Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Naučna fantastika ili bliska budućnost? 10.6.2009 12:34:37
|
|
|
|
Anoniman
|
jašta će .... sjećam se filmova koje sam gledala a koji su nastali recimo pod kraj 70 i 80 godina proslog vijeka ...i tada u tom filmu kao u budućnosti 2008 godine leteći auti ...kad ono prc... nidje nista ....jos uvijek...tako da plašt iz knjiga o Potteru ostavite za malu djecu
|
|
|
|
RE: Naučna fantastika ili bliska budućnost? 10.6.2009 12:35:54
|
|
|
|
Modessty
|
možda ne za 30, ali za jedno 50..... ja nikako da dočekam eru spejs šatlova koji obilaze Gama kvadrant i Deep space 9 A bilo bi dobro imati one njihove replikatre hrane i holoapartmane i iiiii... kako se beše zove ono kad pritisneš dugme i zrak te prebaci sa svemirskog broda na planetu?! volim naučnu fantastiku! Sve je moguće! Nekad su i podmornice bile naučna fantastika - setite se 20.000 milja pod morem!
|
|
RE: Naučna fantastika ili bliska budućnost? 10.6.2009 12:39:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ne bih volela da postoje nevidljivi plaštovi. Zamislite da vam se neko stalno šunja iza leđa a vi ga ne vidite. Ili recimo da naletite na ništa! A ove pilule... hmmm... znate li vi koliko puta se ujutru presvučem pre nego što izađem iz stana? Pa na šta bih ja ličila uz te pilulice?
|
|
|
|
RE: Naučna fantastika ili bliska budućnost? 10.6.2009 12:40:00
|
|
|
|
Anoniman
|
nevidljiva haljina ....carevo novo ruho
|
|
|
|
RE: Naučna fantastika ili bliska budućnost? 10.6.2009 12:41:31
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. nevidljiva haljina ....carevo novo ruho
|
|
RE: Naučna fantastika ili bliska budućnost? 10.6.2009 12:42:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Modessty A bilo bi dobro imati one njihove replikatre hrane i holoapartmane i iiiii... kako se beše zove ono kad pritisneš dugme i zrak te prebaci sa svemirskog broda na planetu?! Da nije teleportacija? ja to pozelim svaki put kad idem kod dechka na drugi kraj grada
|
|
|
|
RE: Naučna fantastika ili bliska budućnost? 10.6.2009 12:42:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Opet se sprdate, a ja sam skroz ozbiljna. Baš sam se zabrinula (verovatno će me zabrinutost proći za nekih 30min ).
|
|
|
|
RE: Naučna fantastika ili bliska budućnost? 10.6.2009 12:43:48
|
|
|
|
Anoniman
|
i djeca ce nam ici u školu za vještičarenje i čarobnjaštvo a ja cu se teleportirati na drugi kraj planete da dahnem dushom
|
|
|
|
RE: Naučna fantastika ili bliska budućnost? 10.6.2009 12:43:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ja ne bih volela da postoje nevidljivi plaštovi. Zamislite da vam se neko stalno šunja iza leđa a vi ga ne vidite. Ili recimo da naletite na ništa! A ove pilule... hmmm... znate li vi koliko puta se ujutru presvučem pre nego što izađem iz stana? Pa na šta bih ja ličila uz te pilulice? Tasha bi bila tabletoman u tom slucaju Ja ne verujem u to... Inace mislim da je mesto bajkama i naucnoj fantasci u knjigama i filmovima, a ne u Blicu. Koji je urednik mogao da odobri takvu pricu Pa zar smo mi ljudi toliko ludi ili glupi da poverujemo da ce tako biti za 30 godina A i dobro kaze Lenka, bilo je u filmovima kako ce izgledati svet posle 2000-te godine, pa nista. Zar nisu pisali da ce 2000-te biti i smak sveta
|
|
|
|
RE: Naučna fantastika ili bliska budućnost? 10.6.2009 12:45:57
|
|
|
|
Anoniman
|
e sad je navodno smak svijeta 2012 po kalendaru maja ... haj da i to čudo vidimo
|
|
|
|
RE: Naučna fantastika ili bliska budućnost? 10.6.2009 12:47:00
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica Da nije teleportacija? ja to pozelim svaki put kad idem kod dechka na drugi kraj grada E to!!! I meni bi mnooogo značilo da mogu da se teleportujem na more ili na planinu kad me ovde svi iznerviraju!
