Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Petogodišnji snagator hit na internetu 27.10.2009 9:20:33
|
|
|
|
sladjaaaa
|
Petogodišnji snagator hit na internetu /video/ Autor: Blic online | Foto:YouTube | 26.10.2009. - 11:39 Petogodišnji Đulijano Stroe postao je senzacija na internetu nakon što je objavljena priča o njegovoj neverovatnoj fizičkoj snazi i kondiciji, a kao poseban detalj ističu se njegovi redovni treninzi u teretani u koju ide zajedno sa svojim ocem, prenosi Ananova. Đulijano, poreklom iz Rumunije, živi sa svojom porodicom u Italiji, a kako kaže njegov otac Julijan, dečak od malih nogu vežba i sada, vrlo uspešno može da izvodi raze gimnastičke vežbe, bez pomoći odraslih. Đulijano redovno ide i u teretanu, a zbog svojih veština već je pronašao mesto u Ginisovoj knjizi rekorda. "Idemo zajedno u teretanu od kada je bio mali. Ja sam uvek mnogo trenirao i rano sam počeo da ga vodim, tako da mi se on ubrzo priključio", objašnjava tata Julijan i dodaje da dečaku nikada nije bilo dozvoljeno da sam radi na spravama, već je uvek neko od starijih radio sa njim. "On je ipak samo malo dete i kada se umori od vežbanja, mi idemo da se igramo", naglašava tata. Pogledajte snimak klinca klikom na :Izvor: blic
< Poruku je uredio sladjaaaa -- 27.10.2009 9:21:35 >
|
|
|
|
RE: Petogodišnji snagator hit na internetu 27.10.2009 9:30:09
|
|
|
|
indy_25
|
Jao ne mogu da vjerujem. Svaka malom cast za ovo ali meni je ovo malo bezveze i glupo da djete od 5 godina ima ovakve misice. Dok se druga djeca igraju on jadnicak trenira. Mislim lijepo je baviti se sportom ali ovo mi je bas pretjerano.
|
|
|
|
RE: Petogodišnji snagator hit na internetu 27.10.2009 9:36:35
|
|
|
|
sladjaaaa
|
Jesi li videla snimak šta sve mali radi? To je neverovatno
|
|
|
|
RE: Petogodišnji snagator hit na internetu 27.10.2009 9:40:11
|
|
|
|
Markovicka
|
Maltretiranje deteta. dete treba da bude dete, a ne senzacija.
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 28.10.2009 12:42:43
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Petogodišnji snagator hit na internetu 28.10.2009 13:55:27
|
|
|
|
Lu
|
Bezveze,ne trebam ni gledati...
|
|
|
|
RE: Petogodišnji snagator hit na internetu 28.10.2009 13:58:10
|
|
|
|
2002m
|
Nisu normalni, dete tek treba da pocne da se razvija.Sta ce biti sa njim kada bude u pubertetu Meni je ovo odvratno.
|
|
|
|
RE: Petogodišnji snagator hit na internetu 28.10.2009 14:15:15
|
|
|
|
Kleopatra
|
Meni je ovo uzas blagi fujjjjjjjjjjjj
|
|
RE: Petogodišnji snagator hit na internetu 28.10.2009 14:17:23
|
|
|
|
dacca
|
kako moze da se vidi na you tube?
|
|
|
|
RE: Petogodišnji snagator hit na internetu 28.10.2009 14:18:40
|
|
|
|
sanji
|
|
|
RE: Petogodišnji snagator hit na internetu 28.10.2009 14:20:49
|
|
|
|
indy_25
|
Ukucaj GIULIANO STROE ima ga na you tube
|
|
|
|
RE: Petogodišnji snagator hit na internetu 28.10.2009 14:22:21
|
|
|
|
Kleopatra
|
IZVORNA PORUKA: sladjaaaa Pogledajte snimak klinca klikom na :Izvor: blic
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?