|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Pastaforno mmmmmmmm
28.11.2009 11:32:39   
dacca
- sos za bolonjeze
- mortadela sa maslinkama (lente)
- trapist (lente)
- parmezan
- makarone (kesa)
- paradajz(ako ga imate, nije striktno) user posted image

Prvo skuvati sos (ako treba napisacu za njega recept). U pleh redjati prethodno skuvane makarone (da se prekrije dno), pa redjati: sos, parmezan, mortadela i trapist. Potom ponoviti to isto (znaci jos jedan red istoga) i prekriti makaronama. To ostaviti da se zapece. Ja pecem na 180 stepeni, nekih 20- 40 min (zavisi kakva mi je struja).
Sto se tice paradajza, on se stavlja preko makarona (na vrhu) da bi bile mekane. Ali kao sto rekoh, nije obavezno!
Ljudi, PRIJATNO!
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Pastaforno mmmmmmmm
28.11.2009 11:33:55   
Ana RR
mljac mljac user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Pastaforno mmmmmmmm
28.11.2009 11:36:28   
dacca
aja bih zeljela jedan recept za gibanicu user posted image ! Do sada sam prepisivala tvoj recept za pizza pitu, cemo je probamo!user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Pastaforno mmmmmmmm
28.11.2009 11:38:09   
Lilly*
Dacco, napiši i recept za sos, pa da bude kompletno user posted image

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Pastaforno mmmmmmmm
28.11.2009 11:47:42   
dacca
Sos za bolonjeze

- 400 gr mljevenog mesa
- 1/2 crnog luka
- so, biber
- persun
- malo bijelog vina
- tegla ipo paradajz pirea

Sos se kuva u serpi, jer ga izadje dosta. U ulju porziti luk, persun i mljeveno meso (ne na jakoj temperaturi). Dodati soli, bibera i vina. To ostaviti minut dva da se krcka. Zatim dodati paradajz pire i pola flase jos vode. Na najacoj temperaturi do drzati dok ne provri, a onda je smanjiti.Sami cete vidjeti (po ukusu ) kada je sos gotov. Treba biti osrednji (ni gust, ni rijedak). Meni se kuva oko sat vremena.

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Pastaforno mmmmmmmm
28.11.2009 11:54:31   
Jelena81
izvin'te, a gde se nalazi recept za pizza pitu? 

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Pastaforno mmmmmmmm
28.11.2009 11:55:24   
Jelena81
ako je pizza rolat, nadjoh i isprobavam vec danas jer nam se najavili gosti!

(odgovor članu Jelena81)
Direktna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica
Norveške rolnice sa cimetom
Ringerajin kuvar: viking RR



Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here