Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novi dizajn Ringeraje.rs 5.1.2010 23:35:38
|
|
|
|
cipiripi
|
volim novosti i promene
|
|
RE: Novi dizajn Ringeraje.rs 5.1.2010 23:36:45
|
|
|
|
2002m
|
|
|
|
|
RE: Novi dizajn Ringeraje.rs 5.1.2010 23:37:26
|
|
|
|
JULIE
|
|
|
|
|
RE: Novi dizajn Ringeraje.rs 6.1.2010 11:21:52
|
|
|
|
Lu
|
Draga naša guppy,kako se ona brine da nama svima udovolji,naravno sa svojim timom
|
|
|
|
RE: Novi dizajn Ringeraje.rs 6.1.2010 17:30:17
|
|
|
|
gagana83
|
Jedva cekam
|
|
RE: Novi dizajn Ringeraje.rs 7.1.2010 21:52:31
|
|
|
|
magde
|
bih htela da vidim sta je to super tako i treba ODLICNO
|
|
|
|
RE: Novi dizajn Ringeraje.rs 7.1.2010 22:58:21
|
|
|
|
guppy RR
|
Još maaaaaaaaaaalooooooooo....
|
|
|
|
RE: Novi dizajn Ringeraje.rs 8.1.2010 8:42:11
|
|
|
|
*Alexx*
|
Guppy, daj neke termine
|
|
RE: Novi dizajn Ringeraje.rs 11.2.2010 21:09:08
|
|
|
|
guppy RR
|
I evo.. konačno i na novom dizajnu. Promenili smo desnu kolonu i svu navigaciju i dno stranice... a sada sledi JOŠ TOGA Vežite se i ... čekajte Komentari na dizajn neka idu u ovu temu, molim.
|
|
|
|
RE: Novi dizajn Ringeraje.rs 11.2.2010 21:10:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Oho ima jos toga! Meni se malo ne svidja ovo desno al verovatno jer sam se navikla na staro! Ostalo SUPER!
|
|
|
|
RE: Novi dizajn Ringeraje.rs 11.2.2010 21:12:10
|
|
|
|
Nensi*
|
Meni je malo neobicno,ali sve je stvar navike,svidja mi se kako izgleda,jos samo da se naviknem...
|
|
|
|
RE: Novi dizajn Ringeraje.rs 11.2.2010 21:12:56
|
|
|
|
magnetic
|
Meni sve izgleda super i moderno.Navikla sam se na staru RR,ali cu se i na ovo lako navici
|
|
RE: Novi dizajn Ringeraje.rs 11.2.2010 21:14:57
|
|
|
|
Lilly*
|
Meni je baš super! Prvo sam se začudila kada sam ušla "Kako da sada pronađem teme" ali se brzo snađoh
|
|
|
|
RE: Novi dizajn Ringeraje.rs 11.2.2010 21:16:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
A, u kom programu radite ovaj sajt? Bas vam je super
|
|
RE: Novi dizajn Ringeraje.rs 11.2.2010 21:18:28
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Mene je samo malo zbunilo ono sa moje desne strane komentarisane teme i sto se pokrecu sami.Pa i omanem i pritisnem na video. Ali svidzami se i sve je stvar navike mislim.
|
|
|
|
RE: Novi dizajn Ringeraje.rs 11.2.2010 21:21:55
|
|
|
|
Mrvicabg
|
o da i ja taman natempiram gde hocu da udjem kad ono mi pobegne ali navicicemo se
|
|
|
|
RE: Novi dizajn Ringeraje.rs 11.2.2010 21:23:38
|
|
|
|
Anoniman
|
e meni se samo to ne svidja (citaj nervira),ovako je nekako preglednije!
|
|
|
|
RE: Novi dizajn Ringeraje.rs 11.2.2010 21:26:48
|
|
|
|
lothroniell
|
Zanimljivo je! Ali ce mi trebati vremena da se naviknem, i uvek mi nekako pobgne onaj deo "Aktivne debate"...
|
|
RE: Novi dizajn Ringeraje.rs 11.2.2010 22:00:17
|
|
|
|
simke
|
IZVORNA PORUKA: simke Kod mene se smenjuje stari i novi dizajn Kad odem na aktivne debate onda je novi,a kad udjem na neku temu onda je stari Novi dizajn je extra(osim gore navedenog problema)
|
|
|
|
RE: Novi dizajn Ringeraje.rs 12.2.2010 0:10:09
|
|
|
|
cipiripi
|
meni je sve zabagovalo
|
|
RE: Novi dizajn Ringeraje.rs 12.2.2010 0:13:56
|
|
|
|
Veca77
|
Pa i nije los! Iznenadila me je homepage kada sam otvorila; to sa klizanjem videa, foruma i albuma, ali sam se brzo navikla! Svidja mi se!!! Dobra promena!
|
|
RE: Novi dizajn Ringeraje.rs 12.2.2010 0:23:17
|
|
|
|
engimengi
|
Uuuu bravo svidja mi se!!!
|
|
|
|
RE: Novi dizajn Ringeraje.rs 12.2.2010 0:37:14
|
|
|
|
cipiripi
|
ja stvarno imam problema.. zadnja tema stoji 23:58, sve mi je brljavo i razvuceno+mutno... ne rade mi pp, ne vidi se nista kad udjem u moja RR, jedva sam sad dosla do ove teme..
|
|
RE: Novi dizajn Ringeraje.rs 12.2.2010 0:38:02
|
|
|
|
cipiripi
|
* image Ja i moja srecica :) Avtor: sasinka image Svadbica Avtor: Mishica 77 image Lefkada Avtor: viking image Druzenje u Beogradu 06.02.2010. Avtor: cipiripi Costa kafenisanje RR forumasica :D image Ispijanje kafe u BG Avtor: OTI 6.februara na Terazijama okupise se Ringerajke da piju kafu... o Svi albumi o Izradi svoj album * image marince u 23:58 u temi RE: Udaja sa foruma Partnerstvo - Venčanje, krštenje, godišnjice … image She Ra u 23:58 u temi RE: Trudnice - prvo tromesečje (1. - 13. nedelja) sa foruma Trudnoća - U očekivanju (deteta) image Tatamata u 23:58 u temi Kako pripremiti sobu za najmlađeg člana vaše porodice? sa foruma Trudnoća - Šta mi treba za novorođenče? ovako izgleda
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaPodrška partnera kao ključ uspeha u VTO Uspeh vantelesne oplodnje često zavisi od mnogo faktora, a jedan od ključnih je i emocionalna podrška partnera. U nastav...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Одређивање пола.
пеперутка16
Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је: