prase
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: prase E sad, Pariz... Kažu, najromantičniji grad na svetu. Priča se, lep je u svako doba godine. Luvr, Ajfelova kula, Trijumfalna kapija, Jelisejska polja... Imala sam priliku da "skoknem" do Pariza sa kolegama na vikend, bili smo par nedelja u Francuskoj poslom, ali nisam htela. Osnovni razlog je bio taj što nisam htela da vidim Pariz sa njima, nego sa mm. Tom logikom idući, ako mi nije u pitanju extra-extra-naj drugarica, propustila bih možda Tašo i ovu tvoju priliku. Drugi razlog je bio praktičan, što smo mi bili u Nici, što je 6 sati TŽV-om ili 11 sati običnim vozom od Pariza - jedan dan bi nam otišao samo na putovanje. Ako te nisam dovoljno zbunila, mogu ja da nastavim da moždikam... Ja sam u Parizu već bila, ali sam bila balavica, 7-mi osnovne. I ne doživljavam ga toliko romantičnim kao ti. Meni je romantika za odlazak sa mužem - RIM! Tamo još nisam bila, i hoću da idem sa mužem, i sve kosti ću mu slomiti ako ode bez mene! A Pariz mi je... pa baš za ovu drugaricu, najbolju drugaricu, kumu, koja je dva puta po više od godinu dana ŽIVELA u Parizu... (Da ne kažem da bi baš bile super slike, obe sa stomacima (beži mi mesec dana u trudnoći) na vrh Ajfelove kule! ) Tek sada vidim ovo... Ma gde sam ti ja romantična, ja sam mislila da si ti takva Htela bih da idem sa mm jer mi je sa njim svaki doživljaj veći i zato što znam da bismo otišli jednom i nikada više, bili zajedno ili ne. U uslovima koje si ti opisala, 100 puta radije bih išla sa tom drugaricom, a mm bi verovatno rekao "Uh, dobro je, znači ja ne moram?"... ili, eventualno: "Onda ja udem na Hungaroring" što bi kod mene izazvalo oštar bol u predelu prepona...