Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nintendo Wii (Wii konzola) 13.8.2009 10:28:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja pocinjem biznis sa ovim very soon :)))
|
|
|
|
RE: Nintendo Wii (Wii konzola) 13.8.2009 10:29:43
|
|
|
|
gagana83
|
Mm je lud za ovim cudom i redovno ide u igraonicu pa je jos i mene zarazio,i ja isla par puta. Prvi put kad sam isla sam dobila upalu misica na ruci
|
|
|
|
RE: Nintendo Wii (Wii konzola) 13.8.2009 10:30:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Miljana
|
|
|
|
RE: Nintendo Wii (Wii konzola) 13.8.2009 10:31:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Vučkice, draga, idem do Milje na kafu uz pogled na more, a onda stižem kod tebe na igice.
|
|
|
|
RE: Nintendo Wii (Wii konzola) 13.8.2009 10:31:27
|
|
|
|
Anoniman
|
navodno ima i ova ženska Wii konzola nešto fol aerobik i ona je jeftinija
|
|
|
|
RE: Nintendo Wii (Wii konzola) 13.8.2009 10:33:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Vučkice, draga, idem do Milje na kafu uz pogled na more, a onda stižem kod tebe na igice. bujrum dušo moja draga ...a djecu ćemo u drugu sobu zaključati da nam ne otimaju igrice
|
|
|
|
RE: Nintendo Wii (Wii konzola) 13.8.2009 10:34:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja mislim da je fora da imas cd koji se ubaci pa igras, ima boks, tenis, aerobik... kazu da je aerobik zakon, ne treba ti nista pored toga. IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. navodno ima i ova ženska Wii konzola nešto fol aerobik i ona je jeftinija
|
|
|
|
RE: Nintendo Wii (Wii konzola) 13.8.2009 10:35:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Moje dete bi flipnulo da može da mlatara daljinskim i da to bude reket. I ovako stalno vuče neke igračke (kegle za kuglanje, mačeve i sl), i priča da je to reket!
|
|
|
|
RE: Nintendo Wii (Wii konzola) 13.8.2009 10:36:17
|
|
|
|
guppy RR
|
Gledala sam dugo taj WII .... ali je skup, majku mu
|
|
|
|
RE: Nintendo Wii (Wii konzola) 13.8.2009 10:36:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja bih ga odmah na tenis upisala IZVORNA PORUKA: Tasha RR Moje dete bi flipnulo da može da mlatara daljinskim i da to bude reket. I ovako stalno vuče neke igračke (kegle za kuglanje, mačeve i sl), i priča da je to reket!
|
|
|
|
RE: Nintendo Wii (Wii konzola) 13.8.2009 10:36:42
|
|
|
|
gagana83
|
Da,ali imas razlicite dodatke:za tenis ili kuglanje npr. igras sa ovim daljinskim a za boks treba neka druga dva nastavka koja natakaris na ruke pa onda igras
|
|
|
|
RE: Nintendo Wii (Wii konzola) 13.8.2009 10:37:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn Ja mislim da je fora da imas cd koji se ubaci pa igras, ima boks, tenis, aerobik... kazu da je aerobik zakon, ne treba ti nista pored toga. IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. navodno ima i ova ženska Wii konzola nešto fol aerobik i ona je jeftinija ne znam baš objasniti Miljana ....al mene više zanima Crash Bandicoot i sl plemenite igrice
|
|
|
|
RE: Nintendo Wii (Wii konzola) 13.8.2009 10:38:29
|
|
|
|
Anoniman
|
na tenis može tek sa punih 5 godina (ja sam dugo trenirala tenis) da...pa zato muz i hoće da naruči te dodatke oni su vani od 15 dolara pa na dalje
|
|
|
|
RE: Nintendo Wii (Wii konzola) 13.8.2009 10:38:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma meni su najbolje one socijalne igrice sto su 20 god stare, tipa game boy, commodore 64, sega mega. Takvih imam oko 15 000 u kompu. Sve mi je ovo novo bzvz. IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn Ja mislim da je fora da imas cd koji se ubaci pa igras, ima boks, tenis, aerobik... kazu da je aerobik zakon, ne treba ti nista pored toga. IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. navodno ima i ova ženska Wii konzola nešto fol aerobik i ona je jeftinija ne znam baš objasniti Miljana ....al mene više zanima Crash Bandicoot i sl plemenite igrice
|
|
|
|
RE: Nintendo Wii (Wii konzola) 13.8.2009 10:39:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn Ja bih ga odmah na tenis upisala IZVORNA PORUKA: Tasha RR Moje dete bi flipnulo da može da mlatara daljinskim i da to bude reket. I ovako stalno vuče neke igračke (kegle za kuglanje, mačeve i sl), i priča da je to reket! Pitala sam, kažu da pre 5-te ne vredi, a najbolje bi bilo dočekati 7-mu.
|
|
|
|
RE: Nintendo Wii (Wii konzola) 13.8.2009 10:42:10
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR Gledala sam dugo taj WII .... ali je skup, majku mu jeste ... 300 eura
|
|
|
|
RE: Nintendo Wii (Wii konzola) 13.8.2009 14:30:45
|
|
|
|
Delijagirl
|
Wii je ludilo. Ja se secam kad je to drug doneo iz nemacke odma kad je izasao i igrali mi tenis kod njega u jednom momentu se Neca nesto zaleteo za loptom i proleteo kroz staklena vrata. Srecom pa se sve zavrsilo sa par manjih opekotina ali tako je to kad se dvoje nenormalnih nadje i igra tenis. Drugom prilikom dok smo igrali golf razbio je luster onim stapom za golf a da ne pricam kako mu se jadna keva ukocila dok je vezbala jogu na tome. Ja bi mnogo volela da imam to kuci ali samo kad pogledam mmja vec se sam naostri kad me podseti sta se desilo kod Nece a i neznam kako bi to izgledalo kod nas jer moje kuce skacu na mene kad samo pokusam da igram po kuci a kamuli da krenem sa igranjem tenisa ili neceg takvog :)
|
|
RE: Nintendo Wii (Wii konzola) 14.8.2009 8:51:04
|
|
|
|
Anoniman
|
budi me jutros buka u 4 ....ja sama u krevetu, u dječijoj sobi prazan krevet...odem u dnevnu moj muž i ćerka sjede i igraju se ...vozi dijete super maria u autiću - uglavnom ona se probudila (tako mi bar muž kaže) oko pola 3 i došla u dnevnu i skužila tu napravu i zasjela na kraju sam došla ja-vještica ....i otjerala je na spavanje ...zla majka
|
|
|
|
RE: Nintendo Wii (Wii konzola) 14.8.2009 8:54:08
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Nintendo Wii (Wii konzola) 24.5.2010 0:26:04
|
|
|
|
gagana83
|
Mm kupio pre neki dan Wii. Navadio se ko malo dete a ni ja nisam bolja Otpala mi ruka od tenisa
|
|
RE: Nintendo Wii (Wii konzola) 24.5.2010 7:18:43
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 Mm kupio pre neki dan Wii. Navadio se ko malo dete a ni ja nisam bolja Otpala mi ruka od tenisa Eto ti vežbanja za skidanje kila
|
|
RE: Nintendo Wii (Wii konzola) 24.5.2010 9:20:10
|
|
|
|
2002m
|
Nedavno sam ubedjivala dete da kupi to cudo , nece stipsa da trosi njegove pare . Tako da sam ostala bez konzole, a tako bi se igrala
|
|
|
|
RE: Nintendo Wii (Wii konzola) 24.5.2010 9:33:04
|
|
|
|
kokoloko
|
Moj savet svima je da Wii kupite na jesen. Ide lepo vreme, a deca kada se navade neće izlaziti iz kuće. ja sam ipak sa spoljne aktivnosti. imam Wii od zimus. mi igrali više nego naš sin. njemu brzo dosadi igrica, a kupiti novu je teško (5000-6000).
|
|
|
|
RE: Nintendo Wii (Wii konzola) 24.5.2010 9:40:20
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: 2002m Nedavno sam ubedjivala dete da kupi to cudo , nece stipsa da trosi njegove pare . Tako da sam ostala bez konzole, a tako bi se igrala Ccccccc dete da potrosi svoj dzeparac da bi se mama igrala Mi smo kupili polovno.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?