz besa kad sam nemocna da pomognem nekome zbog bolesti...ili zbog ovakvih kretena koji zlostavljaju zenu i decu,a svi se ponasaju kao da se to ne desava.da cesto mi dusa place,ali su oci suve
|
|
|
|
RE: Plačete li... 21.6.2010 7:23:57
|
|
|
|
Trcosava
|
Do trudnoće nisam plakala skoro uopšte, jedvaaaaaaaa da pustim suzu. Sad izbegavam da gledam bilo šta na TV što bi me rasplakalo jer sam posle porođaja postala ešća plačipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Plačete li... 21.6.2010 7:39:43
|
|
|
|
New Mom
|
Nisam nešto osetljiva... mislim, rastuže me mnoge stvari na TV-u, ali retko plačem. Mislim da sam jedino tokom trudnoće plakala na reklamu za Telekom, ono, gde na kraju ide scena otac leži u bolnici a sin pita da li idu na derbi (ili tako nešto) a on odgovara "da pobedimo". Totalno šugava reklama, ali tada me je ubijala u živac.
|
|
RE: Plačete li... 21.6.2010 8:24:10
|
|
|
|
Mari86
|
Placem na film,placem i inace..plakala sinoc nemojte me pitati zasto sva sam se zacrvenela
|
|
RE: Plačete li... 21.6.2010 8:32:30
|
|
|
|
pepino
|
Inace sam prava placi a al bas.... Placem za svasta,cim je nesto bar malo tuzno eto meni suza,uz filmove,emisije,ma uz sve... To mi predstavlja i problem,ali ozbiljno,jer nemam kontrolu,ne umijem da se suzdrzim,ima situacija kada se osjecam kao debil,placem pred nekim pred kim ne bi nikada trebala dozvoliti da vide moju suzu,placem pa se ljudi cude,kao pa nije to toliko tuzno itd.... Ali ljudi ja ne umijem da se suzdrzim,pa da se isplacem kada ostanem sama,ne ide,odma knedla i suze,nema da se mogu strpiti,suzdrzati....
|
|
|
|
RE: Plačete li... 21.6.2010 8:36:41
|
|
|
|
strelitzia
|
plačem i na reklamu ako je u pozadini tužna muzika.... mm i brat i oni koji me znaju mi sa vremena na vrijeme donesu film i način da kažu da ga trebam obavezno pogledati jer će mi se svidjeti je: "pogledaj, plakaćeš"
|
|
|
|
RE: Plačete li... 21.6.2010 8:42:47
|
|
|
|
afrodita
|
"pogledaj, plakaćeš"user posted image isto Placem kad gledam neki tuzan crtani a film da ne spominjem. Oko mene svi se smeju dok ja lijem suze k'o iz kabla.
|
|
|
|
RE: Plačete li... 21.6.2010 9:08:10
|
|
|
|
strelitzia
|
ima jedan film u kom glume Denzel Washington i Dakota Fanning, zove se Man on fire...ne znam kako su ga preveli kod nas... e ja taj film izbjegavam u širokom luku. jednostavno ne mogu da se usudim da ga pogledam, jer mi je brat malo pričao o radnji... i nekidan sam ga vidjela na tv-u i brže bolje prebacila kanal. ne znam kako bi ga preživjela....
|
|
|
|
RE: Plačete li... 21.6.2010 11:43:40
|
|
|
|
Lu
|
Imamo temu SUZE, nastavite tamo ovu ćemo zaključati!
< Poruku je uredio Lu RR -- 21.6.2010 11:56:12 >
|
|
RE: Plačete li... 21.6.2010 11:46:25
|
|
|
|
engimengi
|
Mogu da se rasplacem začas,za svakakve gluposti,reklame,film ili za neku pesmu!!Uglavnom placem za sve sto je vezano za decu,cak i kad deca pevaju,smeju se i tako... Dok nisam dobila momke plakala sam uvek kad pomislim da ja jos nemam bebu i na poslu kad neka zena kaze da ne zeli svoje dete! U trudnoci sam plakala uglavnom od srece! Mm uvek padne na moje plakanje,zao mu
|
|
RE: Plačete li... 21.6.2010 11:54:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: strelitzia ima jedan film u kom glume Denzel Washington i Dakota Fanning, zove se Man on fire...ne znam kako su ga preveli kod nas... e ja taj film izbjegavam u širokom luku. jednostavno ne mogu da se usudim da ga pogledam, jer mi je brat malo pričao o radnji... i nekidan sam ga vidjela na tv-u i brže bolje prebacila kanal. ne znam kako bi ga preživjela.... Preveli su ga kao Srce u plamenu...Da, podseti me...Ridala sam....
|
|
|
|
RE: Plačete li... 21.6.2010 11:56:16
|
|
|
|
Mimče
|
jooooj sto sam ja u tadnjih par nedelja placljiva, uzas za sve i svasta i to sve sa suzama i ridanjem
|
|
|
|
RE: Plačete li na film? 21.6.2010 13:27:53
|
|
|
|
Mishica 77
|
OK, Lu, ako misliš da treba da se zaključa ali ja sam već gore objasnila razliku između tema, a postoji, zar ne?
< Poruku je uredio Alexx RR -- 21.6.2010 16:29:31 >
|
|
RE: Plačete li na film? 21.6.2010 16:29:54
|
|
|
|
*Alexx*
|
Preimenovala sam temu, da bude jasnije.
|
|
RE: Plačete li na film? 24.6.2010 15:39:21
|
|
|
|
Mishica 77
|
E, Alexx, upropasti mi temu!!! Bolje da piše: Da li plačete dok gledate TV?
|
|
RE: Plačete li na film? 24.6.2010 15:42:42
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Imamo temu SUZE, nastavite tamo ovu ćemo zaključati! Ovu temu je trebalo zakljucati, jer se svakako govori o skoro istim stvarima.
< Poruku je uredio Ana RR -- 24.6.2010 15:44:51 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Plačete li... 24.6.2010 15:44:13
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Mishica 77 Možda je malo bzv ali ja mnogo više plačem kada su pitanju životinje nego ljudi. Znate oni panduri na Animal planet-u? A od kada imamo Isidoru počela sam da plačem na dečiju patnju... do sada baš i nisam. Zato i ne gledam takve emisije na TV-u. Onaj lik sa "Kvadraturom kruga" me ubija u pojam i više ne gledam. Plačem ko kiša. Šta mi to treba? Iste stvari i mene rasplacu, narocito Animal planet. Inace, samo dva filma u zivotu su me naterala da ridam, bukvalno da ridam tokom citavog filma i posle filma- "Covek slon" i "Ples u tami".
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?