Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Na muškarcu prvo primetim... 18.8.2009 14:56:21
|
|
|
|
mihi
|
Da li nosi kratke čarape ili dokolenice pa se ne vide dlakave noge .
|
|
|
|
RE: Na muškarcu prvo primetim... 18.8.2009 14:58:34
|
|
|
|
Anoniman
|
mihi ...kako je obučen, i kakvu frizuru ima... mislim da to dosta govori o muškarcu.
|
|
|
|
RE: Na muškarcu prvo primetim... 18.8.2009 14:59:28
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: mihi Da li nosi kratke čarape ili dokolenice pa se ne vide dlakave noge .
|
|
|
|
RE: Na muškarcu prvo primetim... 19.8.2009 0:09:19
|
|
|
|
Sanja79
|
Ruke, jako volim lepe ruke i duge prste i lepe oci, moj suprug ima divne ruke i lepe zelene oci (pogled kao Calvin Costner)
|
|
RE: Na muškarcu prvo primetim... 23.8.2009 20:56:18
|
|
|
|
Balsa
|
BRISAN POST <dodala guppy: molim pazite na rečnik - bez psovanja i vređanja drugih korisnika!>
< Poruku je uredio guppy RR -- 23.8.2009 21:46:29 >
|
|
|
|
RE: Na muškarcu prvo primetim... 23.8.2009 21:53:03
|
|
|
|
sanji
|
Oči! Nije bitna boja nego sam pogled.
|
|
RE: Na muškarcu prvo primetim... 23.8.2009 22:12:24
|
|
|
|
magnetic
|
Zubi....... ko da kupujem konja
|
|
RE: Na muškarcu prvo primetim... 23.8.2009 22:14:25
|
|
|
|
afrodita
|
IZVORNA PORUKA: sanji Oči! Nije bitna boja nego sam pogled. potpisujem
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 23.8.2009 22:18:20
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Na muškarcu prvo primetim... 23.8.2009 22:19:51
|
|
|
|
NadaR
|
okice pa cipele
|
|
RE: Na muškarcu prvo primetim... 8.7.2010 18:16:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Kako je obucen... I frizuru...
|
|
|
|
RE: Na muškarcu prvo primetim... 8.7.2010 18:18:22
|
|
|
|
bebironcic
|
oci
|
|
RE: Na muškarcu prvo primetim... 15.1.2011 0:42:22
|
|
|
|
New Mom
|
Šake i prste. Pojma nemam zašto.
|
|
RE: Na muškarcu prvo primetim... 15.1.2011 0:46:34
|
|
|
|
Alexis79
|
Isto i ja New Mom
|
|
RE: Na muškarcu prvo primetim... 15.1.2011 9:26:26
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
guzu....
|
|
|
|
RE: Na muškarcu prvo primetim... 15.1.2011 11:47:04
|
|
|
|
bebać
|
uh....nekoj dan sa prijateljicom ispijam kafu u našem omiljenom kafiću kad udje lik boli glava....pogled nisam mogla skinut sa njega....na njemu je bilo SVE DOBRO ostala sam bez teksta(a inače nisam u fazonu da mi se brzo neko svidi,ili da zagledam tipove i komentarišem) a ipak sam prvo primjetila cjelokupan izgled,pa face i ruke(šake i prste)...inače muškarac kad ima kratke šake i prste me odbije ma koliko da je dobar...
|
|
RE: Na muškarcu prvo primetim... 15.1.2011 11:48:22
|
|
|
|
bebać
|
IZVORNA PORUKA: afrodita IZVORNA PORUKA: sanji Oči! Nije bitna boja nego sam pogled. potpisujem da....i ovo...al u prvim sekundama...to ono imal hemije il nema
|
|
RE: Na muškarcu prvo primetim... 15.1.2011 23:07:29
|
|
|
|
IVA 11
|
Oci i prste, na rukama naravno!
|
|
|
|
RE: Na muškarcu prvo primetim... 15.1.2011 23:18:00
|
|
|
|
indy_25
|
Kod prvog muza primjetila smijalice i misice i to me privuklo, kod momka s kojim sam bila 4,5 g u vezi primjetila sam kako ima dobru dusu nije bio fizicki lijep kod sadasnjeg muza oci i taj prvi pogled. Kod ovih momaka izmedju ( mislim na kratkotrajne vezice odnosno seme ) primjetila sam sve ,oni su mi bili najljespsi od ove trojice glavnih u mom zivotu.
|
|
|
|
RE: Na muškarcu prvo primetim... 16.1.2011 5:48:45
|
|
|
|
anuksunamun
|
prvo :ramena..drugo :cipele trece :sake...oci...pogled...nos...:):)mada glasam za holisticki pristup...mora me sve privuci :):)prosto ON-da tako kazem :):)
|
|
|
|
RE: Na muškarcu prvo primetim... 16.1.2011 9:16:10
|
|
|
|
mihi
|
Oči,ruke, kako je obučen.
|
|
|
|
RE: Na muškarcu prvo primetim... 16.1.2011 9:20:41
|
|
|
|
minavb
|
Cipele
|
|
RE: Na muškarcu prvo primetim... 16.1.2011 9:23:00
|
|
|
|
Podrum Š.
|
IZVORNA PORUKA: Crvenkapa85 guzu.... i građu... valjda zato što sam ćorava i ne mogu odmah da vidim oči, ruke, nos
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaPodrška partnera kao ključ uspeha u VTO Uspeh vantelesne oplodnje često zavisi od mnogo faktora, a jedan od ključnih je i emocionalna podrška partnera. U nastav...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Одређивање пола.
пеперутка16
Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је: