Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja IZVORNA PORUKA: morena Znam ja da on ima tek 27 godina. Ja imam skoro 30. I veliki su nam problem trenutno financije, i ja se ponekad pitam da li je uopće sada vrijeme za bebu. Njemu ističe ugovor u 7.mjesecu, ja ću kad zatrudnim samo dobivati neki minimalac. Ne znam šta da mislim. Ja vidim da on bi bebu, ali da se užasno boji. Jao Morena slicno je i kod nas! Zeleli smo bebicu al je problem bio sto ne radimo i mislili smo da ako ostanem trudna nasi ce da pomognu i bar mV da nadju normalan posao. I ja znam da bi mV volelo bebicu ali okrece pitanje o finansijama,ja sam do skoro bila ta koja prica ma sredice se kad ostanem trudna i sl. ali vidim i sama kakvo je vreme i da ko zna kakvo ce da bude jos. Koliko kod da zelim nema nista od toga u skorije vreme! I tesko mi je kad zapocnem pricu o a on mi kaze mani o tome znas da ne mozemo nista! Ne krivim ga,realan je skroz dok sam ja u oblacima! IZVORNA PORUKA: morena Da. Ne može bebica ništa srediti. Čini se da može, ali ne može. Sve je isto kao i prije nje. A ne znam. mi ćemo isto vidjeti šta će biti s njegovim poslom, pa ćemo onda odlučiti. Ugl, nećemo se više paziti, ali nećemo ni raditi baš na bebi, paziti na dane i to. (Iako sam ja, kao i svaka od vas, sigurna da ću ja vrlo dobro znati koji je dan) IZVORNA PORUKA: Maxin IZVORNA PORUKA: morena Da. Ne može bebica ništa srediti. Čini se da može, ali ne može. Sve je isto kao i prije nje. A ne znam. mi ćemo isto vidjeti šta će biti s njegovim poslom, pa ćemo onda odlučiti. Ugl, nećemo se više paziti, ali nećemo ni raditi baš na bebi, paziti na dane i to. (Iako sam ja, kao i svaka od vas, sigurna da ću ja vrlo dobro znati koji je dan) IZVORNA PORUKA: pcelica Maja IZVORNA PORUKA: morena Da. Ne može bebica ništa srediti. Čini se da može, ali ne može. Sve je isto kao i prije nje. A ne znam. mi ćemo isto vidjeti šta će biti s njegovim poslom, pa ćemo onda odlučiti. Ugl, nećemo se više paziti, ali nećemo ni raditi baš na bebi, paziti na dane i to. (Iako sam ja, kao i svaka od vas, sigurna da ću ja vrlo dobro znati koji je dan) Tako je i kod nas,ne radimo na bebi ali i ne pazimo nesto preterano a ja hoooooooocu a mV kaze da nemamo sa cim da je cuvamo! Nisam mogla zenama na crticama da objasnim situaciju,da l radimo il ne radimo na bebici! Ja sam mislila da ako ostanem trudna nasi ce da da pojure za neki posao,ali i pored jake veze nista od posla tako da...cekamo IZVORNA PORUKA: Maxin Majo i kod mene je takva situacija. Jednostavno smo opusteni u radnjama... IZVORNA PORUKA: morena Pazite da ne radite, a molite Boga da je napravite. IZVORNA PORUKA: pcelica Maja Ja molim Boga a mV ne,posto bi prso da mu kazem TRUDNA SAM a on bez posla! Maxin IZVORNA PORUKA: Maxin Pa blizu. Nemamo finansija, nije situacija, ali ne pazimo bas. TJ kako si ti rekla "zena uvek zna kad su plodni dani" IZVORNA PORUKA: Maxin IZVORNA PORUKA: pcelica Maja Ja molim Boga a mV ne,posto bi prso da mu kazem TRUDNA SAM a on bez posla! Maxin Vidi ovako. Mi nismo nismo u braku. Ja ne radim. A on ko zna (jako je klimavo) I ne zivimo zajedno. Prosle godine kad smo razgovarali bilo da nije vreme, teska situacija ... To je bilo pre vise od godinu dana. A sad je situacija jos gora, ali godine idu, a kad se osvrnes sve je teze napraviti bebu, dosta parova se muci IZVORNA PORUKA: morena A jeb... mu financije! Znači isto kao i kod nas. A mi smo sve u oblacima, samo da nam je beba i nas troje da uplovimo u svijet iz bajke. Što bi se doslovno i moglo desit: da svi 3 zajedno otplovimo na onu stranu, budući da nemamo s čime struju platit, pa se smrznemo. Al, glavno da mi imamo bebu. Joj, šta sam morbidna. Šalim se samo. nadam se da nije kod nikoga još tako grozna situacija. IZVORNA PORUKA: pcelica Maja IZVORNA PORUKA: Maxin Vidi ovako. Mi nismo nismo u braku. Ja ne radim. A on ko zna (jako je klimavo) I ne zivimo zajedno. Prosle godine kad smo razgovarali bilo da nije vreme, teska situacija ... To je bilo pre vise od godinu dana. A sad je situacija jos gora, ali godine idu, a kad se osvrnes sve je teze napraviti bebu, dosta parova se muci Kod mene je slicno,ne zivimo zajedno,nismo u braku,ja ne radim,on ne radi,u petak ide na lekarski za vojsku,ako ga prime ide na obuku pa tek da se zaposli! Jedno vreme bili zagrejani i on i ja da hocemo bebu,radili na tome i nista i onda se dozvali pameti i cekamo posao! Nego iako ga prime u vojsku bice tesko da imamo ! Kad procitam ovo sto sam napisala pripadne mi muka,nikad necemo da imamo dovoljno! IZVORNA PORUKA: Maxin Nije tako grozno. Imamo roditlje. Pa valjda bi oni nesto pomogli kad bi upali u neku situaciju IZVORNA PORUKA: Maxin Majo, ti spominjes vojsku. Vi ste mladi onda?
|