dada2104
|
Dobro večer, prvo post je jako dug, trudila sam se ga skratiti,, maksimalno koliko se je dalo. Ko ima vremena da procita, HVALA. Ovako, prvo da napomenem, imam “divan” brak, sve nekako štima, dogovaramo se manje-više oko svega,ali problem nastane, kada muža pozovu prijatelji, da idu naveče na piće.Samo piće ko piće mi ne smeta, ne smeta mi ni kada, ide po danu, tipa posle posla, sa našim zajedničkim prijateljima.To su njegovi prijatelji iz djetinjstva, i 99% ih je samaca, što znači da nemaju ni ženu ni djecu. Imaju kao devojke, ali naravno one isto izlaze. E sad, fora je u tome što on kada izađe sa njima, mene uhvati neka panika, tipa ko zna da li je stvarno sa njima, ko zna gdje su, itd… To su samo ti njegovi drugari iz djetinjstva, jer kada ide sa našim zajedničkim prijateljima, toga nema, ja sam opuštena,nemam te muke da tako kažem.Dam primer od juce:Drug je pozvao muža da idu na neki roštilj, i koju popiti povodom rođendana. Mene je kao isto pozvao, al na način ja sam zvao Janka da dođe sutra na roštilj, a za vas (mene i djecu) ne znam šta da vam kažem neće tu biti neko društvo za tebe. I naravno, ja sam se toliko poniženo osjecala, da nisam uopšte imala odgovor na ta njegov, da kažem poziv… Da probam skratiti, muž je došao kući, nakon nekih 4-5 sati, i naravno svađu sam ja započela, jer mi je muka više gledati kako on samo ode, uopšte se ne sjeti da ima kući ženu i djecu, niti me pita za mišljenje ne ništa… I tako smo se prepirali, pričali na kraju, da kažem lepo, da sam mu i rekla da to njegovo izlaženje ne vodi nigdje, ako ću mu scenu praviti svaki put kad dođe kući. Molila sam ga da prestane, p je rekao da nemam prava mu to reći… I onda ga lepo pitam, ako mogu njega zvati, šta sam onda ja…nisam dobrodošla,ili šta… Jer to se već dešava 6 godina, i konstantno jedno te isto, zovu ga petak subotu naveče, i to od 9-10 sati navece pa do nekih pola 2 ujutro, kao sjede i piju si pivce, i kao pričaju. Ja u to ne verujem, i onda mi kaže da sam zakomplicirana, zašto ja ne izlazim, kao on mi ne brani, niti da bi svaki vikend išla van…meni se čini da mu nije stalo do mene. Molim vas za savjet… Lep pozdrav
|