Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
[Obrisana poruka] 4.6.2009 16:43:56
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ona trudna, on se goji :)) 4.6.2009 16:44:32
|
|
|
|
NadaR
|
Pice, čips, čokolade... najčešći su uzrok gojenju, ali i češće konzumirnaje piva zbog, kako kažu, stresa kojem su izloženi živeći sa trudnicom.
|
|
RE: Ona trudna, on se goji :)) 4.6.2009 16:45:09
|
|
|
|
dana198495
|
Moj muž se još nije udebljao ali ko zna ima još dva i po mjeseca pa možda i nabaci koju kilu
|
|
|
|
RE: Ona trudna, on se goji :)) 4.6.2009 17:35:13
|
|
|
|
Anoniman
|
I mm se ugojio u mojoj prvoj trudnoci, u ovoj drugoj i nije jer se nisam ni ja puno ugojila
|
|
|
|
RE: Ona trudna, on se goji :)) 4.6.2009 18:28:04
|
|
|
|
afrodita
|
IZVORNA PORUKA: gagi Ziva istina mm se u mojoj prvoj trudnoci udebljao deset kila i u drugoj 10, ukupno 30
|
|
|
|
RE: Ona trudna, on se goji :)) 4.6.2009 19:50:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: afrodita IZVORNA PORUKA: gagi Ziva istina mm se u mojoj prvoj trudnoci udebljao deset kila i u drugoj 10, ukupno 30 Čisto da znate: 10 + 10 = 30
|
|
|
|
RE: Ona trudna, on se goji :)) 4.6.2009 20:48:18
|
|
|
|
sneza24
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: afrodita IZVORNA PORUKA: gagi Ziva istina mm se u mojoj prvoj trudnoci udebljao deset kila i u drugoj 10, ukupno 30 Čisto da znate: 10 + 10 = 30 Mm se nije ugojio ali je imao vece potrbe za snom od mene a ja trudna
|
|
|
|
RE: Ona trudna, on se goji :)) 4.6.2009 20:51:48
|
|
|
|
Ptičica
|
Jedan tata, čije dete je kod mene u vrtiću, tvrdi da je imao sve simptome trudnoće, dok je njegova žena bila trudna. I prvi, i drugi put!!! Kaže da je imao jutarnje mučnine, pospanost, povećan apetit i stomak mu je rastao!!! Kad mu je žena predložila treće dete, rekao je: ''Joj, nemoj, molim te! Ne podnosim dobro trudnoću!'' Živa istina! Tako čovek priča!!!
|
|
|
|
RE: Ona trudna, on se goji :)) 4.6.2009 20:53:50
|
|
|
|
sneza24
|
Ja mislim da je to stvarno moguce.
|
|
|
|
RE: Ona trudna, on se goji :)) 5.6.2009 8:35:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica zbog, kako kažu, stresa kojem su izloženi živeći sa trudnicom. Jadni oni ...izloženi su STRESU zato sto zive sa trudnicom pa nek idu mami ...da ne budu izlozeni stresu
|
|
|
|
RE: Ona trudna, on se goji :)) 5.6.2009 16:20:23
|
|
|
|
afrodita
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: Smeshkica zbog, kako kažu, stresa kojem su izloženi živeći sa trudnicom. Jadni oni ...izloženi su STRESU zato sto zive sa trudnicom pa nek idu mami ...da ne budu izlozeni stresu joj Vucko
|
|
|
|
RE: Ona trudna, on se goji :)) 15.10.2016 21:51:00
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ima ovde istine, i mm je primetyio, malko se ugojio sad u mojoj poslednjoj trudnoci
|
|
|
|
RE: Ona trudna, on se goji :)) 15.10.2016 23:53:40
|
|
|
|
choopa choops
|
MM se ugojio svaki put kad bih ja bila trudna. Pa onda dijete, treninzi Jadan.
|
|
RE: Ona trudna, on se goji :)) 24.6.2018 14:02:04
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahahah, moj je mrsus, ali ima istine u ovome
|
|
RE: Ona trudna, on se goji :)) 24.6.2018 15:47:17
|
|
|
|
MimaKos
|
Mm se goji sa i bez trudnoce, ali se opustio kao ja zadnji put, pojacao lezanje i klopu pa sad na treninge fudbala i tenisa :)
|
|
|
|
RE: Ona trudna, on se goji :)) 24.6.2018 18:06:15
|
|
|
|
mama Jo
|
eto, definitivno se opuste godinama
|
|
RE: Ona trudna, on se goji :)) 24.6.2018 18:10:02
|
|
|
|
MimaKos
|
Zato sad hleb u usta ne stavlja :)
|
|
|
|
RE: Ona trudna, on se goji :)) 3.3.2019 10:04:46
|
|
|
|
Sanidej
|
Solidarnost, sta li :)
|
|
|
|
RE: Ona trudna, on se goji :)) 11.12.2019 22:05:56
|
|
|
|
Slavkic
|
Moj jos uvek ima trudnici stomak i visak kila🌞
|
|
|
|
RE: Ona trudna, on se goji :)) 11.12.2019 22:07:23
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Sanidej Solidarnost, sta li :) Naravno
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?