Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pad mentalnih sposobnosti počinje u 27. g... 15.4.2009 13:35:27
|
|
|
|
Sneža
|
Ma vidim ja da meni sve nešto popadalo po životu,jedino još stoji uspravno ono kod mm,al aj dobro,i to je nešto!
|
|
RE: Pad mentalnih sposobnosti počinje u 27. g... 15.4.2009 13:41:45
|
|
|
|
Modessty
|
i ja bi mogla isto da kažem kao i Sneža
|
|
RE: Pad mentalnih sposobnosti počinje u 27. g... 15.4.2009 13:42:45
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Pad mentalnih sposobnosti počinje u 27. g... 15.4.2009 13:46:02
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Sneža Ma vidim ja da meni sve nešto popadalo po životu,jedino još stoji uspravno ono kod mm,al aj dobro,i to je nešto!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pad mentalnih sposobnosti počinje u 27. g... 15.4.2009 13:47:20
|
|
|
|
Modessty
|
sad znam zašto mi učenje teško ide he he sad imam izgovor kad mi ne ide!
|
|
RE: Pad mentalnih sposobnosti počinje u 27. g... 15.4.2009 14:47:03
|
|
|
|
Verus
|
to je bas bzv, a taaako smo mladi u 27 oj! Ne svidja mi se to starenje nikako
|
|
|
|
RE: Pad mentalnih sposobnosti počinje u 27. g... 15.4.2009 15:14:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Modessty sad znam zašto mi učenje teško ide Ja sam skroz suprotno primetila. Mnogo lakše ide sada u 28oj neko onomad u 22oj... sa 22 nikako nisam imala vremena za učenje, a ni volje, a ni pažnje...
|
|
|
|
RE: Pad mentalnih sposobnosti počinje u 27. g... 22.4.2009 0:43:06
|
|
|
|
kumara
|
IZVORNA PORUKA: Modessty sad znam zašto mi učenje teško ide he he sad imam izgovor kad mi ne ide! Meni se stvarno cini da mi mozak slabije radi nego kad sam bila mladja. Kao da je doslo do preteranog punjenja unformacijama. Nekad sam znala gomilu tel brojeva napamet, a sad jedva da mogu 10 da popamtim i to samo one koje stalno zovem.
< Poruku je uredio Lenka RR -- 22.4.2009 0:44:34 >
|
|
|
|
RE: Pad mentalnih sposobnosti počinje u 27. g... 22.4.2009 8:32:19
|
|
|
|
Anoniman
|
To sam brojevima tel mislim da je bolset moderne tehnologije, jer, zašto bi znala sve te brojeve napamet, ako imaš mobilni u džepu? A i kada smo bile klinke, bilo je moderno da znaš brojeve napamet... sada više nije moderno.
|
|
|
|
RE: Pad mentalnih sposobnosti počinje u 27. g... 29.5.2009 11:41:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Sve sam gluplja...
|
|
|
|
RE: Pad mentalnih sposobnosti počinje u 27. g... 29.5.2009 11:44:03
|
|
|
|
pahulja76
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Umne sposobnosti počinju da se gube u 27. godini života čoveka, nakon vrhunca koji doživimo u 22, što označava početak starenja, sugeriše najnovije istraživanje, prenosi BBC. Izvor: blic.rs Jesmo već pričale o ovome? auuu.. nije ni cudo sto sve manje pamtim... a ostalo mi jos par ispita do kraja faxa nikada ga necu zavrsiti
|
|
|
|
RE: Pad mentalnih sposobnosti počinje u 27. g... 29.5.2009 12:07:50
|
|
|
|
Anoniman
|
3 godine prošlo od početka pada mojih mentalnih sposobnosti...znači sve sam gluplja i gluplja ...hajde de
|
|
|
|
RE: Pad mentalnih sposobnosti počinje u 27. g... 29.5.2009 12:11:23
|
|
|
|
pahulja76
|
ja necu ni da brojim
|
|
|
|
RE: Pad mentalnih sposobnosti počinje u 27. g... 17.9.2009 11:10:35
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sad nešto kontam ...moram početi pripremati pravosudni ispit (postdiplomski sam odgodila do sljedeće godine) , oni koji su pravnici znaju o čemu govorim i o kojem se broju predmeta, knjiga zakona i čuda radi. e sad, kako učiti Bože dragi davno sam izašla iz fazona učenja ...djece dvoje (ovo je vadiona) , ostaje mi jedino noć... a prošla ovu 27 davno možda posebna tema za učenje
< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 17.9.2009 11:11:24 >
|
|
|
|
RE: Pad mentalnih sposobnosti počinje u 27. g... 17.9.2009 11:13:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Fakultet i beba, faklutet i dete, master... možda se negde uklopiš. A možeš i otvoriti "Pravosudni". Googlaj "master" pa u tom delu foruma otvori "pravosudni". Ili pak piši u dete i fakultet, ili pak otvori novu temu "Učenje posle dužeg vremena", ili...
|
|
|
|
RE: Pad mentalnih sposobnosti počinje u 27. g... 17.9.2009 11:14:21
|
|
|
|
Anoniman
|
ili da se samoubijem
|
|
|
|
RE: Pad mentalnih sposobnosti počinje u 27. g... 17.9.2009 11:16:32
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Pad mentalnih sposobnosti počinje u 27. g... 18.6.2018 18:43:41
|
|
|
|
mama Jo
|
Zato sam se ja udala u 26... dok mi je pamet bila na vrhuncu
|
|
RE: Pad mentalnih sposobnosti počinje u 27. g... 18.6.2018 18:47:39
|
|
|
|
superm
|
Jao ja sam se udala u 27😀😀😀😀crkoh od smeha
|
|
RE: Pad mentalnih sposobnosti počinje u 27. g... 18.6.2018 18:51:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Stvarno fali smajli sto se krsti
|
|
RE: Pad mentalnih sposobnosti počinje u 27. g... 18.6.2018 18:53:43
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Stvarno fali smajli sto se krsti Molim te idi u temu - koliko je pametna Vasa desna noga?
|
|
RE: Pad mentalnih sposobnosti počinje u 27. g... 18.6.2018 18:54:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ma videh i to... Sta reci..
|
|
RE: Pad mentalnih sposobnosti počinje u 27. g... 18.6.2018 23:28:37
|
|
|
|
MimaKos
|
I ja u 26, al se ne slazem sa ovim, sve je stvar koriscenja vijuga..
|
|
|
|
RE: Pad mentalnih sposobnosti počinje u 27. g... 19.6.2018 1:40:30
|
|
|
|
mama Jo
|
ma ko zna kad je radjeno istrazivanje
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?