Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Novi Sad i okolina - UPOZORENJE! 16.3.2009 15:23:24
|
|
|
|
NadaR
|
Tasho kupi dovoljno vode odmah prije nestasice... Najgori je wc i kupanje...
|
|
RE: Novi Sad i okolina - UPOZORENJE! 16.3.2009 15:26:14
|
|
|
|
mihi
|
Oni nisu normalni. Lakše je kad nema struje naravno ako nije zima nego kad nema vode. Kako će ljudi sa malom deco. E to samo u ovoj zemlji ima!!!!!!
|
|
|
|
RE: Novi Sad i okolina - UPOZORENJE! 16.3.2009 15:37:06
|
|
|
|
Anoniman
|
A dobro, kada malo promisliš, u sredu ćeš ga okupati normalno i već u petak kada ustane možeš opet, a između, jbg nakupi dosta vode. (ne mislim mihi konkretno ti)...
|
|
|
|
RE: Novi Sad i okolina - UPOZORENJE! 16.3.2009 15:40:14
|
|
|
|
mihi
|
Ma znam Taša ali mene to pogođa kad čujem jer kod nas su to radili letos za vikend od petka do nedelje nije bilo vode. Najgore je zbog WC--a!
|
|
|
|
RE: Novi Sad i okolina - UPOZORENJE! 16.3.2009 15:45:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa ja sada javim mm-u, tek će on "a daaa, 30 sati", kažem mu da je bolje da imamo vode, pa da prospemo ako nam ne treba nego da sere** ispred zgrade jer nema vode u kotliću. Izvinjavam se na prostoti.
|
|
|
|
RE: Novi Sad i okolina - UPOZORENJE! 16.3.2009 15:47:45
|
|
|
|
Jeca*
|
hahaha
|
|
|
|
RE: Novi Sad i okolina - UPOZORENJE! 16.3.2009 16:35:05
|
|
|
|
Dora
|
hvala na obaveštenju, da se snabdemo dok je vreme :)
|
|
|
|
RE: Novi Sad i okolina - UPOZORENJE! 17.3.2009 3:09:05
|
|
|
|
stella
|
Jao,kod nas kada kazu da nece biti vode nekoliko sati obicno 1-2h.Ja napunim sve flase,sudje svo napunim.Muz se iznenadio kada je vidio puna kuhinja posuda sa vodom.
|
|
RE: Novi Sad i okolina - UPOZORENJE! 17.3.2009 8:22:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Juče smo baka i ja donele burad iz garaže, znate onu plastičnu burad za kiseli kupus...
|
|
|
|
RE: Novi Sad i okolina - UPOZORENJE! 17.3.2009 9:41:33
|
|
|
|
maša
|
UŽAS!!!!!!E baš me zanima razlog-em ceo grad, em 30h....
|
|
|
|
RE: Novi Sad i okolina - UPOZORENJE! 17.3.2009 9:43:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Menjaju neke silne cevi, ako sam dobro shvatila, a onda će voda da nam poskupi, kako bismo još i otplatili te cevi...
|
|
|
|
RE: Novi Sad i okolina - UPOZORENJE! 17.3.2009 19:06:52
|
|
|
|
stsanja
|
samo u cetvrtak ceo grad nece imati vode,ustvari kuce i nizi spratovi ce imati slab pritisak.A sutra slab pritisak ali ce biti vode,tako kazu
|
|
|
|
RE: Novi Sad i okolina - UPOZORENJE! 18.3.2009 13:24:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja radim na Bulevaru oslobođenja, na 4-om spratu, evo već sada nema vode. Kod kuće, okolina Spensa, na 5-om spratu, još ima ali je jako sleb pritisak.
|
|
|
|
RE: Novi Sad i okolina - UPOZORENJE! 19.3.2009 16:07:39
|
|
|
|
Lilly*
|
Devojke iz ns, imate li vode, ja svo vreme imam pa mi cudno..
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?