|
|
RE: Naučna fantastika ili bliska budućnost? 10.6.2009 12:47:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR znate li vi koliko puta se ujutru presvučem pre nego što izađem iz stana? Pa na šta bih ja ličila uz te pilulice? hahahah....mogu da predpostavim...jer sam ja nekad u stanju da izvuchem sve stvari iz ormana dok ne nadjem dobitnu kobinaciju....jutros sretja nisam imala vremena za to pa sam obukla prvu haljinu koju sam dohvatila....a posle se u svakoj sjajnoj povrshini ogledam...jel sve na mestu Neznam kako bi ovo izgledala kad bi pila pilulice....mislim da bi mi bilo lakshe da idem gola
|
|
|
|
RE: Naučna fantastika ili bliska budućnost? 10.6.2009 12:47:42
|
|
|
|
ljubičica
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ja ne bih volela da postoje nevidljivi plaštovi. Zamislite da vam se neko stalno šunja iza leđa a vi ga ne vidite. Ili recimo da naletite na ništa! A ove pilule... hmmm... znate li vi koliko puta se ujutru presvučem pre nego što izađem iz stana? Pa na šta bih ja ličila uz te pilulice? Tašo sad sam se zagrcnula od smeha
|
|
RE: Naučna fantastika ili bliska budućnost? 10.6.2009 12:47:49
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Katjica Tasha bi bila tabletoman u tom slucaju Pitanje je da li se prva tableta neutrališe drugom? Zamisli ako ne, imala bih 5 pantalona i 4 suknje na sebi.
|
|
|
|
RE: Naučna fantastika ili bliska budućnost? 10.6.2009 12:48:34
|
|
|
|
Anoniman
|
a napolju +40
|
|
|
|
RE: Naučna fantastika ili bliska budućnost? 10.6.2009 12:48:56
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Modessty IZVORNA PORUKA: Smeshkica Da nije teleportacija? ja to pozelim svaki put kad idem kod dechka na drugi kraj grada E to!!! I meni bi mnooogo značilo da mogu da se teleportujem na more ili na planinu kad me ovde svi iznerviraju! Juuuuuuu...kako bi to bilo motjno Svaki dan bi ishla da se okupam na karibe....a uveche na severni pol da gledam polarnu svetlost
|
|
|
|
RE: Naučna fantastika ili bliska budućnost? 10.6.2009 12:49:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ljubičica IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ja ne bih volela da postoje nevidljivi plaštovi. Zamislite da vam se neko stalno šunja iza leđa a vi ga ne vidite. Ili recimo da naletite na ništa! A ove pilule... hmmm... znate li vi koliko puta se ujutru presvučem pre nego što izađem iz stana? Pa na šta bih ja ličila uz te pilulice? Tašo sad sam se zagrcnula od smeha
|
|
|
|
RE: Naučna fantastika ili bliska budućnost? 10.6.2009 12:50:04
|
|
|
|
Modessty
|
|
|
RE: Naučna fantastika ili bliska budućnost? 10.6.2009 12:51:19
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Pitanje je da li se prva tableta neutrališe drugom? Zamisli ako ne, imala bih 5 pantalona i 4 suknje na sebi. ja ne bi mogla da trpim nekoliko bruseva i gaća na sebi
|
|
RE: Naučna fantastika ili bliska budućnost? 10.6.2009 12:51:22
|
|
|
|
sneza24
|
Ti bi Tasho crkla od vrucine.
< Poruku je uredio sneza24 -- 10.6.2009 12:52:16 >
|
|
|
|
RE: Naučna fantastika ili bliska budućnost? 10.6.2009 12:52:56
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. e sad je navodno smak svijeta 2012 po kalendaru maja ... haj da i to čudo vidimo A hoce li biti bas 1.maja ili neki dan kasnije? Pitam zbog proslave prvomajskih praznika, pa da znam da li da ih planiram
|
|
|
|
RE: Naučna fantastika ili bliska budućnost? 10.6.2009 12:54:01
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Katjica IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. e sad je navodno smak svijeta 2012 po kalendaru maja ... haj da i to čudo vidimo A hoce li biti bas 1.maja ili neki dan kasnije? Pitam zbog proslave prvomajskih praznika, pa da znam da li da ih planiram Ma Katjice, znaš da uvek za 1. maj oko 17h padne kiša... e tada će biti smak sveta!
|
|
|
|
RE: Naučna fantastika ili bliska budućnost? 10.6.2009 12:55:07
|
|
|
|
Anoniman
|
mozemo na prvi maj al nećemo na novu godinu
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?