Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
Nezgode iz spavaće sobe 26.3.2009 12:40:49
|
|
|
|
eugenija
|
Mira i Darko na moruuu... Vruće, jedva stigli do apartmana kod neke babeee... Mira šalje Darku u prodavnicu da kupi hladan sok da se rashldeeee... Ide Darko, u kesi nosi sok i šlag! Pita ga Mira šta će ti šlag, on se značajno smeška, kaže, mislio sam da probamo nešto. Kreću poljupci... Pšššššš... Darko našprica Miru po celom telu, i krene lagano da liže šlag sa njenog tela odozgo prema dole. Mira uživa, kreće u laganu ekstazu kako joj se Darko sve više spušta prema donjem stomaku... Mira očekuje glavni deo, već je uzbuđena da bi vrištala, kad: Darko odjednom diže glavu svu belu od šlaga, odlazi u kupatilo i povraća, i povraća, i povraća. Narednih 9 dana mora, Darko leži sa temperaturom, iscrpljen povraća, i ima groznicu. Vraćaju se u Banja Luku. Sedi celo drutvo u kafiću. Mira priča doživjaj sa mora dok je Darko otišao do wc-a. Ostalo društvo se valja od smeha. Mira napominje: Nemojte mu molim vas reći! Darko dolazi, seda za sto, i naručuje - kafu sa šlagom!!!!!! E tu smo pukli od smeha, i naravno skapirao je da znamo Imate li vi neke smešne ili šeprtljave nezgode iz spavaće sobe? Podelite ih s nama!
|
|
RE: Nezgode iz spavaće sobe 26.3.2009 12:44:56
|
|
|
|
Anoniman
|
morala bih ici pod ono anoniman
|
|
|
|
RE: Nezgode iz spavaće sobe 26.3.2009 12:45:41
|
|
|
|
eugenija
|
Ajd, ajd ne glupiraj se
|
|
RE: Nezgode iz spavaće sobe 26.3.2009 12:46:14
|
|
|
|
Anoniman
|
ja i mm vodili ljubav on zavrsio i bas kad je zavrsio tako je prdnuo da mi se onesvjestilo.
|
|
|
|
RE: Nezgode iz spavaće sobe 26.3.2009 12:47:24
|
|
|
|
Anoniman
|
bi ja ... al je nezgodno do bola ...mos misliti sta je kad je meni vako blentavoj neugodno
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 26.3.2009 12:48:08
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Nezgode iz spavaće sobe 26.3.2009 12:48:16
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman ja i mm vodili ljubav on zavrsio i bas kad je zavrsio tako je prdnuo da mi se onesvjestilo. Aaaaaaaaahahahahahahahahaha
|
|
RE: Nezgode iz spavaće sobe 26.3.2009 12:48:20
|
|
|
|
Sneža
|
Kada je moj mm imao prvi seks,to je bilo sa nekom starijom i naravno mnoooogo iskusnijom ženskom,i "ono"su radili kod njega u stanu,i završili oni radnju,i on se prvi obukao,izašao iz sobe,kad zove ženska i kaže:alo bre meni ove gaće nešto mnogo velike,da ti nisi možda obukao moje,moj mužić skine pantalone i ladno obukao njene gaćice
|
|
RE: Nezgode iz spavaće sobe 26.3.2009 12:48:44
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Nezgode iz spavaće sobe 26.3.2009 12:49:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Anoniman ja i mm vodili ljubav on zavrsio i bas kad je zavrsio tako je prdnuo da mi se onesvjestilo.
|
|
|
|
RE: Nezgode iz spavaće sobe 26.3.2009 12:50:12
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman ja i mm vodili ljubav on zavrsio i bas kad je zavrsio tako je prdnuo da mi se onesvjestilo. Zamisli da je prdnuo dok si ga oralno zadovoljavala
|
|
RE: Nezgode iz spavaće sobe 26.3.2009 12:50:46
|
|
|
|
Anoniman
|
na moru, u hotelu, nakon zestoke hmhm polomili krevet
|
|
|
|
RE: Nezgode iz spavaće sobe 26.3.2009 12:50:49
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Sneža Kada je moj mm imao prvi seks,to je bilo sa nekom starijom i naravno mnoooogo iskusnijom ženskom,i "ono"su radili kod njega u stanu,i završili oni radnju,i on se prvi obukao,izašao iz sobe,kad zove ženska i kaže:alo bre meni ove gaće nešto mnogo velike,da ti nisi možda obukao moje,moj mužić skine pantalone i ladno obukao njene gaćice E ovo je za Trenutak istine -Da li ste nosili žensko rublje?
< Poruku je uredio eugenija -- 26.3.2009 12:51:48 >
|
|
[Obrisana poruka] 26.3.2009 12:51:18
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Nezgode iz spavaće sobe 26.3.2009 12:52:58
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Nezgode iz spavaće sobe 26.3.2009 12:56:41
|
|
|
|
eugenija
|
Mene je tip ohladio u momentu! - Grrrr - Grrrr - Grrrr Pa daj reko, lave, prekini sa Grrrr!
|
|
[Obrisana poruka] 26.3.2009 13:01:11
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Nezgode iz spavaće sobe 26.3.2009 13:03:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao Gagi, pa ja bi crkla od sramote!
|
|
|
|
RE: Nezgode iz spavaće sobe 26.3.2009 13:03:45
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: gagi ja i mm kad smo bili mladi vodili ljubav u autu njegovog tate sve je bilo super ,bajno bilo ljeto i mi izasli iz autu da se obucemo samo u gacama i ja glupaca kako sam izlazila tako pritisnem bravu a centralna brava i zakljuca i kljuc ostane unutra.uzas jedan to je bilo oko dva ujutru i mi pjeske kuci kod njega i tup uhvati nas milicija i u staniccu nas priveli i mi objasnimo u cemu je bio problem odvezu nas kuci.i ujutru nam svekar donese nase stvari Imaćeš šta da pričaš deci kad odrastu!!!!
|
|
RE: Nezgode iz spavaće sobe 26.3.2009 13:04:11
|
|
|
|
NadaR
|
uhhhhhhh Gagi mila, zestoka nezgoda...
|
|
[Obrisana poruka] 26.3.2009 13:04:50
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 26.3.2009 13:06:41
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Nezgode iz spavaće sobe 26.3.2009 13:07:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Naravučenije: Nosite male babske šnale u kosi da muž (momak) može da obije sopstvena kola.
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 26.3.2009 16:18:00
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 26.3.2009 23:17:08
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaPodrška partnera kao ključ uspeha u VTO Uspeh vantelesne oplodnje često zavisi od mnogo faktora, a jedan od ključnih je i emocionalna podrška partnera. U nastav...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Одређивање пола.
пеперутка16
Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је: